יום חמישי 3.1.08 מי בא? (אם באים עם עוד מישהו אפשר להגיד ) מי לא בא? תהנו
P pc girl New member 1/1/08 #1 יום חמישי 3.1.08 ../images/Emo124.gif מי בא? (אם באים עם עוד מישהו אפשר להגיד ) מי לא בא? תהנו
P pc girl New member 1/1/08 #2 ../images/Emo45.gif באה. (סוף סוף ) אם בן יחזור חמשו"ש מוקדם אז כנראה איתו, ואם לא אז הבטחתי לאחותי שנלך ביחד.
../images/Emo45.gif באה. (סוף סוף ) אם בן יחזור חמשו"ש מוקדם אז כנראה איתו, ואם לא אז הבטחתי לאחותי שנלך ביחד.
D Dug E New member 1/1/08 #3 /tapuzforum/images/emo7.gif אם רק הייתם יודעים מה עשיתי כדי לצאת בחמישי,כמה הייתי קרוב באמת לצאת ועל איזו שטות זה התפספס,הייתם בוכים יחד איתי.
/tapuzforum/images/emo7.gif אם רק הייתם יודעים מה עשיתי כדי לצאת בחמישי,כמה הייתי קרוב באמת לצאת ועל איזו שטות זה התפספס,הייתם בוכים יחד איתי.
כ כנפיים לבנות New member 2/1/08 #8 אחח כל כך מוכר לי... אם היית יודע מה עשיתי כדי לצאת למופע האקוסטי של היהודים... לא נורא... יהיו עוד דברים חשובים יותר לצאת בשבילם... ברוך הבא למועדון חיילי צה"ל
אחח כל כך מוכר לי... אם היית יודע מה עשיתי כדי לצאת למופע האקוסטי של היהודים... לא נורא... יהיו עוד דברים חשובים יותר לצאת בשבילם... ברוך הבא למועדון חיילי צה"ל
D Dug E New member 2/1/08 #7 יש חניה מאחור או בנגה מזל שהיהודים מופיעים שם הרבה/tapuzforum/images/emo3.gif
כ כנפיים לבנות New member 2/1/08 #9 ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif מביאה איתי חברה, אולי תזהו אותה
ל לפני שהלילה נגמר New member 2/1/08 #11 לא מתאפשר לי להגיע../images/Emo10.gif לא נורא, יש לי את ההופעה בבאר שבע חבר'ה, אני מאחל לריטה ולכם הנאה גדולה... אל תשכחו לספר חוויות
לא מתאפשר לי להגיע../images/Emo10.gif לא נורא, יש לי את ההופעה בבאר שבע חבר'ה, אני מאחל לריטה ולכם הנאה גדולה... אל תשכחו לספר חוויות