יום חמישי
מה אוכלים היום

אצלנו שאריות של חזה העוף מאתמול ומחפשת תוספת

כנראה שזה יהיה תוספת של ירקות- רעיונות?
&nbsp
 

Maldini Girl

New member
בעייני התוספת המושלמת לחזה עוף

היא שעועית מוקפצת- בחמאה או במעט סויה
 

Maldini Girl

New member
ככה

אם זו שעועית מוקפאת- להפשיר
אם טרייה- להוריד לה את הקצוות ולבשל במים רותחים מספר דקות (5-7 דקות) עד שהיא מתחילה להתרכך.
לסנן
לחמם מחבת עם טיפה שמן/ חמאה ולהקפיץ, להוסיף תוך כדי ההקפצה גם קצת מלח ופלפל.
&nbsp
אם סויה- אז אותו דבר עם סויה, ולא להוסיף מלח. הסויה מלוחה מספיק. אפשר להוסיף פלפל ושומשום.
 
בסוף אני מכינה סוג של סלט חם

כרובית עם בטטה ברוטב של שמן זית , לימון, מלח ופלפל.
היה אמור להיות עם ברוקולי אבל מסתבר שנגמר
מקווה שייצא נורמלי
 
וגם הכנתי עוגת מייפל אגוזים שיצאה טעימה מאוד!

לפי זה-http://xnet.ynet.co.il/food/articles/0,14567,L-3105295,00.html
&nbsp
אבל למדתי מניסיון העבר דווקא להוסיף את המייפל לתוך הבלילה ולא אחרי האפייה- בעיני יותר טעים.
השתמשתי ברבע כוס סוכר לבן וחצי כוס סוכר חום.
&nbsp
ועכשיו מכינה מאפינס גבינה וזיתים במולטי קייק-מבוסס על המתכון הזה עם שינויים קלים: http://www.nikib.co.il/food-for-kids/7057/
 
למעלה