יום חמישי

יום חמישי../images/Emo194.gif

מה הדבר הטוב של היום?
מה הדבר הרע של היום?
שאלת היום- מה הפריט הכי שימושי אצלכם בקלמר? (לפרט! סוג, חברה, הכל!)

maiky17

New member
../images/Emo182.gifיום חמישי שמח../images/Emo13.gif

התחלתי ללמוד ב-10
יורד גשם, ולכן...
היה שיעור ספורט בפנים
יום הולדת לחברה הכי טובה
דוד ובן דוד הגיעו לביקור בארץ מאנגליה
שיעורים במתמטיקה
עבודה בהסטוריה. זהו. יותר טוב מרע :) הכי שימושי אצלי בקלמר... הטושים. לעולם לא תצליחו למצוא אותי בלי טוש, עט צבעוני או מכחול ביד. המורים כבר התרגלו והפסיקו להעיר כי הם מבינים שזה עוזר לי להתרכז, ואני כל הזמן רק מציירת.

JumpInTheFire

New member
איזה יום נפלא ../images/Emo13.gif../images/Emo188.gif

הדבר הטוב- המורה לאנגלית דחתה תאריכים של עבודות + מבחן בנביא נדחה. בד"כ אני בכלל לא אוהבת דחיות, אבל בגלל שהכל היה נוראא צפוף חשבתי כבר שהולכת לההרס לי השנה. עכשיו אני כבר אופטימית + התחיל החורף
הדבר הרע- מבחן בספרות ביום ראשון. קצת לחץ בלמידה, אבל לא ביג דיל. שאלת היום- מה הפריט הכי שימושי אצלכם בקלמר? (לפרט! סוג, חברה, הכל!) עיפרון, מן הסתם, לא? לא מכני. HB2 של חברת CAMPUS מסתבר...

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifיאאא איוז שממה

ערב טוב קהל נכבד. דבר טוב - היה מגניב היום. דבר רע - הייתי רעב עד שחזרתי הביתה. בשתיים. שאלת היום - עפרונות B2 רגילים של חברת Rotring שקניתי בקרביץ שנה שעברה, עלו לי בסביבות ה-8 שקלים חבילה של 12 עפרונות, הם בצבע כתמתם נחמד כזה והם מצויינים.

../images/Emo185.gif גשםםםם

- היום יום חמישי וזה אומר שסופ"ש הגיע.. קצת מנוחה וחופש מהצבא..
- אני חולה.. היום בבסיס מהבוקר הרגשתי לא טוב אבל לא רציתי מישהי מהצוות שלי להשאר לבד להסתדר עם העומס אז נשארתי.. וחזרתי הביתה וגיליתי שחוץ מכאבי אוזניים גרון וראש יש לי גם חום.. =\ עט שחור ומרקר (בעיקר התכלת כי אני הכי אוהבת אותו)

הי

מה הדבר הטוב של היום? יום מצחיק מה הדבר הרע של היום? שאני מתה מעיפות חח שאלת היום- מה הפריט הכי שימושי אצלכם בקלמר? (לפרט! סוג, חברה, הכל!) פילוט שחור V5

ערב מצוין../images/Emo187.gif

מבחן במתמטיקה שהיה תתרמה ולמעט כמה טעויות שטויות של מינוסים ופלוסים הצלחתי די טוב
צחוקים עם הבנות בבצפר
ערב גרעינים בנושא של"פ הזוי במיוחד
ריב עם אמא ולשאלת היום:העטים שלי,"יוניבול איי",בצבעים שחור,כחול,טאדום,ירוק בהיר,ירוק כהה,כתום,סגול,ורוד

למעלה