יום חמישי

אז מה היה לי?

1.עשינו "על האש" בחוף עם ההורים,לפני ההוראה על השמירה. 2.בסקירת מערכות הרב היה בסדר. היה לי אגן כיליה מורחב 5 מ"מ. אין לי שמץ מה שה אומר.

זה עובר זכר../images/Emo35.gif

אצל זכרים זה ממצא די שכיח ולרוב נטול משמעות. אצל נקבות מעט פחות שכיח. יש לך תאריך למעקב

זה סוד בנתיים

מאחר והרבה אנשים שאני מכירה גולשים בתפוז אז אני לא מגלה. לא קבעו לי תאריך לאולטראסאונד כדי לבדוק את האגן כיליה,רק כדי לבדוק אורך צוואר רחם עוד 3 שבועות

מירב8

New member
התחלתי מעקב באסף הרופא

אז אמנם התבכיינתי על זה כבר לפני כמה ימים ואכן מריחת הזמן התגשמה אבל בסופו של דבר זה היה שווה
ראיתי את הנסיכה שבבטן והכל היה מצוין עשו לי הערכת משקל - 1020 גרם - שבוע 26 כרגע היא בתנוחת עכוז אבל זה עוד מוקדם כדי להלחץ מזה אז שיהיה סוף שבוע נעים לכולנו

harelr6

New member
קיבלתי באופן רשמי ומסודר

שמירת הריון עד הלידה בע"ה ועכשיו אני רגועה ומעבירה את הזמן בנעימים ולא בלחצי העבודה! להראל המקסים שלי יש המון מסיבה של ראש השנה בגן ואני מצפה לה בהתרגשות - לראותו פעיל בגן החדש... אההה - היום יום הנישואין שלנו ונצא לחגוג הערב..

טוש3

New member
הייתי בסקירה מורחבת והכל הסתדר-

כנראה- הזרת ברגל ימין שלא הייתה קיימת בסקירה הקודמת- צמחה ברוך השם., הכל נראה טוב ותקין, גם השילייה טרחה ועלתה מעט למעלה, רק מה הרופא לא הפסיק להתבדח על הבולבול- לדבריו הוא מאוד גדול, הוא הראה לנו תמונה עם חץ על הברך וחץ על הבולבול וזה ממש כמעט מגיע לברך. אמאל'ה. הוא אפילו התבדח ואמר שכנראה התבלבלתי היום בכדורים ובמקום את החומצה הפולית לקחתי את הכדורים מהצד של בעלי (והמבין יבין) רק שבעלי ממש לא לוקח כדורים כאלה (זה עוד מה שחסר לי). מעבר לכך- אמנם הייתה לי התקפת צירים מפחידה, אבל הרופא בדק ואמר שבינתיים הכל סגור, הצוואר קצת התקצר אבל לא בצורה מסוכנת. זהו לבינתיים- שימשיך כך.

איזה עדכונים משמחים

אל תהיי לחוצה בנוגע לבולבול. מה אורך הצוואר עכשיו. הרופא אמור לבדוק 2 קטיריונים 1.סגירות/פתיחות 2.אורך??? לי נבדק רק אורך ולא נאמר לי משהו על פתיחה.

טוש3

New member
כן הקריטריונים הם צוואר סגור וארוך

אצלי הוא סגור ועדיין ארוך, אך התקצר לעומת הפעם הקודמת מ5.2 ל3.4, כרגע האורך לא מדאיג, אך ההתקצרות בעקבות הצירים שהיו מעידה שהם אפקטיבים ויכולים לסכן (לגרום להתקצרות יותר משמעותית), כך הסביר לי הרופא.

סאלי33

New member
אז ככה

עבר עוד שבוע רגוע לשמירה ללא לחצים יחסית... והיה נלנו באמצע יום נישואים שחגגנו בבית כמובן אבל עם סטייקים מדהימים (מי שרוצה מתכון מוזמנת...) והפתעות כיפיות אחד לשני

Vicky H

New member
כנראה שאני "קופצת כיתה" בשבוע

עוד בשקיפות, התברר שהעובר גדול ב-6 ימים מהגיל המשוער שלו. הפער הזה בדיוק, נשמר גם לאורך שתי הסקירות. מחר יש לי פגישה עם הרופא שלי, וכנראה שאנחנו קופצים כיתה. ובינתים, גם שואלת שאלה: מה תדירות המעקב שלכן? הרופא שלי אומר, שפעם בחודש ביקורת זה מספיק. אם יצא שבמהלך החודש עשיתי בדיקה חיצונית (סקירה וכו) אז הוא לא צריך לראות אותי בנוסף. ככה שיוצא שמתחילת ההריון זו הפעם השניייה (או אולי השלישית) שאני רואה אותו. נשמע לכן סביר? ועוד שאלה, ביומיים האחרונים אני מרגישה קצת פחות תנועות. והתנועות חלשות יותר. האם לדעתכן זה קשור לדלקת השתן שהיתה לי וטופלה באנטיביוטיקה? האם יש סיכוי שהוא נדבק בחיידק של השתן (סטפטוקוק?) שבוע טוב לכולללנו...

למעלה