יום חמישי..

יום חמישי..

היי מתקרב סוף החופש
צריך להתעורר מוקדם ולחזור לבית הספר עם כל המורות המעצבנות והמנהלת הסתומה.... אני חולה כואבים לי הגרון והבטן.... וזה לא טוב כי אני לא יודע לבלוע כדורים (מוזר הא???) אז יום טוב וחג שמח (מה שנישאר ממנו).. _________________________________ מאיה בוסקילה-האישה המדהימה
אם היה אפשר היית בארץ מלכה
ה-9.11 התאריך המושלם! בו מאיה נולדה
מאיה בוסקילה-כי שלמות היא לא מילה גסה

בוקר טובבבב :]]

כבר יום חמישי איזה עצביםםםםם... אמאלה עכשיו ראיתי עכביששש כמעט התעלפתי חחחחח יש לי פחד מוות ממעופפים וחרקים וכל קרובי המשפחה שלהם. הלכתי לנקות תביתת, יום חמישי ==>> יום הניקיון. שיהיה יום מדהים. ניצי וליטלי אחיות יפות שליייי אוהבת אתכן בטירוףףףףףףףףףףףףףףף אין עליכןן נשמותיי נשיבוקיםםםםםםםם מואההה ליטל איך התמונות?? חחחחח

בוקר טוב לכולםםם

זה באמת מבאס שעוד מעט החופש נגמר אבל אין מה לעשות....צריך לחיות עם זה חחח אבל לא נורא עוד מעט השנה תיגמר בלי שתרגישווו....היום אני כבר מתחילה לחרושששששששש לספרות כי יש לי מבחן יום ראשון ויש לי עוד לסיים עבודה במתמטיקה של יותר מ100 תרגילים ויש לי גם עבודה בסוציאולוגיה ומלאאאאאאאאאא שיעורים בתנ"ך!!!!!!!!!!!!חחח אבל אני יסתדר...וזהו אני מקווה שתנצלו כמה שיותר את הימים האחרונים של החופש:)ניצי תתחדשייייייייייי על הפלאפוןן בפעם המיליוןןןןןןןןןן אוההבת אותךךואיזבלוש תהני עם הניקיון יפה שלי(תודה על התמונות הם מדהימותת חחחחחחחח)המשך יום נעים לכולם

nitzangro2

New member
אההה זה התמונה שיש לי ביומן לא??

איזבלוש וליטלייייייי היה הכי מצחיק בעולם אתמול בצא'ט!! אני=> יורקתתת חחחחחחחחחחח
(חחחחח) אז שיהייה לכולם יום טובב... ותנצלו את החוופש הזההההההה!!!!! אה ו..יובל.. גם אני לא יודעת לבלוע כדורים..\=

ערב טווב [[:

אנלא פה הרבה כי המחשב שלי ממש סתום ! וחבל שהחופש נגמר אבל בילתי יפה ! עוד מעט יהיה הסילבסטר [[: מקווה שנהנתם לפי התגובות אז כן ! וניצי איזה חמודה יצאת בתמונהההההה מילה

למעלה