יום חרא

sharon_xxx

New member
יום חרא

מכירים את סוג הימים האלה שאתם בכלל מתחרטים שיצאתם מהמיטה בבוקר ? עדיף להתקשר לעבודה , להודיע שאני חולה ופשוט להשאר במיטה, ככה בטוח שום דבר לא יקרה. אז אני ביום חרא כזה, בעבודה כלום לא הולך, כולם מסתובבים עם פרצוף תחת כל היום, עצבניים .... מה לעזאזל קורה פה היום .... מקווה שהיום שלכם הרבה יותר מוצלח ... אבל אני עדיין משתדל לחייך (מדי פעם לפחות )...

Dovsha

New member
דארלינגגגגגגגג

שרון שרון שרון, לצערי אני מכירה את הימים הללו יותר מדיי טוב אבל... בעצם... מה אני רוצה בכלל?! אין לי איזו תרופת פלא שתהפוך את היום לטוב יותר... אבל.. אמממ...ממממממ... לא יודעת למה מסיבה מסויימת אני שמחה...[ולא שיש לי כ``כ על מה היום], אז אולי, תשתדל, בשבילי, קצת טיפונת לחייך :]]]]]]]]]]]] מקווה שהמשך היום שלך ישתנה במהרה והחיוך לא יירד לך מהפרצוף :]

קרני

New member
שרוניייייי.... :)

למה לא סיפרת לי היום כשדיברנו?!?! אוווויייי.... הייתי לפחות מנסה להצחיק אותך; לעמוד על הראש ולזייף את התקווה, הייתי מספרת לך על כישוריי המטבח שלי (זה כבר נשמע לי מצחיק...) הייתי מספרת לך בדיחה, או פשוט צוחקת... הייתי הופכת לליצנית ליום אחד... :)) או שפשוט הייתי שואלת בארשת כזאת שלא ניתן להתחמק ממנה ``תגיד לי מי, ואני אראה לו מה זה...`` אני אישית הייתי נכנסת לכוננות ``ויברח``... ;-)) או שאולי הייתי שולחת לך חיבוק גדול... (אבל לא מאלה שמוערכים לך את הצוואר לריאות. זה נשמע מסובך, בדיוק כפי שזה כואב...) וחוץ מזה, אתה יודע משהו... מחר יהיה יום הרבה יותר טוב... כי ככה זה. יום אחד שטים ושותים קצת בוץ, וביום השני מלקקים קצפת... אז... שיהיה לך יום מקסים איש :)) נראה לי שהוא כבר התחיל ככה... :))

naknik

New member
ימים נוראים

יש גם כאלה .... יש גם ימים נפלאים בקרוב אצלך תתעודד היום יום חדש ידידי .. :)

למעלה