יום טאקי2 ב2/5 בבית חולים דנה תנו י

יום טאקי2 ב2/5 בבית חולים דנה תנו י

שלםו רב ! שמי אור בת 24. לפני יותר מחצי שנה נפטרה חברתי ממחלה קשה והחלטתי לעשות לזכרה משהו. נזכרתי איך שאני וורד צור ז"ל הינו משחקות מלא מלא טאקי בבית החולים וזה יצא אוריה מגניבה ורגועה. כשהעליתי את ההצעה בפני חברים הם לעגו לי. לא ממש התיחסתי והתחלתי לעשות מה שנאי מרגישה. כיום אני עומדת אחרי יום טאקי שהיה בבית החולים תל השורמ וזכה להצלחה יפה . אדיר מילר ושרון איילון לקחו בו חלק. היה טורניר טאקי ושולחנות יצירה ומאפרות ומוסיקה .. והמון אהבה. אמהות פנו אלי וילדים שאני אמשיך לעשות עוד ימי טאקי . אחד האבות טען שזה העלה לביתו את הספירה והורים אחרים טענו שהם הרגישו שהם בבית מלון עם צות בידור ולא בבית חולים והילדים שיתפו פעולה בצורה מדהימה. לכן, בתאריך 2/5 ביום שני מהשעה 11 בבוקר עד השעה 3 בצהירם יערך יום טאקי מספר 2 בבית החולים דנה . לא תכננתי אבל זה זוכה להמון אהבה והצלחה. אני פונה אליכם שתעזרו לי למצא מתנדבים ליום טאקי והחלטתי לקחת את יום הטאקי ולהפוך לפרויקט בכל בתי החולים בארץ :) אנא תנו יד בדבר ועיזרו לי ככל יכולתכם. 0546330560 למען יום טאקי נמבר 2! ולמען ספירה גבוה יותר לילד חולה. ד"ר אור גל - זה בדוק :-s-:)

למעלה