יום טוב לכולם..אלפי חוגגים היום במירון

הדסהש1

New member
יום טוב לכולם..אלפי חוגגים היום במירון

עד מחר...שיגמר ללא ארועים מיוחדים...הקטנים יסתפרו...
והדרכים יהיו מפוקקים בדרך חזרה....
יוליקה יפה שיש עדיין טקסים כאלה...ללא צורך להגיע לרבנים
חודשים לפני הטקס...להשאל ע"י הרבנית שאלות מביכות
להתחייב ללכת למקווה...ולקבל אישור "הכתובה" ששוויה ?

יוליקה

Member
מנהל
ל"ג בעומר חגיגות, תלוי את מי שואלים

כישהודים חוגגים ומעלים עלך מוקד יהודי - זה חגיגות???
לחרדים אין יותר מוסר???
כשאחנו היינו ילדים העלינו על המוקד את היטלר ונאצר...
אבא שלי - הצייר - הכין את התמונות שתלינו על ראש המדורה....

כך חוגגים בטבריה... והמשטרה לא מתערבת???

בקר טוב בקר אור
ל"ג שמח -

אם לא היו אומרים שהבובה על המוקד היא בובת יאיר לפיד לא הייתי מזהה.

התופעה חמורה, זכורה לנו תמונת רבין במדי נאצי... ורשויות החוק? נראה שר עתה, עם התפשטות פעילויות "תג מחיר" מתחילה לרדוף אחרי "נוער הגבעות" ושות'

יודעי דבר סיפרו לי שבמירון "מתנחלים" חרדיםם כבר שבוע לפני החג. לתפוס מקום טוב. ולמרות השרותים הניידים המוצבים שם - המקום מלוכלך ומריח עד לה השמים ולמרות, ועל אף פי - השמחה רבה.

רק שרידי שתי מדורות מעשנות ראיתי הבקר בשעת הסיבוב
. הלילה יהיה שמח.

יודעי דבר סיפרו לי שבמירון "מתנחלים" חרדיםם כבר שבוע לפני החג. לתפוס מקום טוב. ולמרות השרותים הניידים המוצבים שם - המקום מלוכלך ומריח עד לה השמים.

יום של כיף שיהיה , ל"ג שמח...

יוליקה

Member
מנהל
אפוקליפסה - עכשיו

יצא המרצע מן השק:
אבו מאזן דורש מהעולם לאפשר לו לתת "מקלט" ל"פליטים הפלסטינים מסוריה"
בתוך שטחי הרשות הפלסטינית.

כמה סורים ממוצא פלסטיני יש? - כ- 400,000

מובן שנבלום את זה אך תארו לעצמכם שזו תהיה מדינה של ממש עם חופש כניסה לגבולותיה?

מיד היא תכניס, בנוסף לפלסטינים מסוריה, עוד 700,000 מלבנון והרי לכם –
באמת- "שינוי המציאות הדמוגרפית" בארץ ישראל – לתמיד.

במה המדובר?

במיליציות מהמסוכנות בעולם... כנופיות... ארגוני טרור... קבוצות
סלפים...שיגיעו לכאן עם הנשק וישבו על מישור החוף ונתב"ג !!!

וכך – באמת- לא נוכל עוד לחיות בישראל.

המדהים הוא שיש המשתמשים בטיעון הדמוגרפי דווקא להצדיק "מדינה פלסטינית"
בעוד שאם כך יקרה מציאות הדמוגרפית תיהפך לגהינום - עבור כל ישראלי.

ההיסטוריה הרי מלמדת שהיהודים לא קראו את אותות האזהרה בזמן, אפילו אם
היו מרוחים על כל הקיר שלפניהם..... ועוד אומרים שהיהודים זה "עם
חכם"...

אם תשתפו את הפוסט הזה 1000 פעמים, אולי עם ישראל יתחיל להבין, זה תלוי רק בכם.

בתודה, ד"ר בכור

זה נכון

ההנהגה בארץ מעולם לא הצליחה לקלוט את הראש הערבי.
הם מתנהגים אל הערבים כאילו היו אירופאים ולא מבינים שדרך המחשבה הערבית אחרת לגמרי.
יש רבים מידי שחושבים שאם נתנהג לערבים בחברות, הם יהיו חברים.
הם לא מצליחים להבין שאם אתה מתנהג לערבי בפחות קשיחות, הוא חושב שאתה נמושה ואפשר לדרוך עליך.

אין אצלם מושג של ללכת אחד לקראת השני אלא של קרב איילים, הגיבור הוא זה שמדחיק את השני ומכריע אותו, אם הצד השני מראה קצת רצון טוב, זה נתפס כחולשה ואפשר לדרוס אותו חזק יותר.
עכשיו בטח יבוא מישהו ויתלונן למה אני משווה את הערבים לחיות.....

איך אמרו בפלמ"ח ? "ערבי טוב הוא ערבי מת", ויעידו גם אלו שהתחברו לערבים וברגע רצון אחד, הערבי רצח אותו.

יוליקה

Member
מנהל
זאת הסיבה בדיוק שאני לא מבינה למה ההתרפסות

הזאת בשיחות מול האמריקאים!!!

הם מתנים תנאים לשיחות איתנו - ואנחנו נכנעים!!!

הלו!!!! אתם רוצים מדינה??? תקבלו בתנאים שלנו!!
לנו כבר יש מדינה!! לכם עדין לא!!

יוליקה

Member
מנהל
שאלות רבות...מה בדיוק שמים לנו באוכל

מתוך הדף של ידידי יגאל רביד בפייסבוק...

מה באמת שמים לנו בבשר, תחקיר כלבוטק שיתפרסם בקרוב, ולי ברשותכם יש כמה שאלות?
1. האם אין לנו קבוצת עובדים גדולה במשרד הבריאות (בשכר מלא) שתפקידה לדאוג שלא ימכרו לנו אוכל שאינו ראוי למאכל. שלא ידחפו לנו לפיצות "תחליפי גבינה" ולבשר חומרים המזיקים לנו בעליל?
2. האם לא ראוי לאור עבודתו המצוינת של מר רפי גינת להעביר אליו את משכורת הפקידים במשרד הבריאות שנרדמו בשמירה מאז שהחלו בעבודתם ועד היום?
3. האם לא ראוי במדינה מתוקנת שמי שהחליט (הבכירים באותם חברות לייצור בשר) לדחוף לנו חומרים מזיקים אשר יתרמו להתעשרותם ויפגעו בבריאותנו ובבריאות ילדנו, שישבו מאחורי סורג ובריח?
4. האם אנחנו חייבים, להגיע למצב של חלילה מוות כדי להתעורר ולפעול לתיקון העוולות הנוראיות האלו?
5. ואם לא הייתה קמה תכנית חשובה כמו כלבוטק שתגן עלינו, אז מי בעצם יעשה זאת ברפובליקת הבננות שיצרנו?
6. עוד איזה מזון מייצרות לנו החברות שאינו טוב לנו? האם עלינו לחכות לתכניות הבאות של כלבוטק? זו אסטרטגיית הבריאות של מדינת ישראל???
7. לפני כמה שנים נפטרו תינוקות וחלו מאד אחרים כתוצאה מתחליב חלב, שגם עליו לא היה פיקוח של משרד הבריאות. אולי בעצם כדי להגן על עצמנו עלינו להקים גוף מקביל שתפקידו לעשות את עבודת הפיקוח של משרד הבריאות? הרי מדובר בפיקוח נפש...

לא רק זה, גם נותנים גושפנקא לרמאות

המדינה נוהגת לת גושפנקא לרמאות לכל מיני בעלי כח ועל חשבון הונאת הציבור, והם עושים זאת בלי להתבייש, ולכן לפוליטיקאים אין מה להיעלב כשאומרים עליהם שהם נוכלים רמאים שקרנים וגנבים, כשהם נותנים לרמאים את חותמת ההכשר שלהם.
המעשים הנלוזים הללו לא נעשים במחשכים ובאין רואה, אלא לאור היום בגלוי ובאישור המדינה.
וכולם שותקים.

ביטלו את האגורות, אבל משך 30 שנה אנשים המשיכו לכתוב 0.99 בלי להתבייש, והממשלה אישרה להם את ההונאה הנקראת "עיגול אגורות". כך שהנוכל מצהיר על מחיר אחד וגובה מחיר אחר באישור רשמי של הממשלה.
וכולם שותקים.

מאז קום המדינה סוחרי הבשר מרמים את הציבור באופן שיטתי כאשר הם מחדירים מים לבשר, וכך אתה משלם על קילו בשר אבל מקבל רק 800 גרם בשר (לכן הבשר מצטמק בבישול/צליה) . הולכת הממשלה הדורשת שכל מרכיבי המוצר יהיו רשומים על האריזה, ואז הסוחרים כותבים שיש בבשר 20% מים, והממשלה מאשרת להם להמשיך לגבות בבשר מחיר של מאה אחוז אבל לספק לצרכן רק 80%.
וכולם שותקים.

אז מי שלא נלחם, שישב בפינה וישתוק - מגיע לו.
כל פעם שאני פותח באיזור מלחמה קטנה נגד עוול זה או אחר, צוחקים עלי, אבל אחרי שאני מנצח, אומרים:"יופי לך". וממשיכים בענייניהם.
אז מגיע לציבור השותק כל מה שעושים לו.

אין לנו מי שילחם פה נגד יוקר המחיה, אין מי

שיצא לרחוב , הרי לפני שנתיים יצאו הצעירים למחות על יוקר המזון , התחילו עם הקוטג' , אז הורידו מעט את מחיר הקוטג'
ומוצרי חלב אחרים העלו, מה יצא להם מההפגנה עם כל העם לא יצא איתם, אחרי תקופה נפנפו אותם, ושלטון נגנבים ממשיכים
בשלהם!

למעלה