יום טוב לכולם...בקשר לטלפונים הסוללרים לילדים

הדסהש1

New member
יום טוב לכולם...בקשר לטלפונים הסוללרים לילדים

יש הורים שכבר מכיתה א" נותנים לילדים כדי לדעת מה שלומם לאחר
שחוזרים מבית הספר.לי יש נכדה שחוזרת הביתה מבית הספר למספר שעות עד שהאמא חוזרת מהעבודה.היא בת 9 לא רצתה מעדונית..השכנה בודקת מה שלומה כל כמב זמן.היא מחממת לה את האוכל במיקרו..בצהרונית היא סבלה.טוב שי יחסי שכנות טובה בבניין.בחנוכה השכנה לקחה את 2 הבנות לפסטיגל .ביתי קנתה להם כרטיסים דרך העבודה.כי ביתי לא היתה לוקחת אותם.מעדיפה הצגות יותר חינוכיות.אבל הילדות דרשו .

מינהר

New member
היום שמעתי את שבתאי שביט ברדיו- לדעתו החמאס

צוהל, כי ספגנו את מטח הרקטות בלי להגיב. וזו היתה טעות. מצד שני הוא אמר שכוח לבד לא עוזר, אלא צריך לדאוג לאוכלוסיה בעזה.

מינה

סליחה על הבורות, מי זה שבתאי שביט?

shron17

New member
לציפי: שבתאי שביט איש מוסד לשעבר.

שבתאי שביט איש מוסד לשעבר,
לאחר פרישתו באמצעות קשרים ניהל את קופ"ח-מכבי ,
ולאחר מכן השתלב בעוד עסקים עם חבריו מהמוסד והתעשר .

shron17

New member
שמעתי בחדשות,רונה -רמון בגיל 54 ,נפטרה היום ממחלה קשה,

גורל לא קל עברה ב
סבל רב,לאחר פטירת בעלה אילן -רמון ז"ל, בנה הטייס,וגם אחיה נפטר ,
יהיה זכרה ברוך.

הדסהש1

New member
יהי זיכרה ברוך..בגיל כל כך צעיר

נשארו 3 ילדים לתומים ...מקווה שיעטפו אותם ויחבקו אותם לעד...

shron17

New member
להדסה ,בנושא הטלפונים,

הנכדה שלי בת העשר אמרה, שהיא לא מבינה בכלל איך יכול להיות ,שבתקופתי צעירותי אני הסתדרתי כול השנים ללא טלפון סלולארי,כי היום זה נראה בלתי אפשרי,אז סיפרתי לה שבעבר כשהייתי בגילה,לא היה בארץ טלפון רגיל של בזק ,כי לא היו תשתיות לטלפונים בישראל,זה נשמע לה בלתי נתפס,כאילו זה סיפור ששייך לתקופת-המערות.
ואז היא אמרה ,לפחות טלביזיה הייתה לכם בגיל הילדות?
לא ,לא הייתה טלביזיה, אמרתי לה ,ולא היו אורוויזיון ולא פסטיגל ולא כוכב נולד ,רק כוכבים ראינו בערב לאחר השקיעה מנצנצים למעלה בשמיים,וידענו שזה הזמן לחזור הבייתה מהמשחקים ששיחקנו מחוץ לבית.
ואז היא שאלה: אז לילדים של אז ,היה משעמם ולא להם כלום בחייים ?
- היו להם המון חברים ששיחקו במגרשי המשחקים ,כל אחה"צ ועד השקיעה,השבתי לה,
והיה בכול מוצ"ש סרט קולנע לילדים : סרטי צ'רלי צ'פלין וטרזן,והכול היה אחרת ,היה אויר בריא יותר ,ללא כלי רכב וללא עשן, ועצי- פרי ליד כול בית,וכול הילדים הרגישו חופשיים -לצאת מהבית ללא סיכון בחציית כבישים ,כי לא היו עדיין כבישים,וכול החברים התאספו ונהנו לשחק ביחד,במגרש המשחקים שהיה מחוץ לבית.
הנכדה לא התחברה לתקופה ההיא,לא נראה לה שהיה לילדים של אז היה כיף לחיות ככה - ללא סלולארי ללא טלביזיה וללא רכב משפחתי.
היו זמנים וכיום הכול השתנה והתפתח לכיוון האלקטרוני
&nbsp
&nbsp
&nbsp

הדסהש1

New member
הנכדים והילדים הצעירים היום לא קולטים איך אנו ה"זקנים"

חיינו ללא טלפון בבית .טלויזיה.רק רדיו ופטיפון ששמענו בו תקליטים.
ורק בסוף שנות ה60 הגיעה הטלויזיה בשחור לבן..אני היום לא מסתדרת עדיין
בכל האופציות שבפלאפון הסלולרי.אין לי אנסטגראם.הבת שלי אומרת לי שבקושי הסתדרתי עם הדברים הכי חשובים בפלאפון.ישד לי ווטסאפ.ופייסבוק.וכניסה לחשבון הבנק.יותר מזה אני לא צריכה.אם יש משהו דחוף אני קוראת לנכד.אבל הוא התגייס.ואחיו לא כל כך אוהב לצאת מהמחשב והמשחקים שלו ."שרוט "אם רבקש הוא יבוא אבל בחוסר רצון.ואני לא אוהבת לבקש
או שאני מחכה שאחת הבנות מגיעה ביום שישי או שבת ואני עושה רשימה מה אני צריכה שיעזרו לי...

שלום לכולם וברוך שובי לארץ הקודש.

חזרנו לאחר שהות מדהימה במיאמי אצל הבן והנכדים, היה פשוט נפלא הבן שלי יצא מעורו על מנת להנות אותנו במקסימום שלו והוא אכן הצליח.

התעצבתי לשמוע על מותה של רונה רמון למרות שידעתי שהיא חולה במחלה הארורה, היה לה סרטן בלבלב, לפני שנים מספר נפטר אח שלה גבי שהיה שכן שלנו מאותה מחלה, האשה הזאת עברה סבל , היא האיוב של ימינו, ת.נ.צ.ב.ה.

למעלה