יום טוב לכולם...היום יש לי סוף סוף בדיקת ה MRI

הדסהש1

New member
יום טוב לכולם...היום יש לי סוף סוף בדיקת ה MRI

וחודש וחצי המתמתי לקבלה לאחר שהרופאים בקשו דחוף וזה בעזרתו העיקשת של בעלי שעמד להם על הראש..בבלינסון התורים היו ארוכים ולבסוף לאחר אישור מההנהלה קיבלנו לתל השומר...לפעמים צריך להתעקש...

יוליקה

Member
מנהל
בהצלחה הדסה!! תשמעו סיפור ניפלא

תכנונים לחוד ומעשים לחוד... איזה מזל שהגיעו מלאכים בכחול והצילו אותנו...ממפח נפש...
ומעשה שהיה כך היה....
בסיבוב בצומת רמת השרון לכיוון כביש 5... הרגשנו רעד מוזר ברכב... עצרנו אחרי הרמזור בחניה אחרי תחנת אוטובוס... בעלי ירד לבדוק... והנהן בראשו אכן פנצ'ר... שנינו לבושים לאירוע מנסים לחשוב מה עושים... המכונית שלנו 7 שנים ברשותינו וזו הפעם הראשונה שיש לנו פנצ'ר...
איפה הספ'ר...איפה הג'ק... איפה מפתח הברגים... תוך התייעצות ביננו...נעצרה מאחורינו מכונית ואן גדולה ובא מלא חיילים מחיל האויר.... בלי לחשוב פעמיים...שאלתי את הנהג, האם תוכל לעזור לנו??? מה קרה יש פנצ'ר??? כן עניתי ופני אמרו הכל....
וודאי... איזו שאלה... הוא נתן סימן לחייליו ותוך שניה 8 חיילים התלבשו על המכונית...אחד הוציא את הספ'ר... השני כבר החל להתקין את הג'ק... שלישי החל לפתוח את הברגים... תוך דקות הוחלף הגלגל... אלא מה... כשמשהו משתבש אז עד הסוף... הספ'ר היה בלי אויר...7 שנים שכב בבגז'.. מאיפה שיהיה לו אויר???? תוך שניות הם פרקו את הגלגל לקחו למלא אותו אויר...בינתיים החלו לחפש לנו פנצ'ריה בסביבה...ושתהיה פתוחה... אני ובעלי עמדנו בצד בהשתאות על היעילות ושיתוף הפעולה וכל המאמצים שעשו לא להשאיר אותנו באמצע הדרך.... החיילים היו בדרכם לחופשת אפטר ולא וויתרו לרגע!!!
מרב התרגשות לא צילמתי אותם... אבל הם ראויים לכל התשבוחות שבעולם... איזה חיילים יש לנו!! תענוג!!!
אני מקווה שמישהו מהם יראה את הפוסט שלי וידע כמה אסירי תודה אנחנו... מכל מקום לפחות אתם תראו ותעריכו את מעשיהם של המלאכים בכחול שפגשנו כך באמצע הדרך!!

הדסהש1

New member
עברתי את הבדיקה שהיתה ארוכה ודיי מעצבנת 1.5 שעה ללא תזוזה

בתוך המכשיר וקולות של דפיקות של המכשיר .והוראות של נשימות במשך שעה...
נקווה לטוב...יצאתי ממנה בניוון של הרגליים והידיים הרגשתי כמו מומיה..
בקשר לסיפור שלך על החיילים זה מאוד נרגש שיש עוד אנשים טובים ורחמנים..
לעומת זאת אתמול שמעתי סיפור אצל נתן זהבי שאשה סיפרה שיצאה מבית החולים תל השומר לאחר טיפול כימותרפי ועלה עשן מהמנוע..אף אחד לא ניגש לעזור.עברו ולא נעצרו עד שעצר מישהו והזמין להם גרר.3 שעות חיכו בשמש.
כך שיש ויש .ואני יודעת שהכביש הזה עמוס במכוניות....

נימה3

New member
נכון יש כל מיני בני אדם בעולמנו

יש אגודת "ידידים" שמגישים עזרה לכל מי שמבקש. אני פעם נעזרתי באחד מהם מבלי שידעתי שהוא חבר באגודה. עמדתי באמצע הלילה בחניה בלי מצבר חיפשתי מישהו שיעזור לי להטעין עם הכבל ביד בגשם שוטף עד שעצר לי בחור צעיר עזר לי כחצי שעה ביקשתי לשלם, להודות, בסופו של דבר נתן לי מספר טלפון וסיפר שהוא חבר ב"ידידים" כדאי לדעת .

למעלה