יום טוב לכולם...הלואי ויהיה רגוע ושקט

הדסהש1

New member
יום טוב לכולם...הלואי ויהיה רגוע ושקט

לכל מי שעושה במלאכה...ושיהיו כבר תוצאות חיפושים

ועל זה נאמר במשפט עתיק:

"טיפש זורק אבן לבאר, מאה חכמים לא יוציאו אותה".

וזה עוד מקרה בו הקורבן הוא האשם היחידי במצבו, כמו אלחנן טננבאום ואחרים, בניגוד לשבויים כמו רון ארד שהוא חייל שנשבה בפעולה צבאית.

עמיקם10

New member
טננבאום צפה על לבנון..לפני שיצא

לחפש את רון ארד.הדביקו לו סיפור כיסוי של סמים.לכן כשהוא חזר הוא שוחרר.. לביתו.התקשורת בקושי מצליחה להסביר את מה שקורה במונדיאל בעניני שו-שו אין להם מושג.מאז 'העסק ביש' שבו היכרתי חלק מהמעורבים. 'האדם השלישי' עבד אצלנו ברפת..[ראה סיפור באתר הקיבוצים]אני תוהה ועוקב ומבין-שעיתונאים זה זן מיוחד.שצריך לכתוב כדי להתפרנס.ב'הארץ' בעמוד השני המאמרים חוזרים על עצמם בכל מספר ימים.כמו בענין החטופים שהם 'משערים' שהחמאס קשור,ביצע,יודע,ואין קצה חוט. והבחורה שנרצחה במגדל העמק..הסיפור הוא אחר כמובן. ראיון עבודה..? ולא כתוב לאן ולמה. ובמה היא עבדה.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לכולם

שחקן הקולנוע האמריקני אלי וולך הלך לעולמו בגיל 98

שחקן הקולנוע והתיאטרון האמריקני אלי וולך הלך לעולמו בגיל 98. תפקידו הזכור ביותר הוא טוקו (המכוער) בסרט "הטוב, הרע והמכוער" של סרג'יו לאונה.

בנוסף שיחק ב"שבעת המופלאים" ובסרט "המרגל הישראלי בדמשק", על סיפור חייו של אלי כהן. ב-2010 קיבל וולך אוסקר של כבוד על תרומתו לקולנוע.

אני דווקא זוכרת אותו בסרט אחר "לשמור אמונים" שבו כומר קאתולי ורב מתאהבים בנערה שלמדו איתה
והיא חוזרת לחייהם...
אלי וואלך שיחק את רב הקהילה שמלמד אותה יהדות... כדי שתוכל להינשא לרב...

יהי זיכרו ברוך!!

אתמול הלכתי לעשות צילום על העיניים

באסותא, ושם פגשתי אשה שהיא כמה שנים יותר צעירה ממני ו היה לי עתון ודיברנו על זה שיש כל כך הרבה שרים שעושים כל כך מעט,
ואני הזכרתי את המפלגה יש עתיד ואיזה דברים היא הספיקה לעשות בזמן כל כך קצר !, גם היא אמרה שזו מפלגה היחידה שהגיע להשגים בזמן כל כך קצר ! היא גם הסכימה איתי ואמרה , הלואי והיו עוד מפלגות שיזיזו גם דברים ולא רק ידברו !!

למעלה