יום טוב לכולם סוף שבוע נהדר שיהיה על

הדסהש1

New member
יום טוב לכולם סוף שבוע נהדר שיהיה על

כולנו...מזג אויר העים ואביבי...

לא יפה, הוא הרי הוסיף להם 80 שקל.....

הממשלה מחכה שהניצולים ימותו כולם ואז יחגגו על הכסף.

לפני חודש קניתי מיטה כפולה מתרוממת ועלה לי 1800 שקל. למה מיטה של ראש הממשלה צריכה לעלות חצי מליון שקל ?
לא פלא שכולם מרוצים סביבו , כולם גונבים כסף בלי סוף ורק מתעללים באזרחים.

כמו כתמול גברת עמינח אומרת לאילנה דיין שהיא שומרת על הכסף שלנו. בטח, אצלה בחשבון הבנק הפרטי.
וכי דנקנר לא קיבל שום תנאים מיוחדים, בטח לא, לראש הממשלה קונים מיטה בחצי מליון, ומליונרים מסתפרים במליונים.....

כבר אמרתי כל הזמן על עוכרי הדין,פוליטיקאים ובנקים: שקרנים גנבים נוכלים ורמאים.

בקר טוב! אחרי שצעירי ישראל

קוראים על הביזבוז של הממשלה, למה הם לא יוצאים להפגנה המונית ולא רק ליום אחד, אבל העם שותק , לכן הם יכולים לחגוג על חשבונינו !! למה מפלגות האופוזיציה לא מוציאים את האוכלוסיה לרחוב , להפגנה?? אולי גם הם נהנים מהגנבות?
הלזקנים והחולים השלימו עם מצבם, כי אין להם כבר יותר כוח להלחם!!! היה קשה מאוד לשמוע אתמול בחדשות ,איך שדיברה האישה שהיא נצולת שואה !!! אבל הממשלה ממשיכה לחגוג, למה לא, אין מי שפוצה פה !!! מורגש איזה מין יאוש באוכלוסיה !

הדסהש1

New member
הראיון אתמול בעובדה היה לדעתי

לא אמיתי..או שהגברת המכובדת לא חיה בקרב עמה...
ממש עצבנה...אנו על כל חריגה מפחדים מות
לטיקונים עשו תספורת? הם לא משלמים עליה?

עמיקם10

New member
הפוליטיקאים והתקשורת תמיד יכולים להביא

את ניצולי השואה -שלהם-כשאין משהו מעניין.
אבא שלי בן ה-19 לא ראה יותר את הוריו מ-1930. לא היה רעב וגם כסף לא היה לו. דאגתי לו אבל לא תמכתי בו כי הוא תמיד עבד.
ניצולי השואה קיבלו פיצויים. ומי שאין לו- אני לא מאמין לו. [רובם כנראה הגיעו מברית המועצות- שלא דאגה להם שם.]

עמיקם10

New member
ולגבי המטוס וה'מעון'..יש לו שלשה בתים

אז יהיו לו ארבעה..? בס"ה מדובר על חסכון קטן בהוצאות. ומעמד של בעל מטוס פרטי..אגב גם יערי וחזן נסעו בפלימות..כשבקיבוצים היו טרקטורים וגם עגלה וסוס.

למעלה