יום טוב לכולם
ל ל3 New member 30/7/03 #2 יום מקסים לכולם ורציתי להגיד.... שמחר בשעה הזו אני אהיה על ה- בדרכי לברצלונה. אני הולכת להיות בספרד 7 ימים עם שתי חברות טובות ואני מאוד מתרגשת. אני כבר מתגעגעת אל כולכם אז שימרו על עצמכם ולהתנהג יפה שירי
יום מקסים לכולם ורציתי להגיד.... שמחר בשעה הזו אני אהיה על ה- בדרכי לברצלונה. אני הולכת להיות בספרד 7 ימים עם שתי חברות טובות ואני מאוד מתרגשת. אני כבר מתגעגעת אל כולכם אז שימרו על עצמכם ולהתנהג יפה שירי
ר רינתבי New member 30/7/03 #4 נסיעה טובה שירילה שתהיה לך נסיעה מהנה,כיפית ותעשי חיים.תחשבי עלינו-תמונות חובה ....ותביאי קצת ניחוח מספרד,רינת
נסיעה טובה שירילה שתהיה לך נסיעה מהנה,כיפית ותעשי חיים.תחשבי עלינו-תמונות חובה ....ותביאי קצת ניחוח מספרד,רינת
ל ל3 New member 31/7/03 #6 פעם אחרונהההההההה הייתי חייבת להיכנס ולהגיד שלום עוד פעם אחת. עוד כמה דקות אצא לי לשדה ( זה נשמע כמו עוד אחד מהשירים של נעמי שמר...חחחחח). בכל אופן, אני כבר מתגעגעת אליכם ומאחלת לכם שבוע מקסים, בריא ומלא בכל טוב אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתת, שירי
פעם אחרונהההההההה הייתי חייבת להיכנס ולהגיד שלום עוד פעם אחת. עוד כמה דקות אצא לי לשדה ( זה נשמע כמו עוד אחד מהשירים של נעמי שמר...חחחחח). בכל אופן, אני כבר מתגעגעת אליכם ומאחלת לכם שבוע מקסים, בריא ומלא בכל טוב אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתת, שירי