יום טוב לכולם
חדשה עם שאלה

Ella Bella

New member
יום טוב לכולם../images/Emo57.gifחדשה עם שאלה

אתמול הייתי בכפר השעשועים והדבר היחיד שם שהזכיר פימו היה חומר בשם CERNIT. בא בהמון צבעים ומתייבש גם הוא באפיה (על המדבקה שלו כתוב "חומר רך לעיצוב ופיסול"). האם זהה לגמרי לפימו? מישהי מכירה ??

milat1

New member
מכירה

יש לו תכונות קצת שונות. הוא קצת יותר יבש בד"כ, ואפילו לפעמים מתפורר. ממליצים אותו מאד לבובות כי אחרי השריפה נותן מראה מבריק קצת כמו חרסינה. והוא גם חזק אחרי שריפה. אמרו לי שהוא לא כל כך טוב לגלילים. בכל אופן אני מסתדרת איתו. אני גם מערבבת אותו לפעמים עם פימו או פרמו ואז אין בעייה של יובש. גם יש לו צבעים נוספים ויפים שאין אצלם. הכי טוב לקנות כמה חבילות ולראות איך זה בשבילך. אגב, בכמה מוכרים חבילה בכפר השעשועים?

Ella Bella

New member
../images/Emo51.gif אוףףףף ../images/Emo4.gif

תיארתי לעצמי שהוא חומר פחות טוב מפימו המקורי... תיכננתי לעשות איתו את בובולינה של אילאיל וקניתי 7-8 צבעים. עכשיו אני מתלבטת אם להחזיר או לנסות בכל זאת עם כמה צבעים. אגב הוא עלה 6.90 בכפר השעשועים באילת.

הוא מעולה לפיסול

אל תחזירי אם התכננות לפסל איתו הוא אחלה חומר- וגם מבריק לאחר האפייה

קלימנט

New member
פימו ceranit

לשאלתך אני קניתי והרוד היה כמו מסטיק לא נעים נדבק , אומנם רך אבל יותר מידי, ערבבתי עם פימו רגיל וגם התוצר החדש קיבל מרקם דביק.

Olivka

New member
גם אני לא מרוצה ממנו,

ודוקא קניתי אותו במיוחד לפיסול.כמעט בלתי אפשרי לעבוד איתו - רך מידי, דביק. וגם לא נראה יפה אחרי האפיה. אני לא ממליצה, למרות כל הצבעים המפתים.

הי בלה

באיזה כפר שעשועים היית? בהרצליה יש סרניט, פימו ופרמו. הסרניט טוב לבובות, ניסיתי להשתמש בו לגלילים אבל הוא נורא רך וקצת דביקי. גיליתי גם שהוא מלא בבועות אויר קטנות.

Ella Bella

New member
כפר השעשועים באילת../images/Emo13.gif

והבובה הראשונה שלי מסרניט נאפית בדקות אלה ... דווקא היתה לי תחושה שהחלקים לא נדבקים זה לזה כמו שציפיתי ולא רציתי ללחוץ אותם חזק מדי... מחכה לראות מה יצא !!

למעלה