יום טוב פעמיים כי טוב בו...

הדסהש1

New member
יום טוב פעמיים כי טוב בו...

אני כבר לא מבינה מה טוב לכולם? יש לשאחד המזגן עוזר וךשני מפריע...
אתמול הלכתי לקבוצת "שמירה על המשקל" היו כ 20 נשים...לי המזגן לא הורגש
לכמה הפריע וכיבו ...כל 5 דקות כיבו והדליקו? לא אמרתי מילה...אני מסתדרת טוב עם המאורר.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לכולם

לא ישנתי אפילו רגע עם מזגן !! המזגן דולק אצלנו לסרוגין
בדרך כלל רק משעות אחה"צ עד הלילה... ואז אני מדליקה את המאוורר.
בדירות שפונות דרומה או למערב השמש קופחת שעות רבות יותר ואז חם יותר.

אצל בתי בדירה המזגן עובד כמעט כל היום והיא ישנה עם מזגן...עד שתקבל חשבון
חשמל...היא היתה רגילה מאילת לישון עם מזגן...שם לא היא שילמה את חשבון החשמל
וקשה לה להתרגל לישון בלי מזגן....

ההמלצה של חברת חשמל היא 25 מעלות בחורף וגם בקיץ...זה נישאר בגדר המלצה!!

יוליקה

Member
מנהל
רציתי רק לספר לכם ששמעתי בעצתו של פזי

עד שלא הסרתי את הגוגל-כרום והתקנתי אותו מחדש
לא הצלחתי לגלוש... כעת הכל בא על מקומו בשלום!!!

רעיון מצויין

אצלי הוחלף לוח-האם רק לפני חודש והמחשב עובד לאט מאוד מאוד.
הטכנאי בדק משך מספר שעות עד שמצא שכל החומרה תקינה לחלוטין, בדק את התוכנות והכל בסדר, עד שהגיע לכרום, הסיר אותו באופן מוחלט והתקין מחדש, כעת הכל עובד בסדר.

הדסהש1

New member
יהי זכרה ברוך...הלואי וכבר ימצאו

תרופות למחלה הארורה הזאת...

אם לא היית מעלה את הקישור

לא הייתי יודע מי זו לעולם.
עכשיו אם ישאלו אותי מי זו סופי מוסקוביץ נדע לספר.

האם משטרת התנועה הם עבריינים במדים ?

למה חובה מצלמת רכב בכל רכב.

לדניס,בעל מצלמת רכב נרשמו 3 פעמים דוחות שיקריים על אי עצירה ברמזור עצור.

פעם ראשונה :

24.8.2011

http://www.youtube.com/watch?v=fZpUxmqqYE8

פעם שניה :

30.6.2013

http://www.youtube.com/watch?v=lj_JXxWzyZo

ו ב 9.9.2013 פעם שלישית :

http://www.youtube.com/watch?v=qFY1suPzX-Y&feature=c4-overview&list=UU4IrACevYxRUV_aw18RR-Mg

הלילה בצינור לילה בטלביזיה דווח על ביטול הדוח פעם שלישית - כל פעם שוטר אחר.

אין לי מילים לתאר מה אני חושב עליהם.

מאיר, מחכה לתגובה שלך !!!

האם באמת כל נהג צריך מצלמה , כדי להוכיח את צידקצתו !! בבית המשפט יאמינו לשוטר !! עד היכן הגענו ?

הוא פשוט לא ידע שמצחמים אותו !!

שלושת השוטרים הללו היו פשוט נמושות ועצלנים

הרי רואים מיד שמה שהם עשו זה מה שנקרא "אמבוש" (מארב) כאשר יש הנחיה במשטרה לא לעשות מארבים אלא להיות גלויים.

והרי הנהג הציע להם לראות את הצילומים, ואם הם היו בני אדם, היו מביטים בסרט ואחר כך לוקחים בחזרה את הדוח ומצרפים אליו מזכר שהדוח נעשה בטעות, וחסל.
אבל הם העדיפו להתבצר בעמדתם (מונח משפטי למי שמתעקש להמשיך בדרך המסויימת למרות שהוכיחו לו שהוא טועה), ולכן לדעתי, אין להם מקום במשטרה.

יוליקה

Member
מנהל
מאיר, על משקל..."אם שותים אז לא נוהגים"...

אם שוטרים...אז לא נוהגים... (כך את זה בהומור..)

כל אזרחי המדינה גנבים רוצחים אנסים ומסוממים !

לנוכח האמירה הבוטה הזו, אין לי אלא להגיב באמירה שכנגד.
בניגוד לאמירה הזו המתבססת על שלושה אירועים, האמירה שלי מתבססת על אלפי מפגשים עם אזרחים שלילים, עבריינים, פורצים, אנסים, רוצחים וכו, וכן על ביצוע מאות מעצרים של אנשים שביצעו עבירות.
כמו כן על אלפי מפגשים עם נהגים שביצעו עבירות תנועה והתירוצים שלהם לרוב כללו שקרים ורמאויות.

אבל בניגוד לך, אני לא אמרתי דבר כזה על אזרחים מעולם.

מענין שאני נוהג מ-1971 שזה 42 שנים ומעולם לא עצר אותי שוטר כשאני נוהג ברכב פרטי, בקשר לעבירת תנועה, ואת הנהג הזה עצרו שלוש פעמים.....

לגבי הסרטון הראשון, הנהג עצר מעבר לקו העצירה, כך שיש עבירה, ומאידך השוטר לא יכול היה לראות את הרכב אם עצר או לא.
לגבי הסרטון השני, הנהג עצר כחוק והשוטר לא היה יכול לראות את קו העצירה.
בסרטון השלישי, הנהג עצר כחוק, והשוטר יכול היה לראות את קו העצירה, ומסיבה לא ידועה החליט להגיש דוח (ואף לא החתים את הנהג בניגוד לנוהל, גם ביתר המקרים לא ראיתי שהחתימו את הנהגים).

המסקנה, באירוע הראשון היתה עבירה של אי ציות לתמרור עצור בכך שלא עצר לפני קו העצירה, בשני האירועים האחרים גם לא היתה עבירה וגם השוטרים לא פעלו בהתאם לנוהלים והדוחות שלהם פסולים.

מה יש לאמר על כך ?
לאנשים כאלו אין מקום במשטרה.

ועדיין זה לא הופך את השוטרים באגף התנועה , לעבריינים במדים !!!
זו אמירה זולה ועלובה ביותר.
קפיש ?

שפירא,תרשה לי להביע את דעתי

א. מר ציון לא התייחס לכל משטרת ישראל אלה רק למשטרת התנועה.מה חלקם באחוזים בכל משטרת ישראל ? לדעתי זניח.
ב. אם אותו נהג "ניתפס" 3 פעמים ע"י 3 שוטרים שומים משהו לא תקין במשטרת התנועה.אפילו רקוב.
ג.לדעתי השיטה של מיכסת דוחות ליום גורמת לשוטרי התנועה לעשות שטויות.
ד.אני מאמין שאם לכל אזרח היתה מצלמה ברכב [לי יש] הלחץ בבתי המשפט היה יורד כי המשטרה היתה חייבת לבטל כ 75% אחוז מהדוחות.
ה.אזרחי ישראל לא מטומטמים.הרב הגדול מתעב את משטרת התנועה ולא את כל המשטרה כי הם עוסקים בטפל מתנהגים כמו קרציות ורושמים דוחות שקריים על מנת למלא מכסות.
המפכל כבר דיבר על הצורך להחלפת השיטה אבל לא עשה דבר.
קפיש.
לילה טוב.

אז אני אענה לך

א.
אין לך שום מושג כמה שוטרים עובדים בתנועה, ולא פוגעים בשום ציבור בהכללות.
ב.
אתה ממשיך את קו ההכללות . אציג לך משהו הפוך - אחרי שירות של 30 שנה במשטרה, לא אני ולא חבריי סביבי לא עשו דברים כאלו. אז מי שחורג, יש לטפל בו עד יסוד.
ג.
אין שום מיכסת דוחות, זהו שקר שנמשך כבר שנים רבות. ושוב אתה מדבר משמועות ומהגיגים ולא מיידע, כי אין דבר כזה. ברור שאם שוטר תנועה חוזר בסוף משמרת ולא הגיש דוחות, אין שום ספק שהוא היה בבית קפה ולא עסק באכיפת חוקי התנועה, ופעם הנוהג היה עם אחד כזה שלא עובד, להציב אותו למזקף בבית המעצר.
כשאני נוהג ורואה סביבי את כל עברייני התנועה במספרים גדולים ואין מספיק שוטרים לגרום לאנשים רבים לנהוג כחוק.
ד.
שוב אתה רואה מהגיגיך, כאשר אין לך שום מושג כמה דוחות לא תקינים יש ומכפיש את שם השוטרים לשוא.
ה.
אתה ממשיך להכפיש את שם המשטרה לשוא.
רוב השוטרים מבצעים פקודות ואם השבוע יש הנחיה לטפל בעבירות מסוג מסויים, אז זאת יעשו השוטרים, והכל לטובת אכיפת חוקי המדינה ומלחמה בתאונות הדרכים.
כן, גם זה שהעמיד את הרכב "לרגע" בחניה כפולה, עלול לגרום לתאונה קטלנית.
אנשים מטיבעם לא יסמפטו את מי שפוגע להם בכיס או ברכב, ולכן שונאים יותר את משטרת התנועה, ורק על זה מגיע לשוטרים צל"ש.
האמירה שלך על הקרציות מתאימה לסוג מסויים שלילי של אנשים שחיים בשולי החברה וזו דרך הביטוי שלהם.
גם האמירה ששוטרי התנועה כותבים דוחות שיקריים כדי למלא מכסות, אלו שני שקרים במשפט קצר.

הדוגמא שלך על אמירות המפכ"ל אין להן שום קשר למשטרה, כיוון שמדובר במי שהוצנח למשטרה ועסק בפיקוד על חוקרים בלי להבין בחקירות והוא מעולם לא היה שוטר ואין לו שום מושג במשטרה (ככה זה כשמביאים אנשים מבחוץ במינוי פוליטי, כשהם לא מבינים במשטרה, וכך היה עם כל המפכ"לים שהוצנחו) ,
למה אני אומר שהוא לא מבין במשטרה?
כי אם הוא התייחס למיכסות, הרי ברור שאין לו מושג והוא מתנדנד עם הרוחות שבאות מהציבור שגם הוא לא מבין בזה.
העובדה שהמפכ"ל, שהוא המפקד הבכיר של השוטרים אוכפי החוק, והוא אומר בתקשורת שצריך לתת עבודה למסתננים כדי שיהיה שקט, אז הוא מביע דיעה פוליטית, כי כמפכ"ל הוא צריך לסייע לשר הפנים לגרש את המסתננים שנכנסו למדינה שלא כחוק, כאשר החוק נגד הסתנויות שתוקן השנה, קובע שאסור לתת למסתננים לא סיוע ולא עבודה ולא דיור ולא שום דבר והעונש 5 שנים מאסר ופעם שניה 15 שנות מאסר !!!
ואז בא גם שר הכלכלה ובודק אם המסתננים שקיבלו עבודה, אם הם מקבלים את כל זכויות העובדים.
במקום להעמיד לדין את מי שנתן להם עבודה,מגורים, סיוע.....
ואתה מתלונן נגד השוטרים שמנסים לאכוף את החוק ?
ועוד הופך מספר שולי אפסי של שוטרים שסרחו לדוגמא המשטרתית הכללית.

מוטב ותרד מההכללות הללו כי בדיעבד אתה פוגע גם בי !!!

עמיקם10

New member
כנהג שעבר מהדרום הדליל למרכז הצפוף..

בראשון הרבה מהנהגים מבצעים עבירות. הוינקר- לא מוכר מספיק.פנס האיתות לאותת על פניה- מעבר מנתיב לנתיב-כי ממהרים לאיזה מקום. או בגלל חוסר סבלנות.
ואקב באר יעקב- שכנתה של ראשון נקראת באריקוב -במלעיל..במו אזני. זה לא שייך לנהגים שמעתי את זה ברמזור- 'הוא עבר לבאריקוב'.

הצגת עוד דוגמא רעה

לקראדי יש "תסמונת הס"מפ".
בתור מפקד סמ"ג-1 הוא היה בסדר, ולא יותר מזה. לא הצלחתי להבין איך הגיע למפכ"לות, אולי איזה שר פוליטיקאי החליט על אפליה מתקנת.
כמו שאמרתי, כל המוצנחים למינייהם, היו מפכ"לים גרועים.

ויותר מזה, חוץ מקראוס ודודי, אף אחד מהמפכ"לים לא צמח במשטרה אלא היה מינוי פוליטי של השר שחשב כמו כל הפוליטיקאים שמפכ"ל לא צריך להבין במשטרה אלא בניהול.

וכך היו לנו כל הפשלונרים אחד אחרי השני, עם כל מיני הוראות בלתי הגיוניות:
טרנר שנתן הוראה גם לפקידות לנסוע עם פנס כחול,
קראדי שהחליט להוריד שוטרים לסיור רגלי כשאין מי שיאייש ניידות או שהוציא אלבום תמונות של המשטרה שיותר מ-50% מהתמונות הן של שוטרי מג"ב ,
איבצן שהתעסק בעיקר במשמעת ולא ענין אותו משהו אחר ממש עד כדי כך שארבנו לחוליות המשמעת שלו ותיעדנו את העבירות שלהם עד שפרקו אותם, הוא גם המציא את שיטת מדדי הפעולה המטופשים.
הרצל שפיר שהגיע המצב שהתעלמו מפקודות שלו כיוון שהיו בניגוד להגיון, וכך הלאה והלאה.

דווקא אלו שלא ידעו לנהל פוליטיקה מלוקקת ונחשבו אנשים "אפורים" ולא בולטים (קראוס ודודי) הם היחידים שהבינו במשטרה.

תפנים, אין ולא היה דבר כזה שנקרא מכסת דוחות, זו המצאה של עיתונאים, כמו שמעולם לא היה מנהג ביוון על שבירת צלחות, זאת המצאה של במאי קולנוע שאחר כך העתיקו ממנו.

ובענייני עידכון.
אתה שוב נכנס לנישה שאין לך שום מושג עליה.
אני בגימלאות משנת 2000, משמע 13 שנים. אז מה ?
אולי אני לא מעודכן בנהלים קטנים כמו שאת פרטי התרחשות דוח התנועה כבר לא כותבים מאחור אלא בחזית, זאת למדתי לפני כמה שנים, אבל אני בהחלט מעורה במה שקורה, לפני כשנה וחצי סיימתי לכתוב את ספר ההיסטוריה של משטרת מחוז תל-אביב לכבוד 100 שנים למחוז (1911-2011) והשתתפתי בהרמת ערב אג"מ מחוזי.
לפני מספר חודשים הייתי בראיון אצל הממ"ז בנושא מצבו הרע של מוקד המשטרה שבנוי בצורה הכי לא חכמה: שליש שוטרים,שליש שח"מ, שליש מתנדבים, כאשר זה מצב לחלוטין לא בריא, כי המתנדבים באים מתי שבא להם, החיילים משתחררים בבת אחת והמוקד נכנס למצוקת כח אדם, כל זה בגלל חוסר תיקצוב של משרד האוצר.
וזאת במקום שהמוקד יאוייש רק על ידי שוטרים מקצועיים כמו שהיה בעבר, וכך יתן מענה נכון מהיר ומקצועי לציבור, ורק לידיעה שהמוקד הביא להצלחות רבות ליחידות בשטח (ולכן יחידות הסיור נמצאות בקשר הדוק וחברי עם המוקדאים) ואפילו להצלת חיי אדם.
ולא אכנס כעת לבעיות שיש לסיור.

אז, מספיק לכתוב על דברים שאתה לא יודע ולהגיע למסקנות שגויות.
אף אחד לא אמר שבציבור כזה גדול של שוטרים אין גם אלמנטים שליליים, אז צריך לעשות הכל כדי לסלק אותם, אבל מזה ועד הכפשת שם השוטרים, המרחק גדול.

emmy5

New member
זהו העולם,לי מגיע מזל טוב,נולדה לי נינה

עולם מודרני ,קבלתי את התמונה שלה באי מאיל,
ואני התרגשתי, התחלתי לבכות...משמחה ..

למעלה