יום טוב שיהיה לכולם...מיום שישי יוצאים

הדסהש1

New member
יום טוב שיהיה לכולם...מיום שישי יוצאים

התלמידים ל 3 שבועות חופש ? ההורים שוב בבעיה...
ךמי שאין סבים וסבתות ...אנו כבר מגויסים לעזור לנכד
שהמעון יוצא למספר ימים של חופש...

עמיקם10

New member
ארה"ב אמנם לא יצאה למלחמת עולם בגלל התאומים

אבל יש לשער ששיטת הפעולה וההרס- שינתה את השקפתה ודעותיהם של תושביה. וגם על מצבה של ישראל.

עמיקם10

New member
חוץ מהמרדף אחרי בן לאדן-הם במלחמת התשה נגדם.

לא ברור איך המודיעין שלהם עובד-בפרל הרבור-הם הופתעו. בתאומים הם נדפקו. מעניין מה יהיה הפרוייקט הבא.
ואצלנו- לפני 40 שנה הלכו בעיניים פקוחות לרווחה לקראת המלחמה-ואחרי זה סיפרו ש'הופתעו'..יש הקלטה של גורודיש שאומר 'שהם לא ידעו שאנחנו יודעים..שהם מתכננים כי חו"ח הם לא יתחילו'. גם 'הסבירות הנמוכה' היא חלק מאותה הסתרה ועד היום לא מגלים מה אמרו בבור חמשה ימים קודם. ומה סיפר בדיוק המלך לגולדה..ורק אמרו שהוא לא אמר באיזה שעה.הכל היה כדי שלא יגידו בעולם שישראל התחילה. ....בגיוס המילואים ונתנה להם סיבה.

יוליקה

Member
מנהל
מאיר? אתה מכיר את תחיה אשתו של הורוביץ??

http://www.xnet.co.il/laisha/articles/0,14961,L-3102589,00.html?dcMaa=1

סנ"צ בגמלאות תחיה הורביץ (57), קצינת משטרה מוערכת ...

קצין משטרה, שמחפשים אנשים לפרויקט מחשוב המודיעין. "ידעתי שבשלב הזה לא אמשיך באקדמיה, אז הצגתי את המועמדות שלי ואחר כך נשארתי שם שלושים שנה. כשהתחלתי, מינו אותי לראש חוליית המחשוב במטה הארצי. לימים, אני והצוות שעבדתי איתו קיבלנו מהמפכ"ל דוד קראוס את עיטור השירות של המשטרה".

מאיר, האם היית בצוות איתה??

לא. כל שנות שירותי הייתי מבצעי

וכך נחשבתי גם כשהייתי עוזר קמב"צ מחוז תל אביב.

בשנת 1988 הצעתי למחשב את המבצעים, והתגובה היתה שהמליצו לפטר אותי כיוון שרק חולה נפש מציע הצעה כזו.

למרות זאת, הגשתי הצעה מפורטת ביותר לוועדה להצעות ייעול ולמפכ"ל (קראוס !!!) , ואמנם ב-1991 הופעלה יחידת המבצעים במחוז תל אביב על ידי מחשבים ואני בנוסף לתפקידי כ-ע.קמב"ץ, גם ניהלתי את מערך המחשבים, שני תפקידים במקביל עד הפנסיה.
היום זה ברור מאליו שכל יחידות משטרה ממוחשבות כולל הניידות, ולי יש פרס ייעול של 500 שקל, ומשכורת בפנסיה של שוטר סיור בדרגת רנ"ג, בעוד כל אלו שהתנגדו למיחשוב, יצאו לפנסיה כקצינים בכירים ומשכורות עתק.

גם אני נושא את עיטור השירות של משטרת ישראל, אבל זה אחרי מעל 400 פרסים וציונים לשבח ומכתבי הוקרה על פעילות יוצאת דופן משך עשרות שנים.
ככה זה, יש דרג ויש ...דרג.....

יוליקה

Member
מנהל
הבוקר נולד לאחיינית שלי בן בכור

נין נוסף לאמא שלי!!

אחי וכל המשפחה מאד מאושרים!!!

הדסהש1

New member
יוליקה שיהיו רק שמחות בביתכם

יוליקה

Member
מנהל
אוּדים מֻצָּלים מֵאֵשׁ.

אבי תמיד אמר לאמי תראי אותנו אוּדים מֻצָּלים מֵאֵשׁ. (כינוי לפליט או לניצול)
איזה משפחה הקמנו... אויבנו לעולם לא יוכלו לנו!!

אבי זכה להכיר רק 4 מתוך 6 הנכדים ולהם יש כבר 6 ילדים + אחד מאומץ.

כן ירבו!!

י מ י ת 2

New member
חזרתי הבקר מברלין. היה טיול מענין וכואב

ומעורר מחשבות. אני לא יכולה סתם להתפעל מהשפע והיופי והעוצמה יש בברלין יותר מזה. בינתיים אסתפק בשלום. ומכקוה שכולכם בקו הבריאות ואני רואה שגם מגיע מזל טוב, אז אצרף גם את שלי.

ואשתי כמו כל פולניה טובה

נרתמת לעזור לכולם, אבל לא שוכחת להתלונן איך זה הורג אותה......

אבל לא נורא, כי לנוח היא תוכל כבר בקבר......

זהו מכונת הכביסה הלכה קפוט (פיילוט אינדסיט) יש לנו אותה 16 שנה, וקנינו חדשה במחסני חשמל "ווירפול" של אלקטרה 1890 שקלים שתגיע ביום ראשון.
הזמנתי שרברב להחליף את הברז, והוא שאל אם אני יודע איך מנתקים את הצינור של המכונה הישנה מהברז, אמרתי לו שכן, כל מי שהתעסק בעוזי יודע, והוא התגלגל מצחוק. פעם שישית שהוא מקבל תשובה כזו מאנשים מבוגרים שיש קשר בין תת-מקלע עוזי וצינור המים של מכונת הכביסה.....

בכלל מכשירים אצלנו מחזיקים מעמד המון זמן, המקרר נקנה חדש רק אחרי שהקודם היה בשרותנו מעל 35 שנים.

אתמול בחנות החשמל ראיתי פרסומת למעבד מזון מג'ימיקס.
הפניתי את תשומת לבה של אשתי, והתחלנו לצחוק.
המוכרת שאלה למה אנחנו צוחקים, הסברתי לה שיש לנו בבית מג'ימיקס שאני קניתי לעצמי עם השיחרור מהצבא כיוון שגרתי לבד בדירת חדר, והיא שאלה מתי זה היה ועניתי לה שהשתחררתי ב-1966, שזה לפני 47 שנים, והמכשיר עדיין עובד.....

יוליקה

Member
מנהל
גם לי יש מג'ימיקס בן כ-40 שנה

שעדיין עובד.
תתחדש על מכונת הכביסה!!

למעלה