יום טוב שיהיה לכולנו..עוד שבועיים פסח

הדסהש1

New member
יום טוב שיהיה לכולנו..עוד שבועיים פסח

ותיבות הדואר מלאות במבצעים...רק שיהיה כסף לשלם...
תקנה בסכום מעל 500 שקל 1000 שקל ויותר תקבל פרסים...
מקומקום,מצנם,ממחה יד.ועוד...אני לא קונה לפי הפרסים רק
מה שצריך...

מה שמדהים אותי, אנשים שנוסעים לחו"ל - לנוח

הרי אפשר בכיף ובתנאים שלך, לנוח בבית על הכורסה כמה שאתה רוצה.

מי שנוסע לחו"ל מוטב וישנה את המינוח ל-"מרגוע".
אנשים מוציאים עשרות אלפי שקלים בנסיעה לחו"ל ובסוף רובצים על כורסאות ומקשקשים עם אחרים על מצב אולמרט והריבית בבנק ואיך הבוס מעצבן, ולא משיגים אף אחת ממטרות הנסיעה.

האנשים צריכים "מרגוע", לצאת מהשיגרה, שזה לטייל, לפגוש אנשים מכל העולם, לבקר באתרים מעניינים, לאכול אוכל מקומי ולצבור חוויות.
כן, גם הילדים.
כי ללכת לבריכה ולפארק מים, אפשר גם בחולון בימית 2000 במחיר זול בהרבה.....

יוליקה

Member
מנהל
שום נסיעה לחו"ל היא לא לנוח

הישראלי המצוי נוסע למקסימום מקומות במינימום זמן...

והאימרה הכי נפוצה היא: אין אדם הזקוק למנוחה יותר מזה ששב ממנה זה הרגע....

הדסהש1

New member
היום נאמר שבפסח יצאו 1.2 מיליון איש

לחו"ל...ועוד יש שמיללים שכקשה לגמור את החודש?

deebeebee

New member
ברור שיש מיללים

את שוכחת שיש עוד כמה מליונים שלא נוסעים, וחלק גדול מהם לא יכול אפילו לחלום על נסיעה.

יוליקה

Member
מנהל
יחי ההבדל הקטן....

העתקתי מהדף של יגאל רביד בפייסבוק...

בת אל751

New member
ויש כאלו שעושים הלואות או שנכנסים למינוס

שלוקח להם שנים לצאת מזה ,,,,יש גם סוג של ישראלים כאלו אכול ושתו כי מחר נמות

ממש מדוייק

אחותה של אשתי נשואה למי שעבד בלשכת המס (למי שזוכר את המושג), וביום שסגרו את המקום, כולם פוטרו עם פיצויים ושום פנסיה.
מאז הוא לא חיפש עבודה, ועוד עשה טובה לאחיו שהוא רב-חובל, שסידר לו עבודה בנמל אשדוד (נפוטיזם, אמרנו...) וגם זה נגמר. היום הוא מובטל ולא מחפש שום תעסוקה, חיי על כספי קצבת הזקנה .

כספי הפיצויים נגמרו מזמן, ומה שיש להם כעת זה שליש הירושה של האמא שנפטרה לפני שנתיים.
לפני כמה שנים הם החליפו דירה למרות שכל הילדים כבר התחתנו ועזבו לבתיהם, הם קונים מה שרוצים והאוכל היקר ביותר.
אנחנו נקנה ענבים רק כשהמחיר סביר, הם קונים מיד עם יציאת הענבים לשוק במחירים גבוהים. שניהם מעשנים סיגריות תוצרת חוץ, והם מסתמכים על כך שלשתי הבנות שלהם (הבן תפרן/בזבזן) יש כסף, ומגניבות להם כסף רב כל חודש בלי ידיעת בעליהן.
ומה יהיה כאשר מצבן יחמיר ?

אבל יום אחד זה ייגמר, אבל בדיוק כמו שכתבת, הם חיים לפי משנתו של נירון קיסר:"אכול ושתה כי מחר נמות".

כשהתגייסתי למשטרה הם צחקו עלי שאני הולך לעבוד במשכורת של 200 לירות לחודש, אבל לי היה מקום עבודה מובטח, עליתי בסולם הדרגות לדרגה כזו שלא רוצים לעלות יותר ממנה למי שעיניו בראשו (הדרגה שלי רב-נגד, שזה מקביל בשכר מול ניצב משנה [כמו אלוף משנה]) ואני יכול להרשות לעצמי כל חודש גם לחסוך כסף, גם לקנות מט"ח לנסיעות לחו"ל וגם לכסות את כל ההוצאות שלנו, וגם לתמוך בבן (פוטר לפני חודשיים, וכעת לומד חשמלאות בתכנית ויסקונסין ומקבל שכר מינימום) ובבת (מורה בכירה ובעלה נהג ציבורי ובכל זאת הם באוברדראפט).

נכון שנלחמנו לשם כך, הקמנו את איגוד השוטרים, וממש כופפנו את מטה המשטרה ואת האוצר, ולמרות שהכנסת חוקקה חוק (בלתי חוקי) נגד התאגדות שוטרים , הם נאלצו לבנות מנגנון שיעסוק בנושא שכר ראוי, וזה אחרי שאני הופעתי בוועדת הכנסת ושאלתי איך הם יכולים לעשות דבר כזה, לדכא את השוטרים ולא לתת להם תנאים ראויים.
אז צ'רלי ביטון (ח"כ אלק) שאל מה הם תנאים ראויים ? שמתי על השולחן שני תלושי משכורת - תלוש שלי בו כחבלן משטרה שמסכן את חייו יום יום ושעה שעה (לא היה שבוע שבו לא ניטרלתי מטען חבלה מתוצרת המחבלים) מקבל משכורת של 1200 לירות לחודש, מול פועל שתפקידו כמפנה זבל בעיריית תל אביב שמקבל שכר של 1800 לירות לחודש בעבודה של 4 שעות ביום.....

כן, כולם היו שם בהלם מוחלט, ונראה על פניהם שהם הזדעזעו, ואמנם מערכת השכר המשטרתית עברה שינוי גדול מאז. אמנם רוב ההטבות שהיו לנו נעלמו, נכון ששוטר חדש מקבל שכר לא גבוה, אבל מי שצובר ותק כמוני (היום כגימלאי הוותק שלי 45 שנים) המשכורת מכובדת יחסית.
ולמרות הכל אנחנו לא "מתחזרים".

הדסהש1

New member
אני לא חושבת אפילו על לקחת הלאות לנסיעה לחו"ל

אני לא נסעתי כבר 14 שנה...בגלל בריאותו הלקויה של בעלי ...
והיום חושבים פעמיים להוצאות שכאלה...למי שיש שיבושם לו
אבל אנשים שלוקחים סיכון? שלא יבכו לאחר מכן...
להבדיל -היה היום סיפור שמשפחה נזרקה לרחוב עם 7 ילדים...
לא יכלו לעמוד בתשלומים הבעל עובד עריה והאישה כל שנה יולדת ילד.
הצעיר בן חודש...והם מודעים למצבם?

הוא לא יודע איך יוצא שכל שנה יש להם ילד......

אני לא מאמין שיש אנשים כל כך פרימיטיבים, לדעתי זה נוכל שחושב שיקבל הרבה כסף מהמדינה בלי לעבוד ורק בזכות הילדים.
אין שום סיבה אחרת למי שנשוי 7 שנים, וכל שנה עושים ילד למרות שלא יכולים לעמוד בזה, והוא לא יודע איך זה קורה שכל שנה אשתו נכנסת להריון......

למעלה