יום יבוא ויהיו פה מיליון עובדים זרים

שרוף

New member
יום יבוא ויהיו פה מיליון עובדים זרים

ואז נבקש סליחה מיורג היידר כי כולנו נהפוך ליורג היידרים קטנים מחוסר ברירה. ולמה כי הממסד הרקוב מאפשר לחבורה קטנה של מתעשרים חדשים ליבא עובדים זרים על חשבון כח העבודה הישראלי בשיתוף עם אירגון הקבלנים ואירגוני התעשיה השונים. כולם מרויחים הון עתק הממשלה, חברות כוח האדם ,והמעסיקים.ומי נדפק כמובן האזרח המסכן.

שרוף

New member
כן הארץ אכן תפרח

בכל פינה יפרחו עמדות של בלוקים ושקי חול במלחמת האזרחים העניים נגד העשירים.

zed246

New member
שמישהו יסמן את היום הזה בהיסטוריה

אני חושב שזו הפעם הראשונה שאני מסכים עם שרוף ואומר שהוא צודק. 1. שרוף אתה צודק, דבר זה מזכיר מאוד את המצב שגרם לעליית הנאצים לשלטון בגרמניה של 1930... בנוסף שים לב לעוד כמה משתנים מקבילים: שתי מפלגות גדולות עם כמה מפלגות קטנות שתומכות בה; כלכלה גרועה מזה הרב זמן; בעיות במטבע; שינוי מצב פוליטי לרעה; אי אמון בממשל הקיים; תרגילים מלוכלכים מצד הממשל והאופוזיציה; קיצוניות; עליית מתח עדתי; גידול במספר האויבים בעולם שמוכנים להרוג אותנו. 2. המלוט, רק רציתי להזכיר לך שגם אתה חי במדינה הזאתי, וגם אתה תזכה להרס הכלכלה, או, במידה ואני ושרוף טועים, לפריחתה. לא יעזור לך להגיד שאתה לא חלק מהמדינה כי אם אתה לא חלק ממנה אז תעזוב, תגיש בקשה להתאזרחות במדינה אירפוית או בארה``ב ובאותו זמן בטל את אזרחותך כאן ועד אז תזכור, שהממשלה, גם אם אתה לא אוהב אותך מייצגת אותך בעיני העולם. כן, גם אותך.

הלמוט

New member
אני לא חלק

המצב בכלל לא דומה לעלייה של הנאצים. תפתח ספרים בהיסטוריה ותלמד במקום לדבר בשביל לדבר

zed246

New member
אההה. עשית טעות

עשית טעות הלמוט, אחת גדולה, מכיוון שאחי הקטן, בן 15 ובכיתה ח`, מתכונן יחד איתי למבחן בהיסטוריה על משטרים טוטאליטארים באירופה שלאחר מלחמת העולם הראושנה ובכלל זה: הוקמינזם בברה``מ, הפאשיזם באיטליה והנאציזם בגרמניה. בנוסף, אינ עצמי עשיתי בגרות, לא לפני יותר מדי זמן (חצי עשור) בהיסטוריה - 3 יחידות. ובנוסף - אמי מורה להיסטוריה לכיתות ז` עד ט` (בנוסף למקצועות נוספים כמובן), דודי, ז``ל, כתב בזמנו כמה מאמרים על עידן הנאציזם, מה שקדם לו, לעיתונים. אז אולי אני כן מבין קצת...

הלמוט

New member
אתה לא מבין

המצב בגרמניה היה מה שאתה אמרת המצב כאן הוא לא כזה בכלל

zed246

New member
או קיי. עכשיו רק תגיד לי איפה טעיתי בהערכת המצב בארץ

שרוף

New member
לצערי הערכת המצב שלך מדויקת מאוד

רק שהאנשים במדינה הזאת מסרבים לפתוח את העינים או לחשוב חשיבה עצמאית אנאליטית.הטלויזיה טימטמה להם את הראש. כל היום הם רואים פרסומות נוצצות על עושר וחיים טובים שומעים ברדיו על מנעמי החיים ולא יודעים את ישראל השניה המוכה העייפה וקשת היום והיא נמצאת בתוכם ולידם.היום יותר עמותות וולנטריות מטפלות בעניי ישראל מאשר משרדי ממשלה. חבורת פקידים מושחתים מנהלים את המדינה הזאת באטימות לב מכיון שהחוקים נפרצו ואין מי יבוא בשער ויתריע. החבית הזאת מלאת חומר הנפץ יום אחד תתפוצץ לנו בפנים.

למעלה