יום יבוא-שיר לזכרו של אנדרי ברודנר ז"ל

ALMOG T

New member
יום יבוא-שיר לזכרו של אנדרי ברודנר ז"ל

אני ואליאור M16 כתבנו והקלטנו עם סקאר שיר לזכרו של קשמר זכרונו לברכה אחרי עבודה קשה מאוד של 3 חודשים על השיר הוא סוף סוף יוצא אולי אני לא מפיק מהולל אבל נתתי את כל מה שאני יכול בשביל להנציח את שמו של קשמר כראוי הספקנו לעלות איתו פעמיים בג'י ספוט ובעזרת השם נעלה איתו בבריזלי ביום שבת יש כאלה שבאו ואמרו לי שזה לתפוס גל ואמרו לי שזה לא נכון לעשות את זה אז כניראה שאף אחד ממי שאמר את כל זה לא מבין בכלל כמה אנדרי היה חשוב לי וכמה אהבתי אותו האזנה נעימה יהיה זכרו ברוך

ALMOG T

New member
הלינק לשיר

http://rapidshare.com/files/51962045/__1497___1493___1501____1497___1489___1493___1488_.mp3

volatile

New member
ריגשתם אותי

לא הכרתי את אנדרי בכלל. אבל הכל פה פוגע. הביט אחלה. סקאר מרגשת, קול מדהים, פזמון מצויין. הבתים טובים ונוגעים. ישר כוח.

DJ$upreme

New member
השיר הכיטוב שיצא לי לשמוע כאן כבר הרבה זמן

שמעתי אתכם עושים את זה בג'י וזה מיד נשמע לי משהו איכותי ויוצא דופן יחסית לסקיצות אחרות שאני שומע כל הזמן. אני מאוד שמח שהקלטתם את זה (סוף סוף!) וזה אכן מצליח להעביר את הרגש שהשיר שיקף על הבמה. יש כאן שני ראפרים מצוינים וגם זמרת מצוינת. הלחן טוב והמילים פוגעות כפי שפלג ציין. יש פאנצ' או שניים שהייתי מוותר עליהם ונשמעים קצת מיותרים אבל זה לא נורא. עם זאת חייבים לומר שזו סקיצה סקיצתית ביותר, רמת ההפקה וההקלטה לצערי די נמוכות, בעיקר ההדרכה הקולית של הראפרים ושל סקאר, ובניית הבילד אפ והקולות, שלא לדבר על המיקס. עם הדרכה והפקה ממישהו יותר מנוסה, יכול להיות שהיה כאן משהו ברמה של ריליס.

ALMOG T

New member
אני מודע לכך

שהאיכות לא בשמיים וההפקה עצמה לא מדהימה אבל אין לי את הכלים לעשות יותר מזה כי אין לי כסף באמת שהשקעתי במיקס ובהפקה כל מה שיכולתי

volatile

New member
אני מקווה שאחד המפיקים שפה בפורום

יקח על עצמו לעשות את זה בחינם אני חושב שהמטרה יותר מראוייה. תקחו יוזמה זה יעשה לכם טוב!

ההגשה on point

אבל הביט הוא אחד הבאנליים ששמעתי. נכון שזה שיר שבו הדגש הוא על הטקסט, אבל הביט החצי-חובבני פשוט מוריד את השיר למטה ומונע ממנו לרגש באמת. יצאתי קצת מגעיל... אבל באמת... לטקסט כזה מגיע יותר...

DoYouAreIsVery

New member
מרגש!

הרבה זמן לא שמעתי את אמ16 התגעגעתי לקול שלו! שיר יפה כל הכבוד

New member
כוסעומו האיכות, כוסעומו הביט,

השיר הזה חזק. נקודה.

ענק....

בחיים שלי לא הורדתי דמעה משיר ועכשיו הגיע הפעם הראשונה.... ביצוע נדיררר!!!! שיר מאד מרגש אלמוג לדעתי זה הדבר הכי טוב ששמעתי שלך עד היום. והשילוב עם סאקר ממיס את הלב.... שיר מצויין ביט או בלי ביט fuck that השיר מושלם...הביא בי צמרמורות בכל הגוף

volatile

New member
לינק ישיר להורדה

סידרתי לינק ישיר להורדה, אם זה מפריע לאמנים המקליטים אנא שילחו אלי מסר ואני אסיר אותו. חושב שכדאי שיהיה נוח להוריד ולשמוע. כאן

CG ערפדי

New member
מרגש

אהבתי את הבית של אלמוג הפקה יותר מקצועית הייתה מעצימה את הצמרמורות אל תזרקו כזה פוטנציאל.. לכו להקליט את זה מקצועית אצל מפיק עם ניסיון

לא רואה איך אפשר לתת ביקורת לדבר כזה

פשוט שיר חזק ומרגש, כל מילה פגעה בול מבחינתי, שלושתכם יצאתם מעולים במידה שווה, אם אתם רוצים לשלוח לגלגלץ אז אולי תעשו שיר חדש, כנראה שלעורכים שם יש אמות מידה אחרות לשיפוט של מוסיקה, מבחינתי זה מעולה.

למעלה