יום ירוק חלף עבר....

loli pop

New member
יום ירוק חלף עבר....../images/Emo13.gif

היום היה לי יום ירוק, זה היה פשוט סיוט מהתחת... הדרכתי קבוצת בנים מה´ והם היו ממש מעצבנים... חצי מהמשחקים שלי לא העברתי, הם לא הפסיקו להגיד לי שמשעמם (לפני שבכלל התחלנו לעשות משהו...), הם אמרו שהם שונאים אותי ואוהבים את המדריכה שלהם, ורק בסוף בסוף שהבאתי להם עוגיות לסיום ושאלתי אותם אם הם נהנו הם אמרו כן.... והיו נחמדים... ואז החלטתי, אני מדריכה שנה הבאה ה´ בנות! זו הייתה ההתנסות הכי חרא שלי בחיים אבל אל תדאגו אני אהיה מדריכה טובה בסוף איכשהו... ביייי <ניצן>

עברתי יום ירוק עברתי יום ירוק!!!!!!

או יותר נכון העברתי יום ירוק... הכל כ"כ טוב חבל"ז!!! הם שיתפו איתי פעולה (אפילו המופרעים) הצלחתי לעשות את כל מה שרצתי וגמרתי את הפעולה בול בזמן החניכים נהנו... (לפחות ככה הם אמרו לי וגם זה נראה ככה...) יצאתי עם חיוך מהפעולה ובקיצור הלך לי טוב תודה לאמא ובא שלי שהביאוני עד עלום... סתם סתם... לפני הפעולה הייתי לחוצה כמו טמפון!! ואני שמחה שעברתי את זה... ותודה לאל שלא הייתי לחוצה ככה גם בפעולה עצמה כי אז הייתי הורסת לעצמי... ואפילו הם ביקשו ממני להיות מדריכה שלהם שנה הבאה... וזה לא כיתות ה´ בנות זה כיתות ז´ בנים+בנות... כך שהם לא מתלהבים מכל דבר וצריך להשקיע כדי לקנות אותם... אז בקיצור הלך לי טוב ואני מאאאזה שמחה ייפי יהה

יפה יפה בנות!~!!! ../images/Emo13.gif

אנחנו גאים בכן.... כשאני הייתי צריכה לעביר פעולת התנסות מהקורס זה היה לכיתה ד´ בנות, ועשיתי להן חפש את המטמון כזה והן נהנו..... נראה לי ששנה הבאה אני ידריך ד´ אם אני עוד אשאר בצופים...

למה?....

כי יש כל מיני דברים שמתנגשים...יהיו בגרויות והמגמה...זה לוקח זמן... אבל אני חושבת שאני כן אשאר... טוף יש זמן... נראה כבר

לא...!

לימודים זו לא סיבה לעזוב את הצופים...! עם כל הכבוד ללימודים ושזה חשוב - החיים זה לא רק לימודים, צריכים להקדיש להם זמן מסויים ובשאר הזמן לחיות... להנות... אסור לוותר על הצופים ביגלל הלימודים!!! אולי יהיה לך קצת לחץ, אבל באמת אפשר להיסתדר עם זה... נועה.

למעלה