יום ירושלים!

יום ירושלים!../images/Emo14.gif

היום הוא יום ירושלים, אז כל מה אתם רוצים להגיד על היום הזה, בבקשה:)

שאלון!

1.אתם אוהבים את יום ירושלים? 2.למה? 3.אתם אוהבים לטייל בירושלים? 4.ואת הכותל את אוהבים? 5.אתם אוהבים את איך שהדגל שלנו נראה?אם לא לאיך הייתם משנים אותו? 6.יש לך טקס בבציפר מחר? 7.אתם באים לטקס? 8. יש לכם מסר שאתם רוצים להגיד? אני יענה על השאלון יותר מאוחר, מקווה שהוא בסדר תהנו....

כפרעלייך../images/Emo99.gifעונה:)../images/Emo14.gif

1.אתם אוהבים את יום ירושלים? בטח למה לא?
2.למה? אמהD: 3.אתם אוהבים לטייל בירושלים? כן, מקום מקסים
, דודים שלי גרים שם... 4.ואת הכותל את אוהבים? כן 5.אתם אוהבים את איך שהדגל שלנו נראה? אם לא לאיך הייתם משנים אותו? אני חושבת שהוא נחמד... 6.יש לך טקס בבציפר מחר? לא נראליP: 7.אתם באים לטקס? ^^ 8. יש לכם מסר שאתם רוצים להגיד? כן, מעיינוש, אני מתה עלייך

אוקיי אני עונה!

1.אתם אוהבים את יום ירושלים?כן
2.למה?בגלל הדגלים ובגלל שבאותו יום שיחררנו את יורושלים ושעכשיו היא שייכת לנו ולא למדינות אחרות.
2.אתם אוהבים לטייל בירושלים?כן, למה לא?
4.ואת הכותל את אוהבים?כן
5.אתם אוהבים את איך שהדגל שלנו נראה?אם לא לאיך הייתם משנים אותו?לא, אני אוהבת את איך שהוא נראה במיוחד את המגן דוד, יש לדדגל שלנו צורה כזאת מיוחדת לדעתי.
6.יש לך טקס בבציפר מחר?לא יודעת...אולי...
7.באים לטקס?אם יש אז כן...
8.יש לכם מסר שאתם רוצים להגיד?תודה לילי מאמי שלי גם את מדהימה...

Sapir Danker

New member
../images/Emo203.gif עווונה [!#@%$]

1.אתם אוהבים את יום ירושלים? מאווווווד ! 2.למה? סיפור ארווך , מי שמעוניין שישאאל ! D: 3.אתם אוהבים לטייל בירושלים? ככן 4.ואת הכותל את אוהבים? כן 5.אתם אוהבים את איך שהדגל שלנו נראה?אם לא לאיך הייתם משנים אותו? אווהבת , מה זה אוהבת ? הוא פ'סדר ! XD 6.יש לך טקס בבציפר מחר? ככן 7.אתם באים לטקס? כן 8. יש לכם מסר שאתם רוצים להגיד? זה היום הכי טוב בחיים שללי [:

Sapir Danker

New member
../images/Emo203.gifהיוום הכי כיף בכל ימי השנה !#@!$@!

איזה כיף הייה חבללללללל"Z !

למעלה