יום ירושלים

chi12

New member
יום ירושלים

אוו! היה כ"כ כיף, ראשית לבנו חולצות לבנות לבי"ס. כשהגענו לבי"ס היתה תפילה 'חגיגית' באולם, ואחרי זה היתה הצגה ממדרשת עופרה מלווה בסרטון (הסרטון היה מושקע וגם ההצגה לא היתה רעה), זה היה על נצחיות עם ישראל, ועל התנ"ך. אחרי זה הכינו לנו בחוץ שולחנות שהיו כמו שוק מחנה יהודה, וניתן היה לאכול תפוחים אבטיחים (למי שהספיק) שערות סבתא פופקורן. אחרי זה הלכנו לכיתות, דיברו איתנו קצת על יום ירושלים, על כך שהחזרנו את המפתחות של הר הבית לידי הואכ"ף (בטח טעיתי באיות). אחרי זה חילקו אותנו לשלוש קבוצות: של"ח, היסטוריה, וספרות. הייתי בשל"ח ירדנו למטה ועשינו פעילויות מעצבנות, והיה חם. אחרי זה עלינו לכיתה עלינו על איזה חידון, שאמרו שיצפרו את הכיתה שזכתה. אחרי זה חילקו לנו דיסקים עם שירי ירושלים, ובי"ס אירגן לנו לאכול פלפאל וכל מה שכלול בזה, ויתרי על הפלפאל לטובת לעלות על אוטובוס שאינו עמוס בצורה מחרידה.

Digi Lista

New member
לי היה יום מחורבן.

מהימים האלה שפשוט הכול מתחרבש...בכלל זה מין שבוע כזה מציק. כול כיתה בנתה דגם שקשור לירושלים,אנחנו בנינו את הכותל שיצא ממש ממש יפה(אני אקטין ואצרף תמונה,יש לי המון כולל מכול שלב בבנייה של הדגם<את התמונות של הילדים בונים אני לא אפרסם אלא אם אני אצליח לטשטש את הפנים>,זאת הייתה העזרה העיקרית שלי כי אני לא בדיוק טובה בעבודות יצירה
),למעשה התחלנו בבנייה כבר ביום ראשון ואת החומרים התחלנו לאסוף כבר בשבוע שעבר וראו בהחלט את ההשקעה גם בהשוואה לדגמים אחרים וגם בלי שום השוואה,יצא לנו ממש יפה(ככה זה כשהסייעת מוכשרת)ומכול הכיתות באו להתרשם,מה גם שרוב הכיתות הכינו במהירות דגמים(חלק עשו היום בשעתיים הראשונות של הבוקר,כלומר שנייה לפני הטקס) וחלק מהדגמים אכן נראו חפיפניקים...זה נראה לי היה הדבר היחיד שהיה טוב השבוע(סיימנו רשמית את הדגם כבר בשני בצהריים)... לא ראיתי כמעט את הטקס(הייתי עסוקה בלהרגיע ילד שבוכה,הוא בוכה בדרך כלל באירועים המוניים כאלה ולאחרונה הוא בוכה כשאני מתרחקת ממנו כי הוא מאוד קשור אליי,זה הילד שאירחתי בל"ג בעומר והיה ממש כיף איתו-הוא בכלל לא רצה ללכת הביתה כשבאו לקחת אותו,האימא אגב עוד לא שילמה לי אבל זה הפרט הקטן ביותר מבחינתי כרגע)והאמת שעד שהגענו לטקס כבר הייתי על סף התפוצצות(יחד עם הסייעת,את שתינו ממש הרגיזו בימים האחרונים וזה גרם לנו לחטוף מכות מילד מסויים,להתאמץ כפול כי למחנכת קרה משהו-לא לגמרי ברור מה אבל ההימור שלנו שזה משהו רע ולהודיע שהיא לא מגיעה כבר משני בבוקר ובמקום להקל עלינו אנשים רק דיברו וקשקשו והסייעת ואני הגענו לסף קריסה,מזל שביטלתי להיום את הסוסים כי אני לא יכולה לצאת בלחץ של לחזור בזמן לטקס ועוד כשאין לי עזרה,בכול זאת מדובר בשבעה ילדים ועוד סיעודיים...),רציתי נורא לקחת חופש מחר(לסייעת זה יום חופשי קבוע במילא,המחנכת לא ברור אם תהיה והסייעת המחליפה משגעת ברמות וגם המלוות הצמודות דוחפות את האף וימי חמישי מאוד קשים לי בדרך כלל וכשאין גם מחנכת ומביאים מחליפה בכלל כולם מתחרפנים והכול נופל עליי) ולא לעשות כלום מלבד ליווי בהסעה הלוך וחזור אבל בגלל שיש מכת פציעות בביה"ס לאחרונה של אנשי צוות(נקעים,שבר באגן,כריתת רחם ועוד...)אין יותר מחליפות ואני אשאר מחר אפילו שלדעתי זה ממש לא בריא,גם ראשון נשארתי כי המחליפה שלי הודיעה שהיא עם נקע ברגע האחרון וזה שבוע שהייתי צריכה להיות בו בביה"ס היסודי הרגיל(אחת לשבועיים...),ואם זה לא מספיק ביום שני זאת שאני עוזרת לה במחשבים(בהתנדבות,ההיא מהכפר...)הגזימה ופשוט קמתי והלכתי כי יש גבולות-אני נותנת לך את הנשמה ואת הזמן שלי כבר יותר משנה וחצי ועובדת איתך בחינם כשאנשים מהכפר אפילו בתשלום משתדלים להימנע מלעבוד איתך ואת לא יכולה לבוא בדרישות ולהגיד לי שאני צריכה להכין לך בבית כול מיני דברים ושאסור לי להוציא מילה מהפה שלא קשורה לעבודה ולהשתיק אותי בבוטות,כאילו מה אני רובוט?...בקיצור זה ממש לא השבוע שלי...יעבור...

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מקווה שזה יעבור.
ששיתפת!אני מצפה בקוצר רוח לתמונות.

chi12

New member
נאחל לך שהימים הבאים יהיו יותר טובים

ולמרות הכל, יום ירושלים שמח! תנסי להרים את עצמך מעל העצבנות, והכעס ולהנאות מהיום החד פעמי הזה. נולד לי היום בשתים בן דוד.

Apikachu L

New member
אוי...

נשמע באמת יום מחורבן... אל תדאגי, בקרוב ישתפר הכל.

meytar

New member
../images/Emo13.gifאני ממש שמחה שנהנתD:

וסטטה, קבלי
, מה שטוב בימים רעים, שתמיד יש יום למחרת[: אני נוסעת לטיול מחר בבוקר (על חשבון לימודים
) עד יום שבת בערב, רק אני וידיד שלי מהקבוצה- אנחנו מצטרפים לעוד קבוצה אחרת שאנחנו לא ממש מכירים. הולך להיות כיףD: סופשבוע טוב ורגוע לכולם

chi12

New member
תהני!

מטעם מה זה? סוף שבוע נעים לכולם. ושבת שלום!

Digi Lista

New member
או שבוע אחריו../images/Emo24.gif...

היום אגב לחיזוק השבוע "הנפלא" הקיא עליי ילד(ואז הוא הקיא עוד פעמיים בהפרש של פחות משעה),הוא ממש לא הרגיש טוב מהבוקר ורק בכה וברגע שהוא גם לא היה מוכן לפתוח פה כדי לשתות או לאכול הבנתי שהוא על הפנים ואז הרמתי אותו והוא הקיא עליי(לו זה גרם להרגיש יותר טוב,לי מין הסתם הרבה פחות,איכס!),אני מתקשרת לאימא שלו(כי המחנכת ביום חופשי) והיא מתחילה לכעוס על האוכל שנתנו ולמעשה כמו שאמרתי בכלל לא נתנו לו היום כלום(זאת האימא שלא התייחסה אליו בבדיקות וגם לא שילמה לי על ל"ג בעומר עדיין)וכמובן שהיא אמרה שהיא לא יכולה לבוא לקחת אותו,מכול כיוון אנשים מחלקים הערות וחשבתי שאני משתגעת עוד שנייה(וגם הסייעת,בחייאת כמה אפשר בשבוע אחד להטריף לנו את המוח?),כדי להכעיס מדובר ביום שישי שזה יום עם הרכב מלא בהסעה וזה אומר שאני צריכה להיות במיטבי כי ילד מסויים משתולל וכול הנסיעה צריך לקפוץ עליו(הוא לא נכה פיזית אבל הוא פיגור עמוק שזאת מכה בפני עצמה) ורק חסר לי עכשיו גם ילד מקיא,נראה שזה מספיק גרוע?לא! הילד עם ההקאה היה עוד יותר על הפנים ורק מלראות אותו נראה לי שנעשיתי חולה בעצמי(+המזגן שדלק בעוצמה והז'קט שלי שלא יכולתי ללבוש בגלל שהקיאו עליו ואני רגישה מאוד למזגנים ולקור ולכן אני חייבת אותו)אבל זה לא הסוף כי כמובן שהיה איחור ענק של הנהג(חצי שעה,זה אולי לא הרבה ביום רגיל אבל ביום כזה כול דקה קריטית) והוא החליט גם לקחת טרמפיסטים נוספים שזה אסור חוקית אבל גם לא מתאים כשאנחנו חייבים להגיע הביתה ויצא שהגעתי קרוב ל2(ישר לאמבטיה) אחרי שסיימתי בביה"ס ב11 וחצי!...וכול זה עדיין לא כולל את העובדה שגם אתמול בכלל לא הגעתי הביתה עד קרוב ל12 בלילה(עבודה,שיעור נהיגה,השתלמות בביה"ס שבעיקר גרמה לגחך על המרצה שגם התעכבה בארבעים דקות בגלל פקקים,חזרה לכיוון הבית בעשר וחצי ואז ירידה טיפה לפני כדי לעזור לאבא בקניות השבועיות וכמובן הגעה הביתה ופינוי הקניות...) ביטלתי נסיעה שתיכננתי לסופשבוע כי באמת אזלו לי הכוחות בשביל עוד משהו,אבל אני מתכננת לחזור לאנרגיות כבר מחר,גג ראשון
על העידוד והתמיכה

למעלה