יום כיף ב.....

מיטללל

New member
יום כיף ב.....

חלק (קטן) משיחה שהייתה בין שתי חברות שלי. - אם אני אבוא לבדיקת איידס תבואי איתי? - כן! אני באמת צריכה כבר המון זמן (?) גם.. ... אני מבינה שרצוי ואף צריך לעשות בדיקה אחת לתקופה מסוימת. אבל החברה השניה הרגה אותי עם ה"המון זמן". אחר כך המשכנו לדבר על זה והיא אמרה שבעקבות כך שהיא "חגגה" המון ומלאן בזמן האחרון, היא באמת דואגת ועליה לעשות, אך עם זאת לא נשמעה לחוצה במיוחד.. והן דיברו על זה כאילו זה סוג של יום כיף.. (?) אתם מקפידים להיבדק אחת ל.. ?

בעיקרון תרמתי דם,שזה בדיקה לכל דבר,

אבל אני בכל זאת רוצה ללכת למקום רשמי, לקבל דף עם תוצאה שלילית... אתם יודעים- פירסינג, קעקוע, זה סיכון, לא? אז זהו, איפה יש מרפאות כאלה? אם מישהו מכיר משהו באיזור חדרה או באיזור המרכז, אני אשמח.. זהו.

liontamer

New member
כמה זמן אחרי קעקוע אסור לתרום דם?

נדמה לי שיש להם איזה חוק כזה... כל מקרה, מאגניב לראות אותך יא קבוק, אנה בגימלים עד הודעה חדשה.... לאון שני שברי מאמץ וברך דפוקה

liontamer

New member
תרמת מאז?

שלא נדבר על הפירסינג בגבה שמתקרב בצעדי ענק לאון שוקל עוד אחד גם ברגל

liontamer

New member
ברור! באצבע הקטנה

או שלא.... קעקוע ברגל.... את הינשוף... אני עכשיו כבר הרבה יותר שלם איתו מאז שהוא על הקיר שלי.... פירסינג זה רק בגבה לאון אומרים שאחד זה מספיק ו2 כבר לא מספיקים. האמנם?

Lancelot99

New member
3 חודשים - חצי שנה

נדמה לי שקעקוע זה חצי שנה ופירסינג 3 חודשים. ד"א זה לא חוק.. זאת הוראה

חחחחח איזה מצחיקות....

רוצה להכיר לי תחברות שלך..... חחחחחחחחחחח בעצם כשחושבים על זה לעומק.... תכירי לי אותם אחרי שתדעי תתוצאות של הבדיקות...... קרועות עלק כאילו יום כיף... אני פעם חיכיתי לאיזה תוצאה של בדיקה שעשיתי ולא ישנתי כולי הייתי באיזה סרט טורקי... והן ככה בקלות...

king kazabubu

New member
rotflmao...

אחת ל...? אני בדקתי את עצמי לפני מעל שנה כדרך אגב כי הייתי צריך בדיקות לצבא... אבל זהו.. ואני לא מתכוון לבדוק את עצמי. אני מכיר את הבנות שאני שוכב איתן.. ולמען האמת, אני עם אותה פרטנרית כבר חצי שנה ועוד לא שכבנו בלי קונדום. היא עוד לא בדוקה... למרות שהיא הייתה בתולה לפני, אני רוצה להיות בטוח ב300% אז לא.. אני לא נבדק אחת לכמה זמן... ויום כיף? בדיקות דם בשבילי זה כמו לעמוד בתור לעקירת שיניים בלי הרדמה... בערך אותו כיף

זכוכיות

New member
נבדקתי רק פעם אחת

וגם אז לא היה שום חשש, עשיתי את זה כי ידיד שלי היה מאוד מאוד מודאג (בקשר לעצמו) ורציתי להוריד ממנו לחץ, ידעתי שאם ניבדק יחד הוא ירגיש פחות היסטרי מאשר אם הוא יבדק לבד. לשנינו שלום וגם מאז לא היו לי סיבות לחשוד שאני צריכה בדיקה כזו, אז אין טעם.

למעלה