יום כיפור ארור

י.קטן

New member
יום כיפור ארור

אני יושבת מול המחשב, משעמם משעמם משעמם, האי סי קיו פתוח ושתי אנשים בלחץ, ואצלי עם אני פותחת בכלל את האי סי קיו זה מראה על שיא השיעמום!. עוד שעה יורדים אני, החבר ועוד כמה אנשים, לעשות על האש- אני צמחונית. ואז אני חושבת אוקיי היום יורדים למטה והכל יהיה עוד איכשהו כיף ישנים קמים ואז?, מה עושים מחר?, אין טלוויזיה, האינטרנט כבר חרוש מכל הכיוונים, מה עוד נשאר? אז לאלה מכם שיש עצות מקוריות... אני נואשת יערה נ.ב סליחה על זיבולי המח

למה לעשות על האש ביום כיפור?

אתם עודים על האש בכל יום ראשון בערב? למה אי אפשר לדחות את זה, נאמר, לערב סוכות? רק בגלל שעכשיו זאת הזדמנות לפגוע ברגשות של מישהו?

e-shfiyut

New member
כן... יש בזה משהו

זה שאתם לא צמים (גם אני לא צמה) לא אומר שאתם לא צריכים לתת כבוד לאנשים שכן צמים... גם אם הם מגעילים לפעמים אליכם... בכל מקרה גם אני חשבתי על זה אז הזמנתי כמה חברים הבייתה לא צריך לצאת החוצה כדי לעצבן אנשים... לירן

בלה בלה

New member
למה לא?

סוף סוף זה יום שכולם נמצאים בבית אין לאף אחד דברים חשובים לעשות (מה כבר יש לעשות ביום כיפור?) זה לא שהולכים לעשות ``על האש`` במרכז 100 שערים, בסה``כ עושים את זה מאחורי הבית או בגינה כמו תמיד, אין סיבה שזה יפגע במישהו.. אצל הארגנטינאים ה``אסדו`` יותר קדוש מיום כיפור (כל אחד והדברים החשובים לו..), אצלנו ארוחת החזיר ביום כיפור כבר הפכה למסורת..

e-shfiyut

New member
גם בזה יש משהו..

אם זה בחצר ואף אחד לא חייב לראות את זה אז זה בסדר כי בכל זאת כל אחד רשאי לעשות מה שבא לא אבל לצאת לאיזה פארק או אמצע רחוב מוגזם לדעתי... צריך לדעת לכבד... אבל להשתדל שזה לא יפגע בעצמך... לירן שכבר מבולבלת...

או קיי

אם את גרה בבניין, זה פוגע בכל מי שגר באותו בניין וצם ובמקרה מציץ החוצה מהחלון, אם את גרה בשכונת וילות, זה מפריע (מאוד אפילו) לשכנים שלך שצמים וצריכים להרחי על האש. אם את גרה בבקתה באמצע הנגב בךי נפש חיה ברדיוס של קילומטרים, אז זה לא יפגע באף אחד, אבל את לא, נכון? זה תמיד פוגע במישהו. יש ערב סוכות, כולם בבית, זאת התגרות מגעילה דווקא ביום כיפור.

Black Star

New member
זה באמת לא הוגן...

עזבו ת`קטע של כפייה דתית לא כפייה דתית... אני מניחה שאף אחד לא צם בשביל הכיף, וכל אחד שצם היה שמח לאכול... אז לתקוע לו ריח כזה מגרה מול האף? שנה שעברה חשבנו לעשות איזה ברביקיו ביום כיפור, ובכלל לא חשבתי על ההיבט הזה, עד שנזכרתי... ובאמת, למה להרוס לאנשים? מסכנים.

י.קטן

New member
לכל הנחרדים!

צמחונית, כבר אמרתי? אבל לא זה מה שחשוב, שכתבתי את ההודעה מהותה היתה השיעמון שביום כיפור, ולא כמה אנשים שהולכים לעשות על האש, אז בגלל זה נראה היה לי מיותר להזכיר: התחשבנו, באמת שהתחשבנו, דבר ראשון על האש הזה בסוף לא יצא לפועל, כי לא הביאו מנגל. דבר שני תכננו לעשות במקום שאין בא אף אחד, אבל ממש אף אחד, אני לא גרה בשכונת וילות, ממש לא, התכוונו לפרדסים שליד ביתנו! ככה שזה לא מפריע לאף חרדי, דתי או מישהו שצם... דבר שני הערב היה משהו כזה: נפגשנו בבית ספר שלנו כדי ללכת לאיזשהו מקום בסוף לא היה לנו כח נשארנו בחצר שם, דיברנו, חלק שתינו, ידה ידה ידה, ורק ערסים באו להביא לנו מכות, למה ``ישמור אלוהים`` שתינו ביום כיפור. וזהו אז השענ 4:40 והרגע חזרתי הביתה והיה נחמד.., מקווה שגם אתם נהנתם. וכן עשינו את זה בהתחשבות, אני משכירה!. יערה.

e-shfiyut

New member
כמו שכבר אמרתי...

אני מסכימה איתך יערה... אי אפשר שאף אחד לא יפגע אבל אם אנשים בכוח מחפשים אותך ומרביצים לך כי הפרעת לאנשים ``לענות`` ת`צמם אז הבעיה שלהם ולהם הייתי פותחת על האש בסלון... זה מגיע להם.. אבל אם הם צמים לעצמם אז לא יפה לפגוע בהם לירן

בלה בלה

New member
נכון,

צריך טאקט, זה ברור שלא בכל מקום אפשר לעשות ``על האש``.. אבל בואו לא נשכח שיש גם אנשים שגרים במקומות שכן מאפשרים להם לעשות בשר ``על האש`` ביום כיפור..

MajoR_ToM

New member
נו ומה הלאה ?

את תגידי שהעובדה שאני לא יושב בסוכה פוגע בשכנים ?!? זה לא העסק מ!#%!#% שלהם

זה לא זה

גם בערב יום השואה הרבה אנשים בבית. וכל סופשבוע, וכל חג, ודווקא בכיפור על האש, אז כמו שאי שפיות אמרה קודם, תכינו ארוחת שחיטות ותאכלו בבית, אבל גם בגינה למטה זה יכול לפגוע ברגשות של מישהו.

MajoR_ToM

New member
זה בעיה שלהם

כפי שאמרתי קודם אני ניפגעתי מההודעה שלך אני דורש שתפסיקי לשלוח הודעות כאלה יום השואה אמור להיות חשוב לכל אדם באשר הוא , ללא קשר לדת עו לאום . יום כיפור - חשוב רק לדתיים רוב הצמים - רק לבריאות ואף אחד משומרי המסורת שצמים לא יודע בכלל למה הוא צם .. SHINE

winter

New member
ואם אני

צם בשביל הבריאות אז לא יפריע לי לראות מישהו עושה על האש?????????

MajoR_ToM

New member
חח ,תיצתרפי למועדון

אוכלי החזיר ביום כיפור סתם לצחוקים ביום כיפו של שנה שעברה הייתי בחו``ל וחגגנו את כניסת יום כיפור במסעדה , אכלתי סטייק יחזיר ברוטב גבינה .. אחחח כמה צחקנו בנושא .. SHINE ON

MajoR_ToM

New member
למה זה צריך לפגוע במישהו ?

למה למען הפאקינג קרייסט זה צריך לפגוע במישהו ? המנגל שלהם הוא העסק שלהם , ועם איזה דתי החליט שעם הוא צם אז אסור לכל העולם לאכול אז זה בעיה שלו . משעמם , הם רוצים לעשות מנגל , לדחות אותו זה לכפות על עצמך לעשות דברים רק בגלל שדתיים רוצים כך . בואו ונגיד שאני אישית ניפגע מהעובדה שהם צמים היום - למה הם לא יכולים לידחות את הצום באיזה יומיים ? ולהמ שהם לא יסעו בשבת ? הרי זה כל כך פוגע בי שהם לא אותו דבר SHINE AND LET SHINE

winter

New member
הנקודה היא

לא שהם צריכים גם לצום אבל לעשות על האש, בטח אם זה יהיה בחוץ זה רק מעורר את התיאבון של מי שצם וזו התגרות לשמה.

MajoR_ToM

New member
למה זה בעיה שלי

שהם צמים ? בגללם אני לא יכול לנסוע בשבת באוטובוסים , לא יכול לצאת או לעשות קניות . הם כופים עלי את הדעות שלהם ואת המנהגים שלהם , ועוד בסוף אני צריך לוותר על משהו שאני רוצה לעשות בשביל `` לא להתגרות בהם `` ? חח אני רוצה לחיות איך שאני רוצה , הצום נועד לסבל , הם לא אמורים להנות , אני מפריע , עוד יותר טוב , הם מתקרבים למטרה . חח SHINE AND LIVE ME ALONE

e-shfiyut

New member
אפשר...

אפשר להפוך את ה-2 אנשים ל-3 לירן - 85479339.... אם בא לך.... משועממת גם לירן ואפשר גם סתם לחרוש את העיר על כל צדדיה.... ולעזור לילדים שנופלים מהאופניים... כן אפשר גם להועיל... סתם... שוב ביי לירן

למעלה