יום כיפור יוצא.. הוא

יום כיפור יוצא.. הוא

בגד בי. פעם אחת. בצורה מכוערת. ואז כשעזבתי הוא התעורר והבין מה עשה למי הוא הפך וכמה שאותי הוא רוצה... לאחר בכיות ממושכות, ובאמת מאמץ והשתפכויות נטולות אגו מצידו החלטתי לתת לו הזדמנות להוכיח לי שהוא באמת אדם אחר. (כנראה זה הצד המזוכיסטי שלי) הוא אמר שחשוב לו גם להתנצל מול ההורים שלי (הוא התנצל לשלו, לחברים המשותפים ולאנשים מהעבודה שהכירו אותי). והיום כשאמרתי לשלי שהוא מתכוון לבוא להתנצל- אמא שלי היתתה מאוד אדישה- כאילו מה לה ולו בכלל.. ואבא... הוא היה בשוק כשסיפרתי לו שהחלטתי לנסות ולשקם את הקשר.. והוא מסרב ובשום אופן לא מוכן לדבר איתו.. חלק בי מסכים לגמרי עם התגובה הזאת ואני נקרעת עכשיו.. הורי חשובים לי מאוד.

magenta73

New member
הגיוני

שההורים שלך ירצו להגן עליך. והם לא סולחים כ"כ מהר. ועם כל הכבוד לבחור ולסליחות שהוא זורק לכל עבר, אולי הוא באמת צריך לעמוד מאחורי מה שקרה, ולהבין, שיש אנישם שלא מעוניינים במילה "סליחה". תגידי לו שהם לא מעוניינים. זה הכל. דווקא התגובה שלו לזה תוכל להיות לך אינדקציה לבאות...

טוב..

הוא התעקש, הגיע אלי ודיבר איתם.. אני חושבת שהלך טוב.. ההורים שלי יצאו מזה באלגנטיות והקשיבו לו.. זה שהוא התעקש לפתור את המצב זו אינדיקציה חיובית לא? בנאדם שקרן לא יעביר את עצמו דבר כזה לא?

magenta73

New member
כן ולא...

אני אישית חושבת שמה שחשוב זה מערכת היחסים ביניכם. ללכת ולבקש סליחה מכל העולם, להתעקש על כך... לא יודעת... כמה זה אינדקציה לכל דבר האמת... אבל זו בחירה שלך. מקווה בשבילך שאכן הבין מה עשה ולא יחזור על כך. ושתבנו מחדש מערכת יחסים טובה וכנה.

מקסימה1

New member
מה את מרגישה?

עיזבי את הורייך ועיזבי את כל השאר. האם את מרגישה כי ניתן למחול? האם את בוטחת בו מעבר לזה? רק את יודעת מה טוב לך ולא אף אחד אחר בעולם.

the match maker

New member
כן יום כיפור, לא יום כיפור

הבן אדם בגד בך. אין סליחה על דבר כזה, אין מחילה על מעשה שכזה, ומבחינתי, אם הייתי במקומך, הייתי מעיף אותו בחזרה לגיהנום, כי משם הוא הגיע. בתור אחד שעבר חוויה בדיוק כמו שאת מתארת עכשיו, אני יכול להגיד לך דבר אחד: לכי, ומצאי לך משהו אחר, הרבה יותר ראוי, שלא יעשה את הטעות הזו, ושידע טוב מאוד מה יש לו בין הידיים, לפני שהוא מאבד את זה, ולא כמו חכמולוג, לאחר מכן. מי שבוגד פעם אחת, יבגוד שוב, ובמיוחד במקרה שלך, כי הוא יודע שהוא עשה לך את הדבר הכי נורא שאפשר לעשות, ואת סלחת לו על זה.

Vdrums

New member
אין סיבה לסלוח על בגידה כואבת

ויום כיפור הוא בהחלט לא סיבה לזה (בעצם היום הזה הוא לא סיבה לסליחה בכלל)

ran77th

New member
כולם צועקים ואני עם מקסימה

מה את רוצה? מה את מרגישה? את בת 23? הכל עוד לפנייך ככה וככה. אם הוא שווה את זה אז תני לו צ'אנס. למה הוא בגד? כמה זמן הוא בגד? יכול להיות שכתבת כבר הכל. עצם העובדה שהוא לא ברח ממה שהוא עשה וכן התמודד כולל מול ההורים שלך זה לא מעט. אם את אוהבת אותו וטוב לך איתו אז את לא מזוכיסטית.

א ו ט י

New member
אני מאמינה בהזדמנות שנייה... ../images/Emo140.gif

ואני הכי מאמינה באינטאיציות (למרות שאני בעצמי גרועה בלהקשיב להן). פולוו יור הארט בביבי! אם את שלמה עם זה תני לו הזדמנות להוכיח לך שהוא עשה טעות, אבל תהיי גם מוכנה לגלות שבוגד נשאר בוגד כי יש גם כאלה ואז אל תשפטי את עצמך בחומרה על שנתת הזדמנות שנייה... תהיי שלמה עם כל החלטה ולכי עם זה עד הסוף. ועם כל הכבוד להורים - ויש כבוד!!! - תחיי את החיים שלך ותעשי מה שטוב לך.

bulb

New member
הזדמנות שניה? אולי בגלגול הבא

הזדמנות שניה משולה לסיר הבשר במצרים - התרפקות על זכרונות טובים מהעבר במקום לחשוב על הסיבות שגרמו לנתק. שני הפזוס לחג

למעלה