יום כיפור מתקרב...בואו נדבר על סליחות

יום כיפור מתקרב...בואו נדבר על סליחות

האם קל לכם להתנצל/לבקש סליחה מאנשים? האם זה שונה/אותו הדבר עם בן/ת הזוג

מי בד"כ יוזם את ההתנצלות/מנסה לסיים את המריבה אצלכם

וממי ביקשתם בפעם האחרונה סליחה ועל מה

גמר חתימה טובה

טוב נו, אני אענה-אולי יעשה לכם חשק

אני אדם שאין לו בעיה להתנצל כשאני טועה או פוגעת באנשים. לבעלי מאוד קשה לבקש סליחה...לקח לי שנים להבין שהוא פשוט מתקשה להודות שהוא טועה והפסקתי להתרגש מזה
.
&nbsp
בד"כ שנינו מנסים ליזום התנצלות ולסיים מריבה- אנחנו זקוקים לזמן הפשרה ורוגע ואז מדברים על הכל. מה שמנחה אותנו זה תקשורת בונה ותומכת עם הקשבה אחד לשני.
&nbsp
פעם אחרונה שביקשתי סליחה הייתה מהגננת שאיתי, קצת כעסתי עליה על התנהלות מול איזו אמא שלא הציגה אותנו באופן חיובי ונבעה מחוסר ניסיון וידע. התנפלתי עליה ואחרי זה נרגעתי והסברתי את עצמי.

davka1

New member
ואולי דווקא כן?

סתם סתם, אני לא רואה בהתעסקות בפיפי קקי של ילדים זרים את הדרך להגשים את עצמי.
ואני בטוחה שלא "התנפלת" עליה. מי שמנסה להציג עצמו כאריה שואג הוא בדרך כלל עכברון מבוהל במציאות.

כן וכן

אני חושב שזה שישראלים ביקורתיים ורבים זה בולשיט, בכל העולם אנשים אותו הדבר.
זה לא זכות ששמורה לפולנים, מרוקאים או שאר עדות עם "מורשת" של ריבים וביקורת.
&nbsp
הדבר הכי כיפי לעשות למישהו וכחן ביותר מהחברים או בסביבת עבודה ולימודים שיודעים
שהוא מת שמישהו יעשה משהו לידו כדי שיוכל להשתלח בו ולהסביר לו איך טעה וכיצד לעשות זאת טוב יותר בפעם הבאה זה פשוט להגיד לו על התחלת ההתנעה של השוונג שלו:
&nbsp
את/ה צודק.
&nbsp
להגיד לו שהוא צודק בין אם הוא צודק או לא, ולבקש סליחה אם הוא זקוק לזה כדי לסתום תוך דקה. תחסכו לכם כאב ראש וזמן, בין אם טעיתם או לא.
&nbsp
במערכות יחסים חשוב לסיים ריבים בלי קשר ולהשתדל שכל יום יעבור בנעימים בין אם ביחד או לחוד בהתכתבויות ושיחות. גברים לא זקוקים למשחק מקדים בין אם חזרו
מיום קשה או עייפים, הם יקפצו למיטה ברגע. אישה ניגשת למיטה ומתחילה להוריד מעצמה תיקים של דברים שקרו עד שהיא נרגעת ומצליחה להנות ואולי אפילו רק לרצות סקס. לכן במערכת יחסים כדאי לבחור לחשוב שכדאי שכל השבוע יראה כמו משחק מקדים, עם חיזור ותקשורת נעימה, ודגש על בולמי זעזועים בנושאים שמחליקים למריבות.
&nbsp
&nbsp

למעלה