יום כיפור שירשור......

ענבר 2002

New member
יום כיפור שירשור......../images/Emo122.gif

טוף אז זהו השירשור על הסיפורים והחוויות כול מה שעבר עליכם ביום הכיפורים
!!! טוף אז בבית שלי לא שמים על הצום ועל הדלקת האור !!! הבית שלנו תיפקד כרגיל עם אורות עם מחשב(כמובן)עם טלויזיה(השכרנו מלין קלטות וידיאו גם של התאומות)גם לא אסרו עלי להתקלח לשים קרם גוף בושם וכ´´ו אכלתי פיצה
וגיריתי ת כול החברות שלי שצמות ושמורות וכשאמרתי להן שאני לא שומרת הן צחקו וחשבו שאני עובדת עליהם!!! אני לא מאמינה באלוהים אז לא אכפת לי אני מאמינה במחשב ובאהבה !!! בכול מקרה לא היה לי כוח לנסוע על אופניים
אז הלכתי ברגל והשתובבתי עם חברות ועכשיו הרגלים שלי כואבות
יום כפור סיוט לפחות יש חופש!!!!!

RinRan

New member
כנ"ל......

לא צמנו ולא כלום- אצלנו זה כמו יום רגיל רק שאמא שלי לא עבדה... גם אנחנו השכרנו מיליון (טוב לא להגזים- 5) סרטים וראינו אותם והשתעממתי מוות... וזהו בעצם...

einat16

New member
אני..

אני צמתי פעם ראשונה בחיי!! וזה לא היה ממש קשה כמו שאומרים... אבל היה לי יותר קשה מהרגיל כי המישפחה שלי לא צמה והם אכלו לידי. גם אני לא מאמינה לגמרי באלוהים אבל לדעתי זה חשוב לשמור קצת מסורת...

Mary Kate14

New member
גם אני.......

בדיוק ככה... מי שם על זה בכלל כל החברות שלי צמות ואני כאילו לא...... ואני כזה למה אתם צמות
ווטאבר אבל המשפחה שלהם צמה אז... שלי בכלל לא אני שכרתי 3 סרטים: נפלאות התבונה גלאדיאטור ופארק גוספורד או משהו כזה הם בסדר לא מהממים.... ואני מזה מקנאה בילדים שיש להם את הסרטים של התאומות כמו הדרך לשם וחופשה בשמש לי אין כלום
איזה עצבון... אני מזה עצובה בגלל זה....
לא נורא נתגבר...
אם מישהו רוצה לתרום לי שאני יראה מוזמן
אבל בטח אף אחד לא רוצה אז...

RinRan

New member
כן- גם אני../images/Emo70.gif

אני פשוט לא מבינה למה כל החברות שלי צמות
כאילו- מה הקטע בזה
וגם אני שכרתי סרטים- דראגון פליי (Dragonfly)- סרט מהמם
- כולם לראות
, הרוזן ממונטה קריסטו (The Count of Monte Cristo)- סרט מהמם ומאד מעניין
- כולם לראות
, הפנטזיה של הל (Shallow Hal)- סרט קיטשי, דפוק ומעצבן בטירוף- לא שווה צפיה
בכלל לא שווה צפיה
אלא אם כן מישהו אוהב את גווינית´ פאלטרו המתוקה
, ממנטו (Memento)- סרט... אממממ... לא מובן במיוחד... לא מקרינים את הסרט מהתחלה עד הסוף... כלומר- את הסיפור, לא הסרט...- אלא מקרינים את זה קטעים-קטעים... מאד מוזר ומבלבל את השכל- בזמן שתראו את הסרט תחשבו כל הזמן- טוב, בטח עוד מעט הכל יהיה יותר מובן- אבל לא
שומדבר לא מובן
הקטע שצריך להיות בסוף- הוא בהתחלה ו... סיבוך מאד מסובך
בקיצור- אם אתם רוצים לבזבז משהו כמו שעתיים מחייכם על משהו לא ברור- אז בכיף
, הסרט האחרון שלא ראיתי ואין לי מושג על מה זה- גוספורד פארק, וזהו...
מקווה שתראו את הסרטים המומלצים שלי
לאב יו

|חבול../images/Emo85.gifו... אני

אני סתם לא הרגשתי טוב ואני לא צמתי חחחח כמו כל יום כיפור
סתם ניפגשתי עם כל הבחרות והחברים וראיתי מלא אנשים שמימזן לא ראיתי והיה בהחלט כיף ודווקא לא שיעמם לי בכלל

Mary Kate14

New member
אני כן.....

ראיתי את גוספורד פארק וזה סרט על אנשים עשירים שהם חיים באחוזה ורוצחים שם מישהו וכל הסרט הם מנסים לגלות מי הרוצח.. סתם סרט דפוק... הוא קצת מסובך.. בסוף צריך להבין לבד מי הרוצח לא ראיתי איזה רבע שעה ממנו את ההתחלה ולא הבנתי כלום...
אבל אני ממש ממליצה לכם לראות את הסרט האחרים עם ניקול קידמן זה פשוט סרט מהמם זה סרט אימה ומי שראה את החוש השישי אז זה דומה לזה בסוף כאילו יש טוויסט בעלילה זה ממש סרט יפה ומאוד מעניין רוצו לראות
ומי שלא ראה את החוש השישי מפסיד בגדול טוסו לראות סרט מדהים
ועוד שאלה קטנטנה איך עושים להדגיש משהו, כאילו שהוא יהיה בשחור ותסבירו לי טוב...

כופרים!!!!! חוטאים!!!!!

גויים!!!!!!!!! איך אין לכם בושה?!?!?!?!?!??!!! איך אתם שמים זין על היום הכי חשוב בשנה היהודית?!?!?? איך בכלל אתם מעיזים לקרוא לעצמכם יהודים?!?!?!?! גועל נפש חבל שחזרתי לצ´אט בכלל!!!

Mary Kate14

New member
אוקייי......

בא לך להירגע???... ביג דיל אפשר לחשוב מה עשינו? לא צמנו!! איי איי איי תרגיע את עצמך... יא טמפון לחוץ

אני אישית לא יכולה...

לצום מפני שיש לי בעיות אכילה ואם אני לא אוכל בערך 7 שעות הכל יתחיל לכאוב לי וזה יכול להגיע למצבים מסוכנים מאוד.... אבל כשהבעיות שלי יעברו אני ינסה לצום לפחות חצי יום....

מריה12

New member
ואני אני אני

אני ניסיתי לצום.. אבל לא צמתי.. שעה אחרי תחילת הצום, שתיתי
רצינו לנסוע קצת בהתחלה, אבל ויתרנו על הרעיון ואז הלכנו להיסתובב.. חזרתי ב-2 וחצי ואז היתי באינטרנט עד 3 וחצי בערך.. ואז הלכתי לישון היתעוררתי ב-11 ובדיוק חברה שלי היתקשרה אלי ויצאנו.. קראנו לעוד חברה שלי והלכנו לשכונה שליד העיר שלי(נתניה) שזה יעני ביציאה של נתניה אבל לא בחוץ כי יש עוד שכונות בהמשך.. וקראנו לעוד חברה שלי, ואז הלכנו ולקחנו ממנה סרט.. תנחשו איזה? עזבו אני מסטולה!
אז לקחנו ממנה את הסרט "דרכון לפריז" והלכנו לחברה שלי לראות את הסרט.. כמובן שזאתי שלקחנו ממנה ניסתה לשכנע את עצמה שהיא כן שומרת.. אז אמרנו לה שאנחנו סתם הולכות לטיל.. ובדרך אמרנו שאנחנו רוצות רק להיכנס לחברה שלי.. ובסוף נשארנו שם וראינו את הסרט.. וחברה שלי, ששומרת, לא רק שראתה את הטלויזיה, היא גם אכלה, גם לעסה מסטיק, וגם שתתה
אנחנו כופרות!!
ועד שניגמר הסרט.. ועד שהלכנו.. כיפור ניגמר
ואם להגיד את האמת.. היה כיף

RinRan

New member
לדפוש (mary kate14) ולfreed from...

לדפוש- הנה הסבר איך להדגיש
: אוקיי אז דבר ראשון- אם את רוצה להדגיש משהו את יכולה ללחוץ על כפתור שיש מתחת לאיפה שכותבים את ההודעה0 "תחילת הדגשה", ואז לכתוב מה שאת רוצה שיהיה מודגש, ואז ללחוץ על כפתור- "סיום הדגשה", או שאת פשוט יכולה לכתוב בעצמך (במקום ללחוץ)- (תחילת הדגשה) ו- (סיום הדגשה), מקווה שעזרתי ובהצלחה
לFreed from desire- בסה"כ לא צמנו
מותר לנו, נכון
זה החיים שלנו וכל עוד רשום לנו בת. זהות או איפה שזה לא יהיה שאנחנו יהודים- אז אנחנו יהודים
מה שנכון, נכון

RinRan

New member
לדפי...

אוקיי- לא טוב
אמממ... עשיתי לעצמי הדגשה בהודעה אז הנה עוד פעם- את יכולה לכתוב בעצמך (במקום ללחוץ)- הדגש (עם כאלה מ-2 הצדדים- |) ו-סדגש (עם כאלה מ-2 הצדדים- |)

karin agajany

New member
אוקייייייי יש לכם מזל שאתם לא דתיים

אני צמתי וחזרתי ב11:30 הבייתה כי לא יכולתי כבר (יאני כל הילדים מהכיתה שלי הלכו) וצמתי עד הסוף, אני אומרת לכם עוד שניה של צום הייתי מתעלפת!

PURPLE CHICKEN

New member
ביום כיפור....../images/Emo9.gif

בהתחלה רציתי לצום (
) אבל אז התחלתי לנסוע על אופניים אז החלטתי שאני רק אשתה
... אבל אז עלינו לחברה שלי והיא באה עם החלה והעוגיות שלה (מגעילה!
) ו(שוב...
) החלטתי שממילא כבר הרסתי לעצמי את הצום אז אכלתי
... בעע!
פויה ירדן
!!! זה לא בסדר
!! אחר כך שמנו את האופניים בבית והלכנו לגשר (כל מי שגר בתל אביב מכיר את הגשר
! דעע
! חחח סתם...
) והיו שם מיליון אנשים ואז באיזה 1:30 התחלנו לחזור הבייתה אבל אז ילדה אחת שאנחנו מכירות בקשה שנלווה אותה כי אין לה איך לחזור... בשבילנו זה היה עיקוף רציני אבל ריחמנו עליה ולא רצינו להשאיר אותה לבד אז הלכנו איתה (איזה חמודות אנחנו...
) וזה יצא לפחות 5 ק"מ והרגליים שלנו נורא נורא נורא כאבו
אבל המשכנו כי לה הייתה לנו ברירה
ואז הגענו הבייתה, עשינו עוד סיבוב קצר על האופניים
(למה? לא ברור לנו...) וב-2:45 בערך כולן הלכו הבייתה!
התקלחתי וישר הלכתי לישון!
פוי....
ב-12:30 בבוקר (או צהריים?...
) יצאנו שוב על האופניים
... נסענו לשכמונס (הירידה הכיפית! דעע?!
) ואז סתם הסתובבנו בשכונה על האופניים... אחר כך נסענו לגן העיר (במרכז תל אביב, ליד כיכר רבין למי שלא יודע!
) ורצינו לבקר את סבתא שלי שגרה שם אבל היה 15:30 ולא רצינו להעיר אותה...
לא נורא!
חזרנו לשכונה (נווה אביבים...) והמשכנו להסתובב , הלכנו לבתים לקחת אוכל ומים ואז נסענו לגינה באפקה ועשינו פיקניק!
חח....
אבל לא היינו ממש רעבות אז בקושי אכלנו
! לא נורא
! חזרנו לשכונה, המשכנו להסתובב וב-18:30 חזרתי הבייתה עייפה אך מרוצה!!
אחר כך באו אלינו אורחים ואכלתי מלאאאא כי בכל יום כיפור שתיתי המון
אבל בקושי אכלתי
!!! קיצר- היה לי אחלה יום כיפור!
ושנה הבאה אני מבטיחה לצום
!!! עכשיו...לכל אלה שלא צמות- באמת שאין לי בעיה עם זה ואיש איש עם דרכו שלו
אבל זה שאתן ממש לא מכבדות את היום הזה ומתייחסות לצום הזה כמו אל סתם עוד יום- זה כבר לא יפה!!
אתן לא חייבות לצום אבל אל תזלזלו בזה
!!!

RinRan

New member
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה נשמע שהיה לך ממש כיף ביום כיפור
...בניגוד אלי

הסיפור של יום כיפור שלי...

אכלתי ארוחה מספקת עם אבא שלי
הוא לא דתי אבל שומר. אז חזרתי הבייתה ובשבע בערך ירדתי להתאמן ברולר כי אני תמיד נופלת בהתחלה...
ואז הלכתי לחברה שלי ונפגשנו עם עוד כמה בנות(חברות שלי) ובן מעצבן שנדחף
התחלנו לסוע לכיכר המדינה ובגלל שכולם היו על אופניים אז הייתי מאחורה
... אז ביקשת שמישהו ירכיב אותי מאחורה....(
אל תעשו את זה!) וזה היה הבן הנדחף.... והוא נסע נורא מהר והצלחתי להחזיק מעמד רבע שעה ואז....בום!!! התרסקתי על הכביש
אז חזרתי הבייתה לבד, והיה לי ממש ממש חם, ועליתי לבית שלי (בקומה שלישית|
) עם הרולר בליידס.... והסתבר לי שקרעתי את המכנסיים שלי, ונחבלתי בבטן... התקלחתי מקלחת קפואה ועוד שעה אחרי זה הייתי אדומה מהחום שהיה בחוץ ומהמכות
ונשרעתי על הספה ולא זזתי משם עד סוף יום כיפור (וכמובן אכלתי ושתיתי
) וראיתי הרבה סרטים יפים
-סוף-

הסיפור שלי...

אני נסעתי על רולר עם עוד 3 חברות שלי בפ"ת ואז הלכנו לעוד חברה הבייתה שהייתה אמורה לצום אבל אנחנו רצינו לאכול אז בסוף היא נישברה ואז ראינו אצלה איזה סרט....(וכן כן אני יודעת שאסור
) ואז יצאנו שוב נסענו לסביבת עמישב(שכונה בפ"ת) ואז חזרנו ואחת החברות שלי הייתה אמורה לישון אצלי אבל ביגלל שכבר חזרנו לעיר והיא גרה בעיר אז בסוף אני נישארתי לישון אצלה!!!!! ואז בערך ב-2 יצאנו לכיוון הבית שלי שהוא בעמישב והייה כזה חמסין שבקושי היצלחנו לינשום!!!!!
ואחרי איזה שעה וחצי הגענו אליי היתקלחנו (יש לי כמה מקלחות בבית אז כל אחת מאיתנו הלכה להיתקלח במקום אחר...
) ובסוף היא נישארה אצלי עד הערב וגם עשינו שיעורים כי הייה המון!!!!!
אבל בתחלס הייה דיי נחמד ואם שנה הבאה אני יוכל לצום ולא יהיו לי בעיות אז אני יצום
!!!!!

למעלה