יום כיפור 2014 בפתח

Shamy

New member
יום כיפור 2014 בפתח

היות ויום הכיפורים בפתח (מחר) אשמח להעלאות שרשור לכבוד יום הכיפורים ...

מדובר בזמן בו נגמרים 10 הימים הנוראיים, ימים בהם יש מקום לחרטה,למחשבה שנייה ומעמיקה יותר על סגירת "חטאינו" של השנה הקודמת עם אנשים ,חשבונות לא סגורים ולהתחיל את השנה החדשה העברית לפי הסלנג "בראש חדש"

האם יש איזה שהם חרטות (לאו דווקא מהשנה) על חברים/בני משפחה/בני זוג/דייטים שפגעתם והייתם רוצים לבקש מהם סליחה על משהו ? אם כן נשמח אם תרצו לשתף אותנו בזה.

כמו כן , סתם מסקרנות , מה אתם עושים ביום כיפור כדי להעביר את הזמן?

האם אתם צמים?

Shamy

New member
תשובותיי

אני לא חושבת שיש לי כ"כ ממי לבקש סליחה , בד"כ אם יש לי חשבונות פתוחים אני סוגרת אותם במקום
&nbsp
בימי כיפור אני לא צמה (אבל מתחשבת בשכנים ולא עושה נגיד על האש או משהו שעושה הרבה ריח או עושה הרבה רעש של מוזיקה או סרטים..כופרת בשקט
)
מה שאני כן עושה זה בד"כ לראות סרטים/סדרות במחשב ולבלות זמן איכות עם הבן זוג (בילוי אידיאלי לעצלנית שכמותי
)

Anna Vasserman

New member
עונה גם

אני מבקשת סליחה מכל יקיריי לקראת יום כיפור למקרה שפגעתי במישהו לא בכוונה, ואיני מודעת לכך. כעיקרון זה לא שאני מאמינה באלוהים או ביום כיפור, אבל מבקשת סליחה בכל זאת כי זו הזדמנות טובה לבקש סליחה מאנשים. בכל אופן משתדלת מאד לא לפגוע באנשים שסובבים אותי.

אני לא צמה. מעולם לא צמתי. (באופן כללי אני אטאיסטית ולא מאמינה באלוהים, ולכן גם לא מאמינה ביום כיפור), עם זאת לא אוכלת בחוץ ולא מפגינה בפומבי את חוסר האמונה שלי.

מה עושים כל היום? היום בערב הולכים לחברים לערב פוקר.
מחר בטח נישן חצי יום, וכשנקום בטח נראה סדרות באינטרנט (לפני יומיים התחלנו לראות את Breaking Bad)

שלום

אני רוצה לבקש סליחה בעיקר מאהבת חיי שכפיתי עליה את רצוני אף שלא רצתה בי, מעוד נשים שעשיתי להם את זה, ומאנשים שהייתי תוקפני אליהם בזמן האחרון והזקתי להם בדרכים שונות.
&nbsp

למעלה