יום כיפור

yaeli1993

New member
יום כיפור ../images/Emo16.gif ../images/Emo62.gif

חשבתי לפתוח שרשור על זה
אז.. מה אתם עושים? צמים? רוכבים? יושבים? ספרו ספרו

breakaway girl

New member
חחח..אממ..אני..../images/Emo68.gif

אני צמה כמובן.. אני כבר צמה מכיתה ו'.. תאמיני לי עברתי את זה ממזמן! אהמ אהמ...חח...סתם מותק מתה עליך.!!חחח אני עושה את יום כיפור אצל ידידים שלי.. אז השתגענו היום.. ברחנו מבית ספר.. הלכנו קנינו לנו סקייטבורדים...חח...נהפכתי להיות טוני הוק! חחח אז אני קניתי לי ורוד מהמם! והם קנו בצבע ירוק וכחול.. וזהו אני כעיקרון אני הולכת להיות על סקייטבורד כל כיפור.. צום קל לכולם!!

L U Z I A

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

איך אפשר לצום אם את כל היום נוסעת?

timtamtum1

New member
אממ

ממ מחר בית כנסת וסיבוב עם החברים עד שהעיניים נעצמות, למחרת משלים שעות שינה של כל השבוע הזה, פאזל מטורף! 200 חלקים, מרתון טאקי עם אבא, עיתונים, בית כנסת, ואז- אני מזה הולך לתקוףףףףף! זהו
גח"ט לכולם!

L U Z I A

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo15.gif

-צמה
(פעם ראשונה, ריספקט
) -יום כיפור אצל סבא וספתא ברחובות עם כל הדודים בני דודים וכו'
-פאזל ענק
-ונממ... בסוף נלך לבית כנסת
** תאחלו לי בהצלחה
** סתם
:_D

MeetLofe

New member
צם..

משתדל כבר היום לישון מאוחר ומחר לקום מוקדם מחר לישון הכי מאוחר שאני יכול לקום ביום חמישי הכי מאוחר שאני יכול ואם עדיין יהיה לי זמן לקרוא הארי פוטר

amitush26

New member
../images/Emo15.gifצמה:]

צום קל וגמר חתימה טובה לכווווווווווווווווולם

צמה כמובן../images/Emo13.gif

אמממ....השנה החלטתי גם ללכת לבית כנסת
מאז אממ...הפעם האחרונה שהלכתי עם אבא בגיל אממ...8?|: לא הלכתי
אז השנה אני אלך [בע"ה]
ויום למוחורת לישון עד מאוחר,חברות,והרבה הרבה הרבה ספרים|: צום קל כולם

talitook

New member
אל תצומו!!!!

יש לכם 365 ימים בשנה, דווקא ביום כיפור אתם בוחרים לצום?
טוב, אז לכל אלה שצמים שיהייה בהצלחה וצום קל! התכניות שלי למחר הם: 6:00-אני בתחת לבית של צוף 6:15- אנחנו בד', שם אברי ומורני יכחו לנו עם הבלון הענק של צוף אחרי זה אני נוסעת לנורדאו אבן גבירול ונפגשת עם חברים 7:00- אני ניפגשת עם החברה שצופי ים!!!!
מקווה שיהייה כיף! אז שכולם יהנו

MeetLofe

New member
את יכולה לא לצום אבל להגיד לאנשים..

לא לצום?זה לא בסדר כל איש באמונתו יחיה

talitook

New member
זה היה בצחוק

זה היה בצחוק, אני מקווה שאף אחד לא נעלב מזה, ואם כן אז אני מצטערת. אחרי זה אמרתי שיהייה לכל אלה שצמים צום קל ובהצלחה! אני לא מאלה שצמים ומאמינים ואני גם לא מנסה לא לגרום לאף אחד לא להמין במי שהוא מאמין. כי כמו שאמרת "כל איש באמונתו יחיה", אני גם חושבת זה נכון. אז שוב, חג שמח לכולם, צום קל ושוב סליחה אם פגעתי...

just jenny

New member
צמה

פעם שלישית וחצי
ביום הראשון יוצאת כמובן, מקווה עד כמה שיותר מאוחר ביום השני ישנה, סופרת שעות, סודוקו, סופרת דקות, משתעממת, סופרת שניות ואז מתפללת שיגמר כבר! צום קל

למעלה