יום כיפור.

יום כיפור.

אתם צמים? מי שצם שיהיה לו צום קל. וגמר חתימה טובה.

../images/Emo41.gifהוספתי כמה שאלות../images/Emo41.gif

מהו יום כיפור עבורכן? עד כמה אתם שומרים, בנוגע לכל האיסורים ביום כיפור? מה אתם נוהגים לעשות ביום הכיפור, עם המשפחה או החברים? שיהיה צום קל, למי שצמה, וגמר חתימה טובה לכולנו

Miny2

New member
עונה ../images/Emo24.gif

יום כיפור בשבילי מעבר ליום כיפור שהוא יום הדין ובו מכריעים לאן כל אדם יירשם בשמיים (לחיים או למוות) זה גם יום מיוחד מבחינה זו שאני מנסה לכפר את כל העבירות שמעליי.. מנסה לבקש סליחה על כל הדברים שעשיתי עד עכשיו, ותמיד אחרי יום כיפור אתה יוצא עם הרגשה של זהו עכשיו אתה באמת נקי וזו בחירה שלך איך השנה הזאת תראה ואתה באמת מקווה שבעזרת ה' יתברך יהיו לך יותר זכויות מאשר עבירות..
אני מנסה לשמור את האיסורים של יום כיפור ולצום אני צמה [אם לא יהיו שום תקלות בדרך חס וחלילה
] אני נוהגת ללכת לביכ"נ ובזמן הפנוי לישון, לעשות בייביסיטר על אחיינים שילי בזמן שאחותי בביכ"נ..[יש לנו משמרות:) ] אממ לטייל קצת ליד הבית אבל לא יותר מידי..זה סתם מעייף וצריך לקום מוקדם לתפילה..
צום קל מועיל וגמר חתימה טובה לכולם

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifגמר חתימהטובה!=)

מהו יום כיפור עבורכן?
יום הדין..יום מפחיד.. ביום הזה ה' מחליט מה יקרה לי השנה.. כל מה שיקרה לי השנה.. וזה מלחיץ! זה גם יום מיוחד!! אני יכולה לכפר על כל החטאים שעשיתי בשנה שעברה..=) עד כמה אתם שומרים, בנוגע לכל האיסורים ביום כיפור?
אני שומרת על הל נראה לי..8* משתדלת לפחות
מה אתם נוהגים לעשות ביום הכיפור, עם המשפחה או החברים?
אממ בגלל שחברות שלי גרות רחוק אז זה משפחה.. ובעיקרון אני בתענית דיבור אז זה לא ממש משנה לי..

פלדלמן

New member
עונה (בדיליי...)

אתם צמים?
כןןן מהו יום כיפור עבורכן?
יום של שלווה נפשית, עשיית חושבים, יום של זיכרונות עד כמה אתם שומרים, בנוגע לכל האיסורים ביום כיפור?
שומרת מאוד, אפילו על האיסור של נעילת נעליים מעור מה אתם נוהגים לעשות ביום הכיפור, עם המשפחה או החברים?
בלילה אני נפגשת עם חברים בצומת של הצופים, מטיילים עד 3-4 לפנות בוקר ואז בדר"כ אני ישנה עד 14:00-15:00, בשעות האחרונות אני משחקת עם הכלבים או קוראת ספר בחוץ..לא יוצא כ"כ להיפגש עם חברים כי כל אחד מתעורר בשעה אחרת או בבית כנסת וגרים רחוק אחד מהשניה.

שלי פאר

New member
.

אתם צמים? לא . בעצם אולי כן , רק כדיי לנקות את כל החרא מעליי . מהו יום כיפור עבורכן? בזמן האחרון ... יום שאפשר לישון בו המון המון שעות בלי לדעת שבבוקר קמים לעבודה . עד כמה אתם שומרים, בנוגע לכל האיסורים ביום כיפור? לא שומרת . מה אתם נוהגים לעשות ביום הכיפור, עם המשפחה או החברים? להסתובב ולישון . צם מי שצריך לנקות עצמו מבקש סליחה מי שמרגיש שפגע . אני לא מבקשת סליחה מאף אחד . מי שעשיתי לו משהו , כנראה שהגיע לו . גמר חתימה טובה :)

"לאן אלך, אנא אפנה..."

אתם צמים? וואי כן.
מהו יום כיפור עבורכן? שקט בעיקר, ניקוי ראש.. הרבה מחשבות אם לעשות או לא לעשות.. ובעיקר זמן איכות עם החברים והמשפחה..
עד כמה אתם שומרים, בנוגע לכל האיסורים ביום כיפור? אני רק צמה, אבל זה בשבילי.. כי אני מרגישה שאני צריכה את זה השנה. אני מכבדת את המשפחה שלי ולא מדליקה טלוויזיה ומוסיקה, אבל אני עם פלאפון ומחשב.
מה אתם נוהגים לעשות ביום הכיפור, עם המשפחה או החברים? עם המשפחה בעיקר לשחק עם אמא שלי ואחותי ביום השני של הצום.. וחברים להסתובב בערב :]

למעלה