יום כן יום לא

da da da

New member
יום כן יום לא

מה עדיף - יום כן יום לא או כל יום? ואם מקיימים את שיטת יום כן יום לא - הרי שי סיכוי שב - 24 שעות של הביוץ לא יהי מגע מיני ואז בעצם מורידים את הסיכוי להקלטות, לא? אז זה מחזיר אותנו לכל יום?

פּוֹנְג

New member
אני נותנת לך קישור

לתשובה שכתבה לא מזמן מעין. מקווה שזה יעזור לך להחליט.
בהצלחה ובהנאה.

da da da

New member
תודה, אבל זה לא עזר

אני יודעת את מה שמעיין כתבה לגבי איכות הזרע אבל אני מתעמקת בשאלה האם אין סיכוי בעצם לפספס את הביוץ ביום כן יום בגלל שלא מקיימים יחסים ב - 24 שעות הרלבנטיות (למרות שהזרע חי יותר). מישהי?

פּוֹנְג

New member
בגלל שהזרע חי יותר, אז הסיכוי הוא

קטן יותר, אבל זה לא אומר שהחשש לא קיים. אבל אם הזרע לא יהיה 'איכותי' בגלל הצורך של הצינור להתמלא... זה גם יקטין את הסיכויים... בקיצור - בעייה
לדעתי, תחליטי לא להחליט. תחליטי. תחליטו שבמקרה הרע אתם הולכים על יום כן ויום לא, ואם יבוא לכם, ואם זה יהיה בכייף ולא מטלה (זה קורה במשפחות הטובות ביותר), אז תוסיפו עוד יום באמצע. החשוב לדעתי הוא לא לעשות את זה באופן של חוק בל יעבור, אלא גם לשלב בזה את הרצון שלכם שיהיה לעשות אהבה באהבה. אני מקווה שהצלחתי להבהיר את כוונתי.

m i c h a l y

New member
לא בדקתי את הקישור שפונג חיברה

אבל אני עברתי ליום כן יום כן! מרגיש יותר הגיוני, בפרוש הרבה יותר כיף, והמאמר של שמ"פ עודד אותי לכך... שיהיה בהצלחה, מיכל.

Gill Gallad

New member
גם אנחנו בשיטת יום כן יום כן

ואם אפשר פעמיים ביום כן כן אז בכלל טוב... כמו
(הכוונה למה שבתוך הכובע...) אבל אצלי הביוץ משדר סימנים פיזיים ברורים כך שאין אפשרות לטעות יותר מדי. נקווה שיצליח לנו...

אפרסקה

New member
גיל גלעד אני מקנאה (לגבי הביוץ) ../images/Emo9.gif

הלוואי עלי, אני בחיים לא יודעת מתי הביוץ שלי! ולעשות יום כן יום כן במשך חודש שלם (מחזור ארוך) זה קצת מתיש...

גורבי

New member
גם אנחנו

עברנו לשיטת היום כן יום כן לאחרונה (למרות שיום יום כן כן קצת גדול עלינו
), אבל זה באמת בגלל שבזכות מעקב הזקיקים שאני עוברת החודש אני יודעת בדיוק מתי הביוץ מתרחש, אז אפשר לרכז את ה"מאמצים" בימים הנכונים. י' כ"כ התלהב מהרעיון שלמרות שהאולטראסאונד הראה הבוקר שהביוץ קרה, לפי כל הסימנים, אתמול, הוא הודיע לי כבר שגם היום נמשיך בהתעמלות הלילית, כי "צריך להיות יסודיים" (ואני מצטטת)
. טוב, אחרי המצגת שעשיתי לו אתמול (לא, לא מה שאתן חושבות
[טוב, אולי גם] - אני מתייחסת כמובן לאתר שקושקולינה קישרה אתמול מ-MSNBC, על המסע הגדול של הביצית), עוד רגע הוא יתחיל למדוד לי חום בעצמו... או להשתתף בפורום, רחמנא ליצלן. הי, ובוקר טוף לכן! התגעגעתי. ויש לי גם כמה שאלות (כמובן) שאני אשאל כבר בהודעה נפרדת.

Gill Gallad

New member
גורבי!!!

אנחנו מתואמות!!! לא רק לגבי הביוץ (שלי היה ככל הנראה היום, היה כי אצלי כבר ערב) - גם אני הושבתי את האדון מול האתר של קושקולינה... שיחכים.... מסכנה הביצית הזו כמה פעמים היא הלכה קדימה ואחורה...

Gill Gallad

New member
אפרסקה מתוקה!

האמת שרק בזכות הפורום הבנתי סוף סוף מה משמעות הדייסה שיש לי בין הרגליים באמצע הדרך בין דימום וסתי אחד לשני... חלבון ביצה? אני לול תרנגולות!!! בנוסף לדקירות בבטן התחתונה כל פעם בצד אחר, שהפכתי להיות קשובה אליהן הרבה יותר. אבל ישנן שיטות נוספות כאמור, שאני לא ניסיתי, ואני מאחלת לך שבזכות שיטה כזו או אחרת את תדעי ואף תצליחי!!! נ.ב. אהבתי איך הפכת את הניק שלי לשם משפחה... האמת שזה שם מתוך שר-הטבעות, גיל גאלאד, מלך בני לילית ושר צבאות מן העידן השני. אבל שעשעת אותי ואת מתוקה אז קבלי
!

tulila

New member
גם אני תמיד מקנאה...

לגבי בנות שיודעות מתי הביוץ שלהן. אצלי זה משתנה ומאוחר ביום ה21 ובשביל להקדים אותו אני צריכה לקחת איקוקלומין. איתך לכל אורך הדרך בקנאה... טלי

גם אנחנו משתדלים לשמור

בקנאות על שיטת היום כן יום כן כיוון שהבנו שעלינו להיות רציניים אם אנחנו באמת רוצים שזה ילך.אנחנו משתדלים מאוד להיות מרוכזים בזה אבל גם לנו ישנם ימים שזה ממש לא הולך,אז מוותרים,בכל זאת אנחנו לא מכונות.

28קטנה

New member
תעשו מה שמתאים לכם...יום כן יום לא

יום למה לא,
אנשים נכנסים הרי להריון מחפוז בעמידה ,אז הכל אפשרי...העיקר לשמור על הכיף!

למעלה