יום לא קל.

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
יום לא קל.

הי לכולם. היום עבר עלי יום עמוס. מהלימודים רצתי ישר לעבודה ואין לי כוח. אני מנסה לשפר את מצב רוחי ובאמת כשאני בלימודים אני שוכחת קצת אבל איך שאני לבד אני מייד נזכרת בסבא שלי ונכנסת לחרדות. הניתוח שהוא עובר הוא לא קל ביכלל ובהיתחשב בגילו זה לא מוסיף. כמובן שאני לא אומרת לו כלום, וההיפך אני מחייכת אליו ומשדרת אופטימיות אבל אני לא יכולה שלא לדאוג. סליחה שאני מנדנדת לכם על הנושא כל הזמן. בנוסף מהצהריים התחילו לי כאבי בטן נוראיים ולא לצערי זה לא מחזור- עדיין לא קיבלתי. בנוסף לכל הצרות הללו ביום שסבא שלי עובר את הניתוח המדריכה הפדגוגית שלי באה לתצפת את השיעור שאני יעביר והיא תתן לי עליו ציון. כאילו שיהיה לי ראש לשיעור באותו יום.

1ט ל י

New member
יהיה טוב.

לא, זה לא יום קל. ואי אפשר אפילו להגיד לך לקחת בקלות, כי זה לא אנושי לקחת בקלות. כמו שאת חזקה בשביל סבא שלך, את צריכה להיות חזקה בשביל עצמך. כמו שאת חזקה עם הלופוס ועם כל דבר אחר. כמו שכתבת, בזמן הלימודים את מרגישה יותר טוב, ואת לא חושבת על הצרות. אני בטוחה שתצליחי להעביר שיעור טוב ומוצלח כמו שאת יודעת טוב מאד שאת יכולה. מלבד זאת, את יודעת שאם היה יותר טוב אילו לא היו מנתחים את סבא שלך, אז לא היו מנתחים אותו. הוא צריך את הניתוח הזה. תרגעי, תנשמי עמוק, תרוקני את המוח ממחשבות, ולאט לאט תתחילי לחשוב על הדברים הטובים בחיים שלך. בהתחלה זה יהיה קשה, ואולי יעלו רק דברים רעים, כך שתתחילי לחשוב שאין לך שום דבר טוב בחיים, אבל תמשיכי לנסות, תעיפי את המחשבות הרעות שוב ושוב, עד שיתחילו להגיע המחשבות הטובות. אם תפעילי מוזיקה שאת אוהבת ברקע, זה יכול לעזור (לא תאבדי את הסבלנות). תנסי. מה יש לך להפסיד? אני יודעת שאת חזקה, ושתוכלי להתגבר על הבעיות. שלך, טלי.

למעלה