יום ללא בשר

יום ללא בשר../images/Emo80.gif

בישראל מציינים היום את ה"מיטאאוט דיי" – יום ללא בשר. האירוע המרכזי של האירוע הבינלאומי ייערך ליד קניון עזריאלי בתל אביב. ה"מיטאאוט דיי" מתקיים ברחבי העולם מזה 18 שנה, בסביבות ה-20 במרץ, שהוכרז כיום הראשון של האביב. כמו בכל העולם יחלקו ארגוני בעלי החיים מזון צמחוני לקהל הרחב, תוך קריאה לסגל אורח חיים צמחוני ולחסוך את סבלם של מיליארדי בעלי החיים במשקים. במוקד האירועים בתל אביב יכבדו פעילי עמותת "אנונימוס" לזכויות בעלי חיים את העוברים ושבים באוכל צמחוני. לקינוח יגישו הפעילים חומר הסברה מגוון על דרך הייסורים של הבשר בדרכו לצלחת: החל מחייהן של התרנגולות, עבור בשחיטת הפרות וגידול הדגים בכלובים, וכלה במזון הגורמה עתיר הייסורים: כבד אווז ועגל חלב. המטרה היא לכל הפחות לגרום להרהורים בנוגע לאכילת בשר חיות. ברחבי העולם מאורגן היום ללא בשר על ידי ארגון “farm” ("חווה"), הנאבק על זכויותיהן של חיות המשק ברחבי העולם. השנה יצוין היום בחמש יבשות ובעשרות מדינות – בהן ארה"ב, אוסטרליה, דרום אפריקה, בריטניה, צרפת, איטליה, גרמניה, אירלנד, אוסטריה, פולין, מלטה, קנדה, קרואטיה, גאנה, הודו, אינדונזיה, קניה, פורטוגל, רומניה, סרילנקה ובנגלדש. כל הכבוד

lifegirl

New member
ונטע תשמח ודאי לספר לכם

שב"יום ללא בשר" היא חוגגת שנה של טבעונות...! :) יי! מזל"ט וכל הכבוד.

rasta27

New member
מזל טוב לי יש 4 חודשים

לפני זה הייתי שנתיים צמחוני אב ללא ידעתי חצי ממה שאני יודע היום

למעלה