יום מוצלח במיוחד

יורם חן

New member
יום מוצלח במיוחד

גדי מבטל רכיבה בגלל אילוצים ואני כבר רואה יום שעובר ללא רכיבה עד שבצהרים מגיע SMS מארנון מג'ירף- שואל אם יש מצב לרכיבה ונאלץ להמתין לתשובתי החיובית בדיוק את הזמן שלוקח לי להקליד. מתלבטים על המסלול, אני בראש של רכיבת XC מהירה 30 ק"מ בהרי ירושלים, בשביל הכושר, אולם ארנון לוחץ על טכני. אני נישבר, אוסף את ארנון ופוגשים את ניר שותפו של ארנון במושב מטע, על כביש 375. יורדים לעין מטע, מעיין מקסים ונובע, מטפסים בעליה התלולה לכיוון חירבית חנות ומבקרים בפסיפס היפה. מורידים מעט כסא ומתחילים לדהור במדרגות הקיסר, ארנון נושף בעורפי כל הדרך ולאחר חציית הכביש עובר קדימה ומתחיל לעשות את השטויות שלו, רק ה' יודע למה האופניים שלו מוכנים לדברים האלו.... גולשים עד לבית הבד, פונים שמאלה ומתחילים לטפס בנחל צרצר, עליה תלולה וארוכה , בסופה פונים צפונה וחותכים ברגל קטע מסויים המחבר אותנו לדרך הקיסר שוב. מכאן אנחנו מממשים מחשבה שהייתה לנו קודם ומתחילים לרכוב את דרך הקיסר בעליה- פשוט תענוג !! כמעט הכול רכיב אבל הדופק בשמיים. למעלה חוברים לשביל השחור היורד מחירבית חנות לעין מטע - סינגל מעולה וטכני למדי ויורדים עימו עד לעין מטע. משם בשביל ישראל עד לישוב מטע, בדקות האחרונות של האור.... זהו גדי, זה מה שהפסדת היום

talg10

New member
ניסית פעם לעלות חזרה דרך נחל זנוח?

ביום חמישי ירדנו את הקיסר ותכננו לעלות חזרה מנחל זנוח. התכנית נזנחה בשל לו"ז צפוף ובסוף עלינו דרך הכביש (מאוד לא מומלץ. מסוכן אש). אבל שנדע לפעם הבאה. מעניין אותי כמה טכנית הדרך. כמו כן, אם אני מבין נכון, בעליה התחברתם לקיסר בחציה שלו את הכביש?

shl17

New member
נחל זנוח

שביל רחב ללא שום בעיה רק מדוושים ומגיעים

יורם חן

New member
בהחלט, העליה בזנוח פשוטה, עשינו

אותה אין ספור פעמים בטיולים שמתחילים במושב בזנוח

S h u g i

New member
יורם ..מסתמן משהוא מדאיג כבר

בתחילת ההודעה "גדי מבטל רכיבה בגלל אילוצים "
יש דבר כזה בלכסיקון שלו ? הרי הוא סוחב איתו ג'ריקנים ומארגן מקלחות שדה בחניה ...? יכול להיות שהוא חוזר בשאלה ? טוב נקווה שזה רק תופעה חולפת ..

יורם חן

New member
רוב החבר'ה רוכבים יום בשבוע, אולם

גדי מפנה יום אחד לעניינים שאינם קשורים לאופניים

אני מתנצל ../images/Emo24.gif

בפני כולם - השבוע אני ארכב רק 3 ימים במקום ה 4 הרגילים.... מה לעשות - כמו שאמר האדון מנהל - יש אילוצים..... אבל שבוע הבא חוזר למוטב

למעלה