יום מטורףףףף בחיפה סיטי .... deso
D Dorab New member 4/4/07 #5 בונא איך הפסדתי דסו חזק ראית שם משהו בכלל ? זה נראה לי החדר החשוך ההוא ידעתי שמישהו יצייר בבריכה איך שחיתם שם? אחלה דברים
בונא איך הפסדתי דסו חזק ראית שם משהו בכלל ? זה נראה לי החדר החשוך ההוא ידעתי שמישהו יצייר בבריכה איך שחיתם שם? אחלה דברים
I i r babu New member 4/4/07 #8 מטורףף מטורף לאללה תגידו דייב מת''א או מחיפה כי ראיתי מלא דברים שלו בת''א? ולא אנלא שוטר...
S Swanskee New member 4/4/07 #10 קוקה אתה תותח זה פשוט יפה אין מילים אהבתי יותר את ה E הישנה של דאסו אבל פיס אדיר (כרגיל) ושל כולם יפה... הרבה כבוד...
קוקה אתה תותח זה פשוט יפה אין מילים אהבתי יותר את ה E הישנה של דאסו אבל פיס אדיר (כרגיל) ושל כולם יפה... הרבה כבוד...
A acab123 New member 4/4/07 #13 מטורף הכלל דסו חוץ מהE קוקע מטורף רצח... איפו לא רואים אבל ממה שרואים טירוףף.. סווק ממש סטייל.. ודייב לא אהבתי משו ו420 פשוט ויפה...
מטורף הכלל דסו חוץ מהE קוקע מטורף רצח... איפו לא רואים אבל ממה שרואים טירוףף.. סווק ממש סטייל.. ודייב לא אהבתי משו ו420 פשוט ויפה...
K KBS2 New member 4/4/07 #11 איפה זה בדיוק בחיפה שלום אני חדש הטאג שלי הוא STEP אל תשימו לב לכינוי נרשמתי לתפוז ממזמן ורק עכשיו אני משתמש בו רציתי לדעת איפה זה בדיוק בחיפה כי הגרפיטי היחיד שראיתי בחיפה זה של קרייזי ליד הסיטי סנטר
איפה זה בדיוק בחיפה שלום אני חדש הטאג שלי הוא STEP אל תשימו לב לכינוי נרשמתי לתפוז ממזמן ורק עכשיו אני משתמש בו רציתי לדעת איפה זה בדיוק בחיפה כי הגרפיטי היחיד שראיתי בחיפה זה של קרייזי ליד הסיטי סנטר
E enoekos New member 4/4/07 #18 ווא פשוט היה יום מטוווורף!!! כולם פשוט כל כך הפציצו אני מבטיח לעלות מחר תמונות טיפה יותר טוב ויש עוד דברים שלא האלו אני יעלה מחר
ווא פשוט היה יום מטוווורף!!! כולם פשוט כל כך הפציצו אני מבטיח לעלות מחר תמונות טיפה יותר טוב ויש עוד דברים שלא האלו אני יעלה מחר