יום מלא באהבה ובשמחה לכולם

מגי 336

New member
בוקר אור ויום נהדר ../images/Emo183.gif../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif

לבעלי יש יומולדת ערב לפני ליל הסדר... אין מצב לכלום בעצם כי ערב החג אני מארחת אצלי, ובכל זאת רוצה לפנק, להעניק לו משהו מעבר למתנה שגרתית. (אני יודעת שאפשר צימר / מסעדה וכו' אחר כך, אבל אני רוצה בשבילו הפתעה מיוחדת ליום ההולדת עצמו...) אשמח לרעיונות מהמומחית פה

תנצלי את העובדה שיש לנו לוח כפול

גם תאריך עברי וגם תאריך לועזי אז תצייני את היומולדת בתאריך האחר ובא לציון גואל

מגי 336

New member
גם זו אפשרות ../images/Emo13.gif אני צריכה לבדוק מהו העברי...

עידית - יום ההולדת חל ביום שישי 18/4 ובמוצ"ש 19/4 ליל הסדר - אצלי. הרעיון של חיה טובה מוצא חן בעיני, לחגוג בעברי, ובלועזי לציין בסמליות

שזמ

New member
אפשר הצעה?

א- ארוחת שחיתות אחרונה של חמץ במסעדה החביבה עליו ב- ולקינוח... ג- ואח"כ, ספרון עם בדיחות חותנת, שיהיה לו על מה לחשוב בזמן "שפוך חמתך"

מגי 336

New member
שזם... ../images/Emo6.gif

יש לו חותנת מקסימה ממש והוא אוהב אותה כמו את אמא שלו, כך שסעיף ג' יורד מהפרק. אבל א' + ב'.... אחל'ה רעיון, מקובל עלי לגמרי

יאללה כמה בדיחות להעלאת המורל האישי ../images/Emo13.gif

מטוס עמד בפני סכנת התרסקות... לפתע קמה ממקומה אישה אחת קורעת את חולצתה וצועקת... "שמישהו יתן לי פעם אחרונה להרגיש אישה!!!" גבר שנכח במטוס קם וקרע את חולצתו מגופו וצעק לה... "קחי תגהצי"....

עוד אחת...

בחור אחד נכנס לתא הווידוי של איזו כנסיה ברומא. שואל אותו הכומר..."על מה תרצה להתוודות בני?" עונה הבחור..."ביממה האחרונה שכבתי עם חמש נשים שונות וכולן היו נשואות". אור הכומר: "זה מאד לא בסדר בני, לשכב עם חמש נשים שונות בלילה אחד ועוד נשואות, איזה נוצרי אתה?" עונה הבחור:..."האמת שאנני נוצרי, ואנני מכיר כאן ברומא אף אחד... אבל הייתי חייב לספר זאת למישהו!"

אחרונה ודי...

ישראלי מסתובב לו בניו יורק ופתאום עוצרת לידו מכונית. מחלון המכונית משרבבת את ראשה מדונה...לא פחות ולא יותר. "בא לך לשכב איתי?" שולת אותו מדונה. הישראלי מסתכל אליה ...חושב...חושב ואז הוא אומר לה... "למה לי? הרי אף אחד במילא לא יאמין לי...." תודה למיה מפורום 1702

למעלה