יום משפחה שמח✏️❤️🌎

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
חג משםפחה👨‍👩‍👦👨‍❤️‍💋‍👨 שמח לחברי פורום חורזים וכותבים היקרים👨‍👩‍👦🌹🇮🇱

יום המשפחה הוא זמן נפלא להודות ולכבד את הקשרים המיוחדים שאנו יוצרים בארץ ומחו"ל יחד. בכל מילה, בכל משפט ובכל רעיון, אנחנו לא רק כותבים - אנחנו בונים עולם שלם של רגשות, חזונות וחלומות. מאחלת לנו עוד שנים של שיח ושיתוף רעיונות⌨️📺🗳✏️

מאחלת לכולנו יום משפחה שמח, מלא באהבה❤️, יצירה ושותפות🇮🇱🌹

XמX של Wון

Well-known member
חג משםפחה👨‍👩‍👦👨‍❤️‍💋‍👨 שמח לחברי פורום חורזים וכותבים היקרים👨‍👩‍👦🌹🇮🇱

יום המשפחה הוא זמן נפלא להודות ולכבד את הקשרים המיוחדים שאנו יוצרים בארץ ומחו"ל יחד. בכל מילה, בכל משפט ובכל רעיון, אנחנו לא רק כותבים - אנחנו בונים עולם שלם של רגשות, חזונות וחלומות. מאחלת לנו עוד שנים של שיח ושיתוף רעיונות⌨️📺🗳✏️

מאחלת לכולנו יום משפחה שמח, מלא באהבה❤️, יצירה ושותפות🇮🇱🌹
Screenshot_20250228_130259_WhatsApp.jpg

Harrington

Well-known member
מנהל
שנזכה ליום משפחה ליאומי. וכל חטופינו יתאחדו עם המשפחות והעם.
אמן. ועדיין אני בעד ביטול יום המשפחה וחזרה ליום האם המסורתי, אם כי נראה לי שיהיה קשה לחזור למסורת של פעם אחרי שהרסו אותה והיא כבר לא מצויה בתודעה.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אמן. ועדיין אני בעד ביטול יום המשפחה וחזרה ליום האם המסורתי, אם כי נראה לי שיהיה קשה לחזור למסורת של פעם אחרי שהרסו אותה והיא כבר לא מצויה בתודעה.
הרסו לגמרי, הבן שלי כעצמאי מרגיש את ההבדל, ביום האם העסק שגשג, כיום המשפחה פחות מוכר. יום אהבה הלועזי מוכר יום מיום המשפחה שחל ל' בשבט

Harrington

Well-known member
מנהל
הרסו לגמרי, הבן שלי כעצמאי מרגיש את ההבדל, ביום האם העסק שגשג, כיום המשפחה פחות מוכר. יום אהבה הלועזי מוכר יום מיום המשפחה שחל ל' בשבט
זוכר איך בילדותי היינו מתרגשים לקראת יום האם. מכינים דברים מיוחדים, לפעמים קונים אם זה היה מתאפשר. חוגגים באותו יום ומשמחים את אמא. מאז שהפרוגרס הפך את זה ליום המשפחה? מי זוכר את קיומו של היום הזה בכלל?

למעלה