יום משפחה שמח

ענתי44

New member
יום משפחה שמח ../images/Emo140.gif

חזרתי מקניות עם זר חמניות מרהיב, ונגשתי לחדרה ואמרתי בקול הכי עליז שאפשר " יום אם שמח אמא", והיא חייכה את חיוכה הטוב והתרגשה עד דמעות. ואני רציתי לזעוק לשמיים. זוכרת בתוכי את ימי האם הנפלאים שחגגנו לה- איתה. ולא פעם בשנה אלא.... פעמיים. אחי הגדול נולד בחנוכה ( לפני יותר מיובל שנים) בנר חמישי. אבא חושי ז"ל, ראש העירייה של חיפה, עיר הולדתינו, הנהיג אז מנהג חדש יום אם. במשך שנים, חג זה צויין רק בחיפה, ואחי זכה כל שנה למתנות ( גם כשעקרנו לאשדוד נשלחו אלינו ברכות יום הולדת עבורו) ואז החלו לציין את יום האם בכל המדינה, ובחרו את ל' בשבט כיום האם, יום הולדתה של הנרייטה סולד, האישה שהעלתה לארץ והיתה כאם לאלפי יתומי השואה. בהתחלה חגגתי לאמא את יום האם של חיפה, ואז ביום האם הכללי, אמא נעלבה כשכל חברותיה קיבלו מתנה והיא לא. למרות שהיא קיבלה כבר. מאז חגגנו לה פעמיים בשנה. סרט, הצגה, מסעדה וכל מה ששימח אותה. כשהתעוררה משנת הצהריים, נבהלה ולא ידעה איפה היא? כשנרגעה התפעלה מהפרחים ולא זכרה מי הביא לה ולמה. אז לבכות או לשמוח ששימחתי אותה פעמיים באותו יום אם?!

justme007

New member
יום המשפחה שמח גם לך ענתי!

אמא לא זוכרת ככ מה זה יום המשפחה, אז הבאתי לה משחק ליום האם ואמרתי לה שאשחק איתה בשבת. אבא לא מרגיש ככ טוב (כנראה חטף שפעת) ונראה לי שהוא ממש מבואס מזה שאני לא בבית יותר - כי גם הוא רוצה קצת פינוק. אבל נראה לי שגם אני חטפתי משהו כי מהבוקר אני עם חום. בכל אופן מקווה שכל חולי האלצהיימר באשר הם יהנו מיום המשפחה

ענתי44

New member
החלמה מהירה יקירה ../images/Emo24.gif

גם לך וגם לאבא. גם אם אמא לא זוכרת מהו יום המשפחה לבטח תשמח מאוד לביקור שלך בשבת ולשחק איתך במשחק החדש.

נילי41

New member
../images/Emo20.gif יום משפחה שמח לכל הפורום../images/Emo23.gif

את האמת ענתי, אפילו לא ידעתי שזה היום. אבל עברתי הבוקר במרכז המסחרי הקטן שלנו וראיתי שכל החנויות הוציאו החוצה סטנדים עם מוצרים, פרחים, שוקולדים, מוצרי קוסמטיקה וחשבתי לי, הרי יום האהבה כבר עבר, אז מה עכשיו? ואז נזכרתי... האמת, אף אחד מהילדים שלנו עוד לא התקשר לברך או בא או הביא משהו... אני יודעת שכולם עסוקים בשלהם, וגם לא ציפיתי, אבל, לפני 10 דקות היה צלצול בדלת, ואחת הלקוחות שלי הגיעה עם זר נוריות והגישה לי אותו. היא שמאית חקלאית ובדיוק היום ביקרה בשדה גדול של נוריות ובעל השדה נתן לה המון נוריות, יותר מאשר הבית שלה יכול היה להכיל, אז היא מיד חשבה עלי ובאה באופן מיוחד והביאה לי את הזר, וריגשה אותי מאוד. ואפילו בעלי היקר נהנה מן הפרחים והעיר עד כמה הם יפים... אז יום אהבה שמח לכל האמהות וגם האבות, וכל המשפחות של יקירינו האהובים... אגב, מישהו שאל, אם היום זה יום האם אז מתי זה יום האב? בתשעה באב???

ענתי44

New member
נילי קבלי זר ברכות ממני ../images/Emo141.gif

על שכל עול המשפחה על כתפיך ואת כל כך מבינה את כולם. מאחלת לך את הכי טוב , לו את ראוייה. חשבתי לי בעצב עד כמה אנחנו כאן בפורום כל כך נושאים בנטל כבד של המשפחה המורחבת שלנו ומהווים עמוד תווך מרכזי, עד כי כאילו רגלינו נטועות באמא אדמה ואין אנחנו נפגשים. ומה יותר מתאים מאשר יום המשפחה שכולנו היינו מארגנים מפגש גדול של כל משפחת אלצהיימר בפורום תפוז.

נילי41

New member
../images/Emo20.gifתודה רבה ענתי יקירתי

תודה על זר הפרחים הוירטואלי ששלחת לי. אכן הרעיון שלך ממש מדליק אבל כבר לא מעשי. לא חשבנו עליו למפרע, לארגן מפגש משפחות אלצהיימר ביום המשפחה. חוץ מזה, לא נראה לי שהיו מגיעות הרבה משפחות. יש לי הרגשה שהרוב מעדיפים להישאר וירטואלים בשלב זה... מאחלת לך, ענתי, ולאמך היקרה, יום משפחה שמח ושולחת לכן זר פרחים וירטואלי, כמו גם לכל הפורום היקר והחשוב הזה.

למעלה