יום מתיש

מילקי110

New member
יום מתיש

* סידורים של הטלפון - שהתקלקל , הלכתי למוקד שירות ליד קניון איילון ובסוף הסתבר שהוא כבר לא קיים , אתמול התסכלתי באינרטנט וזכרתי שיש להם ברחוב בצאלאל בר"ג זה מה שכתוב באתר

נסעתי מהקניון לשם , עד שמצאתי את הרחוב ועדיין לא מצאתי את המקם , אחרי שיטוטים החלטתי להתקשר למוקד שלהם שאלתי איפה יש חנות שירות והוסבר לי שאכן היה ליד הקניון ועכשיו זה בפנים .

נסעתי שוב לקניון , חיכיתי בתור הסתבר שהסוללה לא בסדר , הלכתי בקניון וקניתי סוללה , ואז ..פגשתי בקניון שתי בנות מהעבודה הקודמת שלי הולכות ביחד . אחת מהן מןליכה עגלה עם תינוק וחברתה שהייתה איתה סיפרה לי שהיא מתחתנת

כמו כן קידמו אותה בעבודה .

הדבר היחידי שעמד לזכותי מולן זה שירדתי במשקל ואחת מהן אכן אמרה שהיא לא זיהתה אותי . אחרי המפגש עם הבנות חזרתי לחנות של הטלפו כי האינטרנט לא עבד לי . חיכיתי שוב בתור , ואז המנהלת שם אחרי זמן שבו היא רצתה להכניס

מישהו לפניי , שאלה " כן מה את צריכה ?" היא סידרה לי את האינטרנט , אחרי יום כזה והמפגש המלבב עם הבנות מהעבודה הקודמת שבו נוכחתי לדעת שוב איך כולם מתקדמים ואני צועדת במקום , החלטתי לפנק את עצמי , ואיך אני מפנקת את

עצמי ? נכון מאד אוכל . בעבר אהבתי מאד לאכול במקדולנדס , זה היה לפני הניתוח . והחלטתי אחרי יום כזה , אז קניתי לקחת , באתי הביתה , והטעם לא היה כפי שזכרתי , שכן למזלי הגדול הניתוח משנה את הטעם , אכלתי ולא את הכל וזה היה

מגעיל . ואם זה לא מספיק הייתה לי לטאה עם התינוקת שלה בכיור במטבח . חיי הנפלאים . והאור: נכון תיאו . כל היום חשבתי על המסכן , שהוא מחכה בבית וכיך שנכנסתי קודם כל בדקתי שאכל .

הוא גם עכשיו מנסה להפריע לי להקליד ואני מפחדת שתכף ימחק לי כל מה שכתבתי ואצטרך לכתוב מחדש.

* חברתי מהעבודה הזמינה אותי לחתונה של אח שלה , היא הביאה לי הזמנה

** מחר באה לבקר אותי חברה מהקבוצה , לא זאת שהייתה בשבת אחת אחרת , ואני חוששת שהבית לא מספיק נקי . עבאתי על מה שיכולתי אבל ... אני גמורה מעייפות . החיים האלה סוחטים אותי עד תום.

אני מסתכלת בתמונות שלי מלפני חודש ואני אומרת ,זה מלפני שהיה לי את תיאו . איך יכולתי ? עכשיו עדיין לא קל , אבל הוא ממתיק קצת .

Lady Stark

New member
באמת נשמע מתיש

אני כל כך שמחה שיש לך את תיאו. (דווקא היה יכול להיות חמוד אם הוא היה מטפס לך על המקלדת וכותב לנו איזה מסר)
איך את מרגישה היום, מתוקה?

חתולים מתים על מחשבים

לא ברור לי למה.

באמת נשמע כמו יום מעייף. מקווה שהיום היה קצת יותר רגוע.
הצחקת אותי, "לטאה עם התינוקת שלה"

מילקי110

New member
אכן אתמול היה יותר טוב

וגם הרגשתי גאה בעצמי , כי סידרתי לעצמי את הטלפון

וזה גורם לי להרגיש שיהיו בי כוחות גם לעבור דירה ולעשות מה שצריך

זה נשמע עיניין של מה בכך לסדר את הטלפון אבל פעולות פשוטות ויומיומיות כמו ללכת לעבודה , לקום בבוקר , לסדר דברים זה לא קל

נכון שלוקחים כדורים וזה קצת עוזר אבל עדיין יש קושי . כל בוקר אני אומרת אי לי כוח ללכת היום לעבודה ואני קמה בכל מיקרה .

אתמול באה אליי חברה הביתה , לא זאת שהייתה במוצ"ש מישהי אחרת היא באה לראות את החתול ואחרי זה הלכנו למרכז ליד הבית שלי וישבנו ושתינו קפה

על פניו אולי זה נשמע משמח אבל לא הכי כיף לי איתה , יותר כיף עם זאת ממוצ"ש עדי קוראים לה וגם הלכנו לנמל ת" ביום שישי איתה יותר נחמד לי .

אבל עדיין .. לא פשוט , במרכז ליד הבית שבו יוצא לי לבקר כמעט מידי יום : קניות , יש שם סופרפארם , אני שותה שם קפה לעיתים וחשתי איך שאני הולכת עם החברה שהאנשים שם נותני השירותים לא אוהבים אותי

משום מה יש בי משהו שאנשים לא אוהבים , ואני תמיד מנסה ליהיות הכי בסדר אבל עדיין אני מרגישה שבחנויות קבועות , בסופרפארם שבו יוצא לי לבקר לא מעט , שאנשים מגלגלים בעיניים ולא ברור לי למה

מילקי110

New member
מה עושים כאשר השמיים מתחילים להתבהר ?

לא ברור . אני רגילה רק לבור השחור . מפחיד מאד . יש לי הרגשה שבסוף גם אולי יהיה לי בן זוג

שינויים קורים , משהו מתרכך מבפנים ואני אלך בשבוע הבא לספיד דייט , גם אם אף אחד לא יסמן אותי שם , אני אנסה דברים אחרים

ועצם זה שאני הולכת לעשות מעשה , ולהתחיל ליהיות אקטיבית אז אני מאמינה שזה יגיע . כפי שהיה עם המשקל , עשיתי מעשה ,ובנוגע לחברה , הייתה לי חברה אחת ורציתי להרחיב את המעגל החברתי וללכת לטיפול

ואלומה עזרה לי במובן שהיא סיפרה לי על לבב. אבל עשיתי מעשה , ורק כך דברים קורים . אני לא יכולה לומר עדיין שטוב לי או שאני מאושרת , אבל השמיים קצת מתבהרים

ותיאו הקטן .. אין מילים ....

מילקי110

New member
אסור לפתוח פה זה מביא מזל רע

הנה רק היום כתבתי פה שהשמיים מתחילים להתבהר , והיום למרות שזה היה יום רגיל בעבודה

הלכתי עם החברה לאכול במסעדה , יצאתי להפסקה עם האישה . אבל הרגשתי רע . הרגשה רעה זה לא בגלל משהו מסויים

זה הרגל פשוט מרגישים רע . מקום העבודה שלי הוא לא מקום עבודה טוב וזאת עובדה , למרות שהצלחתי להסתדר שם וזה מדכא אותי , בסוף היום שם אני מרגישה מדוכאת .

גם אכלתי ממש הרבה היום - בבוקר אכלתי פרוסה של לחם שיפון עם חמאה , זה היה לפני העבודה , כאשר הגעתי לעבודה הכנתי קפה עם שתי כפיות סוכר ואכלתי עם זה חטיף אנרגיה

כעבור שעתיים אכלתי ענבים , בצהריים החברה ואני הלכנו למסעדה ( למרות שהבאתי כריך מהבית ) ואכלתי פיתה עם קבב , אומנם לא הצלחתי לסיים את הכל אבל עדיין פיתה עם חומוס וסלט , וטחינה וצ'יפס

את הצ'יפס קיבלתי בצלוחית חד פעמית קטנה ואכלתי אחד שניים את היתר נתתי לחברה . כעבור שעתיים הכנתי קפה כמו בבוקר שוב עם חטיף אנרגיה , ואז כעבור שעה וחצי את הכריך שהבאתי מהבית

בערב אכלתי רביולי , מהסוג שמוכן בדקה . אכלתי הרבה מאד היום , וזה מתוך שעמום , כי משעמם נורא בעבודה . אני מקשיבה כל הזמן לרדיו לתוכניות אקוטאליה וגם לפעמים למוסיקה אבל עדיין ממש משעמם

וזה גורם לי לאכול . כמו כן כנראה שהמצב שמתחיל להשתפר קצת , ההליכה בשבוע הבא לספיד דייט זה מכניס ללחץ וזה גם גורם לאכול , אבל בעיקר מעל הכל השיעמום .

* ושוב התחילה הכמיהה אליו , מתגלגל בראש היחס שלו כלפיי במשך השנה . הידיעה שאני לעולם לא אוכל להשיג אותו . חוסר הצדק בעולם. והכמיהה החזקה אליו ..זה לא עוזב.

מפחיד אותי גם שאף אחד לא יסמן אותי בספיד דייט . זה ביום רביעי אגב ... הבא ... מה שבטוח לא לעולם לא יהיה מישהו כמוהו בספיד דייט , לעולם.

מילקי, את צריכה להבין משהו

אי אפשר שכל הזמן יהיה טוב. או רע. או משהו. פעם ככה ופעם ככה. החיים הם לא קו ליניארי, הם יותר דומים לספירלה. אני חושבת שאם תנסי להסתכל על זה ככה, זה לא יפתיע אותך בכל פעם מחדש, ואולי זה גם ישנה את הראייה הפסימית, זו שתמיד מצפה לגרוע מכול. נסי ללכת עם ראש פתוח לספיד דייט (אני לא כל כך יודעת מה זה בדיוק). אל תפחדי, תלכי בתור שעשוע ולא בתור מישהי שזה יחרוץ את הגורל שלה. מחכה לקרוא אותך (אם רק אצליח להחזיק מעמד...). חיבוק.

מילקי110

New member
ברור שאי אפשר שכל הזמן יהיה טוב

אבל גם אי אפשר שכל הזמן יהיה רע , רוב הזמן רע . ומעט מאד טוב .

ברור לי שזה לא יחרוץ את גורלי , אבל נאמר לי ע"י גברים שאני מכוערת אז..

לא הלכתי לעבודה היום , חשבתי לעשות יום כיף אבל בינתיים לא עשיתי כלום , נכון שכיף עם תיאו אבל מעבר לזה...

אין צדק בעולם הזה .

למעלה