יום נוסף של בחירה

נרו.

New member
יום נוסף של בחירה

עוד יום עבר , בוא נראה מה היה לנו : היה לנו קרירות של בוקר שקט , אויר צח , שמים כחולים , הרגליים הלכו , הידיים אחזו , הריאות נשמו , העיניים ראו , הראש חשב ,הלב פירפר , לא התקשרו מהמישטרה , לא התקשרו מבית החולים , הערב בא , שקיעה אדומה , סיגריה , כוסית של יין, הכוכבים עדיין שם , גם הירח תודה רבה , והשקט והשלווה . גם היה לנו קר מדי הבוקר , אוטובוס הפליא את ביצועיו באוזני , רכבים צפרו , הגוף רוצה לישון , העבודה כבר ממש נמאסה , החשמלאי הבטיח לבוא ולא בא , שכחתי להוריד את הכלב (היום השני ברציפות) , כמה חשבונות משלמים היום ??, עוד קנס ?? - למי שולחים תלונה ? , היי אמא מצטער שלא באתי ביום ששי לא צריך לכעוס , הגב נתפס - שקרנים אמרו רק בגיל 40 , סוף סוף הביתה , חדשות ברדיו חדשות בטלויזיה (כבר צומחות הרקפות בהר ?? ) , מת לישון שיגמר כבר היום . יום נוסף של בחירה.

naknik

New member
NERO, מה היית נותן תמורת שינוי ?

NERO ראית זיכרון גורלי ? אם כן אז אל תקרא את ההמשך קפוץ לסוף אם לא אז בקיצור ..... איזה בחור שנמאס לו קצת מהשיעמום בחיים והחליט ללכת למקום שנותן מעין טיולים וחוויות דמיוניות שנראות ממש כמו מציאות ... כמו חלומות לפי הזמנה ישר לוריד שהולך למוח ואפשר ממש להרגיש אותם אם קראת את זה בכל זאת נחמד .. אבל הסרט קצת לא בכיוון הזה .. זה סרט מד``ב אקשן (ארנולד שוורצנגר...) בקיצור הבנת את השאלה ? נקניק והנה וידוי קטנטן פעם לפני כמה שנים כשהייתי בחטיבה היתה לי איזה פנטזיה מוזרה (בעיקר בגלל כמות ספרי המד``ב והפנטזיה שקראתי) רציתי שיום אחד יפתח שער בין מימדים ויבוא מישהו/משהו שיקח אותי למקום אחר זמן אחר יקום אחר/מקביל לעולם מופלא וקסום אבל זה לא קרה .. עובדה שאני פה ... בעצם כשאני נזכר זה כן קרה :)))) בחלומות .. :))) ביי ביי נקניק ..

נרו.

New member
תודה נקניק

תודה על תגובתך נקניק , אין לי כרגע בעיה עם זרימת עולמי . אני בחרתי איך יראה היום שלי . זה הכל עיניין של בחירה . אבל יודע מה ?....אם בכל זאת תמצא את המקום ההוא ..תרים טלפון ושמור מקום בטיסה . לילה טוב , נרו

naknik

New member
אין בעד מה NERO :)))

אגב אם אתה ממש רוצה .. (עוד משהו בקשר למד``ב וסרטים היה פעם סרט שהיה שם איזה מכשיר מגניב שנותן לאנשים לחוות חוויות של אנשים שהקליטו אותם , וזה היה ממכר ועלה הרבה כסף) אז בטח עוד כמה שנים שימציאו איזה מכשיר אולי תתחבר אלי בזמן שאני יושן ותוכל להשתתף בחלומות שלי .. לפחות באלה שתמצא לנכון .. :)))

נרו.

New member
לא צריך להגזים

נרו , בינינו (אלא מה ??) ,קצת הגזמתה עם ``שכחתי להוריד את הכלב ...`` . איזה כלב ?.....ממתי יש לנו כלב ??..... אופססס הדבר השחור והשעיר הזה במרפסת זה כלב ????? אז...לא ...לא הגזמתה . (כל כך מיותר הקטע הזה ... אבל הייתי חייב ) סליחה

libertad

New member
כלב

כלב הוא לא צעצוע כשמרטיבים אותו הוא לא מתרטב? כשצובטים אותו הוא לא מצטבט? כששוכחים להוריד אותו הוא לא מקבל עצירות? או מתבל את השטיח? מה קרה לחברו הטוב של האדם? נהיה גוש שעיר? בושה וכלימה....

נרו.

New member
אני בוש ונכלם

לא צריך להתרגז , לכלב שלי ולי יש מין הומור שכזה . גם הוא צוחק עלי לפעמים , ``הגוש הלבן והשמנמן הזה הוא הבעלים שלי ??`` ככה הוא אומר ..ואנחנו צוחקים צחוק גדול . מה שנקרא ...לכלב שלי יש יותר הומור ......

קרני

New member
:)

להתפקע מצחוק באמצע הלילה ועוד עם צחוק כמו שלי... מסוכן... אהבתי לחלוטין!!! בכלל לא קטע מיותר!!! יום מלא צחוקים איש @ @ J U

libertad

New member
מה היית בוחר

באמת במקום יום שכזה? או לא במקום, אולי היית חוזר עליו בדיוק? בכל מקרה הבחירה היא שלך. לעבוד בעבודה שלך, לקום ולנסוע אליה הבוקר, לא לקפוץ לאמא בשישי, לשקר בקשר לגב ו..... מה היית בוחר? אז קום ועשה ומספיק לשקר לעצמנו שאין לנו ברירה כי יש. לא חייבים לחיות כאן. לא חייבים לחיות ככה. באחד הטיולים שלי פגשתי זוג שחי במקום שהוא גן-עדן. הם פשוט הלכו והגשימו חלום. והדבר שהכי הדהים אותי, זה לראות כמה פשוט בעצם לעשות את זה. קמים יום אחד... והולכים על זה. כל העכבות הן רק ב ר א ש - ש ל נ ו !!!

נרו.

New member
תודה על ההמלצה

תודה על התגובה ומסכים לכל מילה . בעולמי אני עושה את הבחירה שלי כל בוקר . הבחירה שלי היא עם החלק הראשון בווידוי שלי . מקווה שגם שלך . שוב תודה נרו

קרני

New member
ואני אומרת.... B-)

הלוואי ומחר (או אולי זה כבר היום... ואני שולחת אלייך את זה עם זרמי הטלקינזיס שלי הידועים לשימצה...;-)) תחליט קצת אחרת... תחליט לדוגמא שתזכור להוריד את המשטרה למטה, שתשקר לגב, שהכלב ישלם את החשבונות והקנס ושאמא שלך תבוא לתקן לך את הבעיה בחשמל ש.... תחייך חיוך אחד גדול בבוקר ותגיד בדרמטיות לא מעושה... ``איזה יום נפלא``... מה, לא?! ;-))

למעלה