יום ניפלא לכולכם
M MikeY fReAk New member 21/7/04 #3 נצל"ש../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif יא אולוהיםםםםםם רייקי זה כ"כ שולטטטטטטטט אני מטעינה עכשיו ת'סוללות בדיסקמן. *וביד השניה מקלידה*
נצל"ש../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif יא אולוהיםםםםםם רייקי זה כ"כ שולטטטטטטטט אני מטעינה עכשיו ת'סוללות בדיסקמן. *וביד השניה מקלידה*
O ofirush 14 New member 21/7/04 #4 וואיייייי....איזה מגניבבבבבבב!!!!!! אני גם צריכה את זה..אני אעשה את זה היום כי הדיסקמן שלי הוא לא במיטבו..והוא רק בן שנה!!!!
וואיייייי....איזה מגניבבבבבבב!!!!!! אני גם צריכה את זה..אני אעשה את זה היום כי הדיסקמן שלי הוא לא במיטבו..והוא רק בן שנה!!!!
M MikeY fReAk New member 21/7/04 #5 אבלאבל../images/Emo10.gif../images/Emo79.gif האגודל שלי..אמ..התעללתי בה וירד לי קצת דם:\ ואני לא מצליחה לסגור את זה..בערך כל היום אני עושה לזה רייקי..פאק טוב, הדיסקמן יותר חשוב.^^ [המוזיקה מחזיקה אותי בחיים:|]
אבלאבל../images/Emo10.gif../images/Emo79.gif האגודל שלי..אמ..התעללתי בה וירד לי קצת דם:\ ואני לא מצליחה לסגור את זה..בערך כל היום אני עושה לזה רייקי..פאק טוב, הדיסקמן יותר חשוב.^^ [המוזיקה מחזיקה אותי בחיים:|]
O ofirush 14 New member 22/7/04 #6 ../images/Emo99.gifמוזיקהההה../images/Emo99.gif המוזיקה גם משאירה אותי בחיים...אני לא יכולה לתפקד בלעדיה אז למה לבכות? אוף עזבו, אחת וחצי בלילה היא לא שעה שאני יכולה להישאר בה שפויה...(ניסחתי את המשפט נכון, או שהשעה משפיעה גם על זה... ) יאאא אילו חייכנים חמודים... תהיו בריאים
../images/Emo99.gifמוזיקהההה../images/Emo99.gif המוזיקה גם משאירה אותי בחיים...אני לא יכולה לתפקד בלעדיה אז למה לבכות? אוף עזבו, אחת וחצי בלילה היא לא שעה שאני יכולה להישאר בה שפויה...(ניסחתי את המשפט נכון, או שהשעה משפיעה גם על זה... ) יאאא אילו חייכנים חמודים... תהיו בריאים
O ofirush 14 New member 22/7/04 #7 אההה..ו..אממ.. לא התייחסתי לאגודל שלך *נסקלת באבנים*. אז, תמסרי החלמה מהירה וד"ש חם חם חם חם חם בטעם שוקולד/קולה/תות/בננה/תפוז/מלון/כולם ביחד
אההה..ו..אממ.. לא התייחסתי לאגודל שלך *נסקלת באבנים*. אז, תמסרי החלמה מהירה וד"ש חם חם חם חם חם בטעם שוקולד/קולה/תות/בננה/תפוז/מלון/כולם ביחד
M MikeY fReAk New member 22/7/04 #8 אוה../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif דש חם בטעם קולהשוקולדתותבננהתפוזמלון?!? אע, אני אסתפק בפלאסטר
אוה../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif דש חם בטעם קולהשוקולדתותבננהתפוזמלון?!? אע, אני אסתפק בפלאסטר
O ofirush 14 New member 23/7/04 #9 ../images/Emo46.gif(חייכן מכוער) לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!! מוסרים ד"ש, את צריכה לקחת! את יכולה לבחור גם רק טעם אחד...
../images/Emo46.gif(חייכן מכוער) לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!! מוסרים ד"ש, את צריכה לקחת! את יכולה לבחור גם רק טעם אחד...
O ofirush 14 New member 23/7/04 #11 עכשיו יש לי טעם אחד פחות במאגר... ולא! לא סלחתי אם זה מה שאת מנסה לשאול...אני נפגעתי קשות..=/
O ofirush 14 New member 25/7/04 #13 חחחח יששששששש ניהי...עכשיו אני כה מאושרה!!! (מאושרת) חחחח אז יש לי עוד שלושה דברימים במאגר ה..אממ...דברימים שלי! ואגב, הסמיילים שוב לא עובדים לי! בואו נהרוג אותם!!!!
חחחח יששששששש ניהי...עכשיו אני כה מאושרה!!! (מאושרת) חחחח אז יש לי עוד שלושה דברימים במאגר ה..אממ...דברימים שלי! ואגב, הסמיילים שוב לא עובדים לי! בואו נהרוג אותם!!!!