יום נישואים שמח

• פותח הנושא LLRO
  • פורסם בתאריך

LLRO

New member
יום נישואים שמח

ללוסי ורוב! רציתי לשתף אתכם בנושא שקשור ליום הנישואים בעקיפין, אני יודעת שזאת פגיעה בפרטיות של לוסי ורוב וגם בשל גראת´ ואני בדרך כלל לא עושה את זה כי עם אני הייתי במקומם לא הייתי רוצה שיחטטו לי בחיים ובעיקר לא בנושא כזה אבל זאת שאלה שאני שואלת את עצמי כבר הרבה זמן: למה באמת לוסי וגראת´ התגרשו? אני יודעת שלוסי אומרת שפשוט היו להם בעיות והם לא הסתדרו אבל מישהו שם לב שהם התגרשו זמן קצר אחרי שלוסי פגשה את רוב? לוסי היא זאת שהתגרשה מגראת´ והיא בכלל התחתנה איתו רק בגלל שהיא נכנסה להריון עם דייזי (אני חושבת, אני לא בטוחה,אני חושת שקראתי איפשהו אבל זה גם יכול ליות רק הדימיון הפרוע שלי...) כרגע גרמתי לחיים של לוסי להראות כמו פרק של "לחיי האהבה" אבל ככה יצא לי... מה דעתכם בנושא? חג שמח אוהבת שני נ.ב. תודה על התמונות, הן ממש מקסימות. התמונות שאני הכי אוהבת זה תמונות מהסט.

*neta*

New member
בראיון שהיה עליה ב-E! היא אמרה

שהנשים עוברות שינוי גדול בשנות העשרים לחייהן והיא גם אמרה שהם התחתנו צעירים ושניהם השתנו עם הזמן... אני לא בטוחה שבגלל ההריון הם התחתנו ושהיא זו שרצתה להתגרש...

לזג

New member
הנישואים של לוסי וגארת´

עד כמה שאני יודעת הם התחתנו ב 87 ודייזי נולדה רק ביולי 88 כך שנראה לי שהם לא התחתנו בגלל ההריון בכל מקרה ,מגיע לה את הפרטיות שלה ורק רציתי לכתוב : מזל טוב ללוסי ליום הנישואים וליום ההולדת והלוואי והייתי יודעת פרטים לגבי הבן/בת החדש שלה שאמור/ה להוולד בימים אלו....שיהיה במזל... אם מישהו יודע/ת משהו לגבי התינוק/ת שיעדכן אותי ,בבקשה..... ותודה רבה על התמונות המשגעות ששמתם ...!

LLRO

New member
אמרתי בהודעה

שאני לא נכנסת להם לחיים הפרטיים בדרך כלל, פשוט עניין אותי לדעת אם היא בגדה בגראת´ עם רוב וככה הכל התחיל בניהם, זה הכל. אני חושבת בדיוק כמוך בעיניין הפרטיות. ולפי מה שאני יודעת לוסי היא זאת שהתגרשה מגראת´ (לא בטוח שזה נכון אבל זה מה שאני יודעת)

shiri_b

New member
לא, לוסי התגרשה מגארת´ ורק

אח"כ היא ורוב התחילו. היא לא בגדה או משהו כזה.......

לזג

New member
מעניין...

דבר ראשון ,הבנתי שאת לא טיפוס שנכנס לחיים הפרטיים בדר"כ (אם נעלבת...סליחה..) דבר שני ,למה את חושבת שדווקא לוסי התגרשה מגארת´? אני רואה שכמה אנשים אומרים את זה....היא אמרה משהו כזה? אני לא שמעתי... אם כן בבקשה תעדכנו אותי בזה (והאם היא התחתנה בגלל שנכנכסה להריון..?) ואם מישהו יודע משהו לגבי הלידה הקרובה, (בן/בת) ,האם היא כבר ילדה....?משהו...! תעדכנו אותי... תודה

אני חושבת שאם אלה דברים שלוסי דיברה

עליהם בראיונות, אז זה לא ממש כניסה לפרטיות שלה. היא כן התחתנה בגלל שהיא גילתה שבהריון, אבל גם בגלל שהיא אהבה את גארת´ - זה היה די ברור מאיך שהיא דיברה על זה ב-E!. הם התחתנו כשהיא כבר היתה בהריון אבל לפני שהיא ילדה את דייזי. מעטים המקרים שגירושים הם חד צדדיים. הם התגרשו זה מזה כי הם כנראה כבר לא התאימו זה לזה יותר, וזה היה, אם הבנתי נכון, במהלך צילום העונה הראשונה. בקשר ללידה הקרובה, היא לא אומרת אם זה בן או בת (אין לי מושג אם היא עצמה יודעת) אבל התינוק צפוי לקראת סוף אפריל - אוטוטו.

לזג

New member
תודה

תודה רבה על הפרטים "אלת הירח" לי אין את הערוץ ולכן אני במחסור במידע אם תגלי/ו עוד משהו אל תשכחו לספר :)

LLRO

New member
אני אומרת שלוסי

התגרשה מגראת´ כי לפי דעתי היא בעצמה אמרה את זה באחד הראיונות (אבל שוב, אני לא בטוחה) והעובדה שלוסי וגראת´ התחתנו ב-97 ודייזי נולדה רק ביולי 88 לא אומרת שהיא לא היתה בהרוין כשהם התחתנו, היא יכלה להיות בחודש הראשון או השני. ובעיניין הפרטיות, אני באמת לא רוצה להכנס איתך לריב , בעיקר לא על דבר כל כך שולי, אז בואי פשוט נשכח מזה. ודבר אחר, משהו יודע באיזה חודש לוסי היתה כשהיא הפילה? סתם מתוך סקרנות

בתכנית עליה ב-E! זה היה די ברור

שהיא גילתה שהיא בהריון ואחר כך התחתנה, ולא להפך. בכל אופן, הם התחתנו מהר מאד, עוד לפני שהם חזרו לניו-זילנד, בלי המשפחה ובלי כלום, כך שכן, דייזי נולדה כשהם כבר היו נשואים.

לזג

New member
???

דבר ראשון ,באמת שאין ריב..... ולדבר השני והחשוב יותר... למה התכוונת הפילה???!!!

LLRO

New member
לפני ההריון הזה

לוסי היתה בהריון והפילה. אני מופתעת שאת לא יודעת, אני שמעתי על זה בפרום.

לזג

New member
ממש לא...

טוב שזה היה רק בעבר....נבהלתי שמשהו קרה בהריון הזה... מתי זה פורסם בפורום?

X-na GIRL

New member
אוקי לשפוך קצת אור על העניין

לוסי וגארת´ התחתנו כשלוסי היתה בהריון בחודש השלישי בקלגורלי אוסטרליה, כן הם התחתנו בגלל ההריון אבל חברה הם היו צעירים ומאוהבים על כל הראש אחרת הם לא היום מסתובבים בעולם יחדיו! בקשר לגירושים, הם התגרשו קצת הרבה לפני שלוסי ורוב נפגשו בערך מתישהו בצילומי העונה הראשונה. בעניין ההפלה של לוסי, אההם ידוע שהיא הפילה בזמן הצילומים של הפרק האחרון בסידרה אני לא ממש יודעת באיזה חודש היא היתה אבל לא ניראה לי שמתקדם למדי, מה שלא מנחם בשום אופן. עוד טריוויה קטנה - רנה גם היתה בהריון בצילומי אותו פרק.

לזג

New member
תודה

רק רציתי להיות להבין... לא מדובר בתינוק שאמור להיוולד החודש נכון??!!

X-na GIRL

New member
לא זה לא התינוק שאמור להיוולד החודש

לוסי הפילה את התינוק הקודם.

למעלה