יום נישואים

יום נישואים

האם אתם חוגגים ימים מיוחדים במערכת היחסים? למה או למה לא?
אם כבר היה יום הנישואים הראשון (או יותר!), איך חגגתם?
ואם לא, איך חגגתם תאריכים יחד לפני, אם בכלל?

Fufu The Girl

New member
אמממ...

אז ככה..
אני נורא אוהבת לחגוג ימים מיוחדים, הבעל קצת פחות.
במשך כל התקופה שאנחנו יוצאים ניסיתי לשכנע אותו לחגוג ימים מיוחדים (שנה, שנתיים, מעבר דירה וכו'), אבל הוא לא ממש שיתף פעולה.
הדבר היחיד שהצלחתי לשכנע אותו לחגוג זה ימי הולדת!! (פעם גם זה לא היה, אבל לאט לאט הוא למד!)
עדיין לא יצא לנו לחגוג יום נישואים (כי טרם היה לנו), אבל אני מניחה שאולי לשנה הראשונה (בעזרת השם) כן נחגוג בצורה כזו או אחרת.

ביום הולדת שלו האחרון הזמנתי לנו סופ"ש ארוך באילת כולל טיסות, ספא, שוקולדים וכו' וסיפרתי לו רק בערב הטיסה כדי שיכין תיק כי הטיסה הייתה ממש מוקדם בבוקר. תיאמתי את זה עם המנהל שלו בעבודה והוא היה ממש מופתע.
ביום הולדת שלי ערב לפני הוא הציע לי נישואין עם המשפחות, ואז למחרת בבוקר הלכנו לספא ואח"כ נסענו לצימר בצפון. גם הוא הפתיע אותי ועשה הכל ללא ידעתי. היה מושלם!!

עכשיו יש לי עוד חודשיים וחצי כדי לחשוב איך אחגוג לו ת'מומלדת...

meedas

New member
לא חוגגים

יום נישואין - אין
ואין תאריך ברור של דייט ראשון או משהו בסגנון כי הכרנו הרבה לפני שהפכנו לזוג והתהליך היה מתמשך ונטול נקודות ציון ברורות
&nbsp
כדי לתת לעצמנו איזו נקודת ייחוס קבענו את חג סוכות כמועד הפיכנו לזוג וככה יש לנו תשובה למי ששואל "כמה זמן אתם יחד?"
אז אם כבר מדברים, בסוכות הקרוב "נחגוג" עשור של חיים משותפים. נחגוג בשלט רחוק - אני טסה לחו"ל לחג והוא נשאר בארץ

Ruby Gem

New member
חוגגים

תמיד חגגנו את יום השנה שלנו - זה היה תירוץ בשבילנו ללכת למסעדה האהובה עלינו.
עוד חודש נחגוג יום נישואים ראשון - והזמנו לנו צימר לשישי- שבת.

haych

New member
במקרה חגגנו באיסלנד :)

לא תכננו. היינו אמורים לחזור כמה ימים לפני כן, אבל דחינו את הטיסה בגלל חתונה של חבר.
יצא שבאותו יום ישנו בגסטהאוס מהמם שהיה כמו צימר, וממש בזול. תכננו להכין ארוחה מושקעת קצת יותר מאורז ופסטה, אבל לצערנו באיזה 21:00 פתאום צרפו לנו עוד זוג לשם, שקצת הרס את החוויה של צימר...
יומיים אחרי זה, בלילה האחרון שלנו, יצאנו למסעדה לחגוג את סיום הטיול ואת יום הנישואין-אחרי שההורים שלי שלחו לנו ברכות מהארץ ואמרו לנו לצאת למסעדה על חשבונם.

השנה ציינו בהודעה את יום השנה (של הקשר, לא של הנישואין) ונראה לי ששנים קודם לכן ציינו בהרמת כוסית או ביציאה למסעדה, או שהוא קנה לי פרחים.

למעלה