יום נישואין היום

anatli26

New member
יום נישואין היום

שלום לכם אני פעם ראשונה בפורום הזה ומקווה מאד שתוכלו לעזור לי היום אני ובעלי חוגגים יום נישואין- שנתיים. אני בת 25 ויש לי תינוקת בת שנה עוד שבועיים איך הייתם מייעצים לי לחגוג את יום הנישואין מבלי לצאת מהבית!!!!

e v i t a

New member
אז קודם כל.....

תדאגי שהילה לא תתרוצץ לכם בין הרגליים.... שתיהיה אצל אמא, או תישן. הכי טוב זה שתיהיו לבד, בשקט, בתאורה חשוכה ותתרכזו אחד בשני. את יכולה לארגן ארוחת ערב נחמדה, כשברקע אתם צופים בקלטת החתונה, מדברים על החיים, על הילדה, על הילדים העתידיים...כל דבר... צ'מעי אני עוד לא נשואה....יש לי עוד זמן...אבל אני חושבת שארוחת ערב רומנטית תעשה את העבודה, פשוט כמו זוג בתחילת דרכו...זה מחזיר אתכם מעט אחורה לתקופה הזאת וגורם לכם להרגיש שלא הרבה השתנה...זו דעתי. אז שיהיה בכיף ומזל"ט. יום טוב

niva99

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif

השכיבי הילדה לישון. עמעמי את האורות
הדליקי נרות
שימי מוסיקת רקע שקטה
פיתחי בקבוק יין
וכמה נישנושים ומשם............

seeyou

New member
../images/Emo178.gif-פרט חשוב-

הייתי מוסיף דברים לא שגרתיים כגון לפני הארוחה להיכנס ביחד לאמבטיה כאשר מסביב נרות,אפילו להדליק כתורת שמנים ארומטיים שמגבירים את החושים ואת התיאבון להתנשק הרבה ,פה ושם לגעת אחד בשני,לחבק כול זה לא מחייב לעשות סקס,לפני הארוחה יוסי

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה ומזל טוב

ארוחת ערב טובה עם יין טוב בשילוב מוסיקה שאתם שניכם אוהבים ..אולי אמבטיה משותפת לאור נרות.

למעלה