יום נישואין ראשון

jess ועוד

New member
יום נישואין ראשון

כן כבר שנה חלפה ושבוע הבא (ערב ליל הסדר למען הדיוק) הוא יום הנישואין שלנו אנחנו נהיה בפולניה (אצל חמי וחמתי) לחגוג את הסדר מה אפשר לעשות גם באיחור יתקבל בברכה ליום נישואין כזה (ובלי עוגות מצה בבקשה!!!!) תודה ג´סיקה

הילית*

New member
וואו, ג´ס המון מזל טוב ../images/Emo24.gif

לא להאמין שעברה כבר שנה. אני נזכרת שהתחלתי לבקר בפורום חתונות ב- IOL רק כמה ימים אחרי שהתחתנת וסיפור החתונה שלך היה הראשון שקראתי בפורום.... אז קודם כל שולחת לך המון ברכות להרבה שנים טובות ביחד ! לגבי החגיגה הקטנה שלכם- מציעה לך להכין ארוחת בוקר קטנה לבוקר שאחרי ליל הסדר וליסוע לאיזה מקום- אפשר קיסריה- קצת לטייל, קצת לאכול, לטייל ליד הים ולפנטז שבעוד שנה תהיו שם שוב עם תינוקת קטנה ומגדלי חול... לחילופין אפשר לעשות סוף שבוע קצר בבית מלון או צימר (קשה לי להאמין שתמצאו צימר לשבוע הבא אבל אפשר לנסות) מזל טוב !!!!

קודם כל המון המון מזל טוב

באמת לא להאמין שעברה כבר שנה, כרגע אין לי רעיון אבל אני יחשוב...

kisses

New member
מזל טוב אהובתי ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

שיהיו עוד המון המוני שנים ביחד

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo48.gif../images/Emo77.gif

איזו התרגשות... אני זוכרת אותך לפני החתונה, לחוצה ממזג האויר הצפוי, ונרגשת מהזר שלך. ופתאום את כבר נשואה שנה ויש לך תינוק בבטן...
שיהיה לכם מזל טוב
והרבה שנים מאושרות לפחות כמו זו שחלפה
שלך אתי@

fila

New member
../images/Emo57.gifמזל טוב../images/Emo57.gif

ושיהיו לכם עוד אינספור שנים ביחד

jess ועוד

New member
תודה לכן בנות

בסוף נראה לי על החגיגה הסולידית משהו קטן עם סוף גדול ....(מי שמבין מבין) וזהו הרי כל יום חג לי אז לא צריך שום דבר יוצא דופן .... בכל אופן תודה על הכוונה הטובה חג שמח וטעים
ג´סיקה

למעלה