יום נישואין שמח!!!

יום נישואין שמח!!!

היום חגגנו את יום הנישואין ה -30 שלנו. בשנים האחרונות כבר ממילא לא חגגנו מי יודע מה, כי המחלה כבר הייתה כאן ולבעלי לא תמיד היה חשק לחגוג, אם בכלל זכר. הילדים יחגגו בתאריך העברי שיהיה בעוד חודש , אך החלטתי שמגיע לנו לעשות היום קצת כיף. אני שמחתי שבבוקר הוא לא התחרט וכשהתעורר גם זכר שאנו יוצאים לבלות היום. נסענו לבית קפה במושב סמוך , בטבע והוא מאד נהנה מהמקום הפסטורלי. נסענו לעוד אתר נחמד, שמתאים למבוגרים ולילדים וברוך השם הטיול עבר בשלום. חזרנו הבייתה עייפים ובעלי שקע בשינה עמוקה כבר בשעה 2 בצהריים וזהו. בכך נסתיימה חגיגת יום הנישואין שלנו. מצד אחד אני עצובה, אבל יודעת שעלי להודות על כל יום כזה שאנחנו נהנים ביחד ושאני מצליחה לבחור בילוי שמתאים לו ושלא יהיה ארוך מדי. עכשיו אני במצב של המתנה בחרדה לקראת התערבותו של הרופא התעסוקתי , שכנראה תהיה בקרוב. אני לא יודעת מה בדיוק מחכה לנו, אך אני יודעת שבפורום תוכלו תמיד לעודד ולתת עצות מועילות. לילה טוב, טובה

אירילה

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo212.gif../images/Emo48.gif - להרבה שנים יחד

בכל הרגעים העצובים שיש לנו ,החרדות וחוסר הבהירות שבמצב ,תמיד יש את אותם רגעי האושר הטוב ואת מה שנותר מהטוב ואת אותם רגעים טובים ולו גם אם הם מעטים ,נייטיב להפיק את המירב מהם ועל כך יש להודות לבורא עולם. מי יתן טובה ותזכו לחגוג עוד הרבה ימי נישואין ושמחים ,אז מה אם הוא נרדם מוקדם....בעלך ואת נהינתם ,זה העיקר.... ובקשר לחרדה טובה.....אל תתני לעצמך לשקו יותר מידי בחרדות לקראת מה יהיה ,תמיד תחשבי שיכל להיות יותר גרוע ,זה קשה ,אבל אפשרי. ושוב הרבה מזל טוב בהמשך גרשון

zs1957

New member
מזל טוב ליום נישואיכם

לטובה ובן זוגה מזל טוב ויום נישואים שמח.שתזכו להרבה ינים מאושרים ונעימים יחדיו. ולך טובה, תהני ממה שיש כל זמן שניתן לעשות זאת. אנחנו שמחים בשמחתך ונעמוד לצדך גם בימים הקשים. האם את רוצה שנסע ביחד למפגש? רוצה להפגש בתחנת הרכבת ב-17:00 ? אשמח לקבל את תגובתך. זהבה שחם

תודה על הברכות

לזהבה וגרשון בוקר טוב, תודה על הברכות ליום הנישואין. אני נהניתי אתמול וגם בעלי , אך תמיד חושבים מה יהיה הלאה. לזהבה , יש רכבת בשעה 17:48 . אני מקווה לנסוע באותה שעה. אז , ניפגש בתחנה. אני חושבת שאגיע ברגל , כי אני גרה קרוב. להתראות , טובה

zs1957

New member
נפגש בתחנת הרכבת ב-17:40

כדאי לקנות כרטיס הלוך ושוב, שלא נחכה בתור הארוך בקניון עזראלי. יום טוב, זהבה שחם

ענתי44

New member
יום נישואין שמח למרות הכל../images/Emo24.gif

טוב מצויין שהחלטת לצאת ולחגוג.ולמרות המצב הנוכחי, הרי אלו הם נישואין טובים ואוהבים, וזכיתם בילדים נפלאים. אני יודעת שכל מה שאומר לך וכל רשימת הטוב שאפרוס בפניך לא יועילו ללב הכל כך בועה בקירבך,אלו הם אותם רגעים עצובים, כשיש סיבה למסיבה... והשמחה רק מעצימה את הכאב על המחלה הנוראית הזו. אני בטוחה שגם בעלך נהנה מאוד היום וששמחת אותו מאוד, בדרכו שלו. וכן את צודקת.... צריך להודות על כל בילוי ביחד, על כל חיבוק או חיוך. אל תחשבי עכשיו על הרופא. זה קרב נכון, וזה מאיים על העולם שלך, אבל, אם תהיי מתוחה רק תעבירי את החרדות באופן לא מודע לבעלך והוא יגיב כמו בומרנג.לאמא שלי יש ססמוגרף לתחושות שלי וגם אם אני לא אומרת כלום היא ישר מתחילה לגלות עצבנות. בכלל הבנתי בשנתיים האחרונות שדאגות, אין טעם לדאוג להן בטרם. מה שיקרה יקרה. רוב הדאגות הן בדברים שאין לנו שליטה ולכן אין טעם לדאוג מראש, ואת המעט שכן תלוי בנו אני ממירה במקום בלדאוג במחשבות יצרניות איך לטפל ולשנות. כשיגיע היום הגורלי, כי אין מנוס הוא יגיע, תתנבגי על פי מה שיקרה, אולי תמצא מסגרת חלופית לבעלך והוא יחוש שם מוגן יותר ונוח? אולי בעלך יחוש הקלה לעזוב כי קשה לו??????. ואולי הוא יגיב קשה. במקרה כזה תתייעצי עם המומחים ועם המשפחה הקרובה שלך.... ואיתנו המשפחה המורחבת שלך. ובינתיים תחגגי לך כל יום עד התאריך העברי של יום הנישואין.

תודה לך , ענתי

את תמיד יודעת לגעת ברגשות ולנסח אותם באופן הכי אמיתי ומדויק. תודה לך שאת עוזרת לכולם כאן לשים את הדברים בפרופורציות ולחיות כל רגע כמו שהוא. אז נתראה בע"ה בערב בתל אביב , טובה

ענתי44

New member
נתראה בערב

ונרתם לעשות משהו מועיל למען היקרים שלנו בפרט וכל החולים בכלל

ברכות וכוח להמשיך!!!../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שלום יקירה! קצת באחור אבל מזל טוב ענקי מכל הלב!!!! אני חדשה בנושא הפורום... עדין לומדת ולצערי עושה טעויות, שלחתי לך ברכה .........לא מבינה איך היא חזרה אלי...... אני מנסה שוב, יש לי המון שאלות לשאול , המון ספורים לספר ואין ספור התלבטויות .... אני מוצאת בך בת ברית כאשה לאשה המטפלת ביקר לה. אשמור על קשר. מאחלת לך כוחות, סבלנות והרבה רגעי אור וארשר. "אם גילית דרך שאין בה מכשולים, היא כנראה לא מוליכה לשום מקום." מבט נשי /רוז מקדונלד
בהערצה והוקרה החדשה

שולה , תודה

לשולה , שבוע טוב, תודה על הברכות ואני חשבתי עלייך ואני מקווה שכולנו בפורום נוכל לעודד אותך ולסייע בעצות טובות. אני מקווה שתמצאי את הדרך לפנות אליי ברגע שתצטרכי. כל טוב , טובה

למעלה