יום נעים לכולם

• פותח הנושא rolan
  • פורסם בתאריך

rolan

New member
יום נעים לכולם ../images/Emo42.gif

לא נהיה כאן רוב היום מצפינים עוד יותר נחזור בשעות הערב המאוד מאוחרות לכולם כולם יום נעים להתראות

../images/Emo42.gifבוקר אור../images/Emo42.gif

אתמול בדרכי למכולת נפלתי באחת מבורות הכביש וליד הציפורן (ברגל) ירד העור בצורה כואבת. יש לבן זוגי ואני תוכנית ביום שבת הזה ללכת לים ואני לא יודעת מה לעשות
כנראה שניסע כי אחר כך לא נתראה שבוע עקב ניתוחה של ה-
(מדוע יש אקסים/יות
) עם כל הבלאגאן שאבא שלי יצר (ואני תרמתי על ידי זה שסיפרתי) ידוע לכם שהם לא מגיעים לכאן יותר ואני ממש זקוקה ליציאה הזו!!

ליזי38

New member
בוקר

אור, בוקר טוב. אנחנו 24 שעות אחרי הברית יש בולבול מקסים
שיהיה לכולנו סוף שבוע מקסים ללא הרבה סיבוכים ומורכבות

עלמה 3

New member
פרי, חמודה ../images/Emo24.gif

אני לא רוצה להישמע לך , לא מעודדת ולא תומכת.. ככה זה כשבוחרים בבן זוג שיש לידו חבילה.. קחי בחשבון (להמשך) שבעקבות האקסית יהיו עוד הרבה ויתורים, הרבה פשרות לעיתים יבואו גם על חשבונך ואם יהיו ילדים משותפים.. גם הם יצתטרכו איפה שהוא לוותר ולהתפשר.... זה קשה, אך מחוויותיי - האהבה מנצחת
ואל תוותרי על היציאה לים, עם הרגל .. תתגברי.. עלמה

אני יודעת../images/Emo13.gif לקחתי הכול בחשבון

ואני יודעת שאני מוכנה לכל הוויתורים האלו כי אוהבת את השניים ואני גם יודעת שברגע שתהיה לבן זוגי דירה תוך כמה חודשים מצבים כאלה לא יקשו כי נוכל להיות כולנו ביחד ואני מבחינתי אמרתי שדווקא הייתי שמחה ומעדיפה שבנו יהיה כל הזמן איתו למרות שזה לא אפשרי כי יש לו אמא. הרי ברגע שאת נקשרת לאדם כאל בן בית קשה לראות אותו פעם כן ופעם לא.

*יערית

New member
לא נעים../images/Emo39.gifלשמוע פרי

וזה בטח מאוד מאוד כואב,מקום רגיש, תחבשי היטב את המקום במידה וכן החלטתם ללכת לים,החול והמלח והמים יצרבו לך לכן רגל חבושה היטב תבודד את הפצע. צאי בכדי לשחרר את הראש..אך שימרי על עצמך

תודה...../images/Emo141.gif

חזרתי עכשיו מהבריכה עם האורח שהגיע אלינו מרומניה אתמול ועם אבא שלי. אני סחוטה... מה שהאיש שמלמד את אחי דניאל שח-מט עשה בסאונה... הוציא לי את כל המיץ
(הניף מגבת ופיזר את החום. הרגשתי כמו ביצה שהוכנסה למים רותחים)

*יערית

New member
בוקר טוב לכולם../images/Emo96.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

נסיעה טובה למורכבים הצפוניים למורכבים המרכזיים והדרומיים ולאלו שלא זזים לשום מקום סופ"ש רגוע ופרוע{איך איך הילדים בבית
}

עלמה 3

New member
יעריקה.. צהרים טובים..../images/Emo141.gif

אפשר להתפרע עם הילדים... ואני כאן .. התרגלתי לשישי בלי עוזרת.. חסכון כלכלי וגם מנקה איך שאני אוהבת.... אז בן המגב למטבוחה והסמרטות...וניחוח השבת... בכל אופן מתגעגעת בית הורי... שישי שבת.. ניחוחות.. זמירות... קידוש.. המפה הלבנה... לכבוד בואה של שבת מלכה... שבת שלום לכולם... שבת פוריה.. אחוה ושלווה לכל המורכבים והמורכבות עלמה

למעלה