יום נעים לכולם
עדכונים

סיונתו

New member
יום נעים לכולם../images/Emo70.gif עדכונים ../images/Emo13.gif

א. לפי התאריך העברי- היום אני בת 18
(רק חבל שמשרד הפנים לא מקבל את זה....) ב. היה לי היום את הראיון בביטאון חיל אוויר, ופגשתי שם את דודי
תודה דודי
היית אחלה
הצלת אותיייי חוצמיזה היה ממש נחמד, כולם שם נחמדים (וממש אוהבים את דודי
) ג. התחיל איתי החייל ששומר בחוץ... דווקא נחמד..קצת טיפש... היה צחוקים
אבל אין-אין-אין כמו דודי
ד. קיבלתי זימון לראיון מתנדבים ויש לי בגרות באינגליש באותו יום
למישהו יש מושג איך אני דוחה אותו עכשיו
|באסה| (אני בלשכ"ג תל השומר....)

Dizen

New member
מזל"ט../images/Emo70.gif

איך את דוחה את הועדה? מתקשרת למדור פרט, אומרת שיש לך בגרות באנגלית באותו יום, ושאת צריכה לקבוע מועד אחר. אם אני זוכרת נכון, יש ועדה כל שבועיים. מצד שני, אני סנילית, אז אל תסמכי על זה
בקיצור, פשוט דברי איתם. בהצלחה!
האם זה אומר שזומנת ל-11 בינואר? למה את עושה מועד חורף? אפשר לעשות את הבגרות במקומך? תודה

סיונתו

New member
אני לא עושה מועד חורף

כולם עושים מועד חורף הפכו את הבגרות באנגלית כמו הבגרות החדשה במתמטיקה... עם 3 טפסים וזה... משו מגעיל... אז אנחנו עושים חלק חורף וחלק קיץ...

Dawson girl

New member
גם אנחנו עושים חורף

בעצם כולם עושים, במיוחד ביב'. אני עושה בחורף את E ו-F.. איזה את?

Dawson girl

New member
כן זה נורא מלחיץ אותי

והכי מלחיץ זה ציונים, תראי: מבחן ראשון- E 73 (אני לא עושה את החלק של השמיעה אז היא מחשבת לי אחוזים) F 99 מבחן שני- E 86 G 100 (!!) ו- F 67
פאקינג 67 אני כל כך הולכת להכשל בבגרות

סיונתו

New member
את בסדר../images/Emo35.gif

67 זה הציון הכי גבוה שלי באנגלית.... רק שהוא בחלק E

Dawson girl

New member
חחחח לא נורא

בסוף כולנו נצא טפשים כי הבגרות תהיה ממש ממש קלה, כמו שהיה במתמטיקה שנה שעברה (ומי המוכשרת שקיבלה 74 ב-05? הא?)

Dawson girl

New member
מזל''ט ../images/Emo13.gif

אני שלחתי מייל לביטאון חיל האוויר ואפ'חד לא ענה לי, הם מחרימים אותי?
ריאיון מתנדבים של היחידה הטכנולוגית? פאק כולם ממש מחרימים אותי
בסוף אני אגמור כפקידה

Dawson girl

New member
קבלי תיקון

קיבלתי תשובה במייל מביטאון חיל האוויר חחחחחחחחחחח ממישהו בשם גל סער, שאמר לי להתקשר לשם אבל לא השאיר מספר
יש לך אולי מספר?

סיונתו

New member
כן, יש לי את של גל

הוא ממש ממש חמוד היום הלכתי לאיבוד שם והוא בא להציל אותי (כי שאלתי חיילים איפה זה בניין ג' וכולם אמרו לי- לא יודעים...הלכנו לאיבוד פה... וכאלה... בתוך הקרייה כאילו) אני ישלח לך במסרים

the illusion

New member
יש לי שאלה!!! הם שלחו לי מייל גם

אחד בשם סער ואמר שיבדוק האם הוא יכול לזמן אותי למיוניים.... וגם שלחתי לחייל חינוך פקס ואף אד לא חזר אלי): וגם ליחידה הטכנולגית של המודיעין החזרתי להם את הטופס שהם שלחו והם גם לא חזור אלי אוף איזה מבאסים):

סיונתו

New member
אז תשמעו מה היה בביטאון

הם הושיבו אותי עם דודי בחדר ונתנו לי שאלות מעצבנות על עצמי, חוזר על עצמו, בכל מקום זה אותו דבר תחביבים אופי טוב בך מה רע בך למה התפקיד הזה מאיפה הגעת אליהם והכי חשוב! תכינו מראש! מה הבעיה העיקרית לדעתך בעיתונות הצבאית (דודי עזר לי בזה....
תודה דודי
) ואז הייתי אצל יעל בשיחה- היא העורכת לפי מה שהבנתי, ממש חמודה
והיא מבקשת שתחזרו על זה... ותסיבו לה על עצמכם בלה בלה בלה ואז מושיבים אותכם באיזה חדר, בדד, ונותנים לכם 100 שאלות אמרקאיות על ידע כללי לענות עליהם (אין הגבלת זמן אבל זה מזה דברים לא מובנים)

למעלה