יש מעריצים "מופרעים"
אני מכירה (וגם מקרוב) מעריצים/ות של גלי לא הכי בריאים. ילדים ונוער עושים שטויות. גם אני עשיתי שטויות אבל עד גבול מסויים כשאני חושבת על זה פעם גלי חתמה לי ושמרתי את העט בניילון לא נתתי לאף אחד לגעת בו מחוץ לניילון כדי שזה ישמור כאילו את טביעות אצבעותיה אבל זה אחד הדברים הכי "מופרעים" שעשיתי חוץ מאולי לנשק את כל התמונות והפוסטרים שעל הקירות כל יום לילה טוב... אני יודעת על מישהי שהיתה מביאה תמיד לגלי בקבוק שתיה או פחית אחרי הופעה רק כדי לשתות אחרי גלי את השאריות שהיא השאירה. הייתי נוכחת בהתנהגות היסטרית ממש של מעריצים בהופעות. יש הופעות כאלה של אומנים במקומות פתוחים בקיץ. בתקופה שבה יצא צעד אחד לפני הנהר היתה לגלי הופעה אחת בחדרה ואני ועוד אחת מהמעריצות של גלי -שירי, חזרנו איתה הביתה בוואן (היינו אז בנות 15,16) ואז בפעם הראשונה בחיי ראיתי את ההיסטריה מנקודת המבט שלה. אני לא יכולה לתאר מה הלך שם. כל הרכב היה מוקף בילדים ונוער עד כדי טלטול ממש ואחרי שהוא התחיל לנסוע רצו אחרי האוטו עוד איזה קילומטר נסיעה. וצרחות שחבל על הזמן. אהבה שהיא מוגזמת (לא רק אהבה לאומן) זה כמו הליכה על חבל דק אפשר בקלות לאבד את הצפון והיא גם עלולה להיות מסוכנת. כל עוד אף אחד לא נפגע סה"כ זה מאוד מחמיא האהבה האינסופית הזו. אבל יש גם מקרים אחרים שלא אפרט פה. שההערצה הרחיקה לכת כמו במקרה של מישהי שהתנצלה בפני גלי בספר האורחים, למשל. (בלי להכנס ליותר מדי פרטים כדיו לא לפגוע בפרטיות שלה)