יום נפלא לכולכם

hilali1

New member
יום חורפי וחמים ../images/Emo183.gif../images/Emo137.gif

אני בדיוק חוזרת מהגשם. דווקא נחמד. כל הנוף המדהים שרואים מהבית שלנו טבע הערפל ומדי פעם מציצה עליו קרן אור מדהימה. חבל שאין מצלמה דיגיטלית לשתף אתכם.. היום בערב אני הולכת להופעה של ברי סחרוף המדהים. אחת מהאהבות המוזיקליות הגדולות שלי. בערך שנתיים שלא ראיתי אותו... זהו, יום מצויין, הילה

שרית7

New member
גם אני אוהבת את ברי אבל לא הייתי

בהופעה שלו אף פעם תהני. הוא מופיע בירושליים?

hilali1

New member
כן בירושלים

זה אירוע כזה לסטודנטים. אני לא סטודנטית.. אני פשוט קצת מקומבנת. יש לו הופעות מדהימות. בכל החודש יוצא עם הופעות... היום ברי. ב-18 יודית. מתי מתי מתי גלי ???

שרית7

New member
אני גם מאד אוהבת הופעות ובכלל אמנות

תיאטרון וכל היו"ב. ראיתי הופעות של המון אמנים במהלך השנים. חוץ מגלושקה (שהיא בקטגוריה נפרדת מכל השאר ובכלל אני לא יכולה לומר את שמה בנשימה אחת עם זמר/ת אחר/ת), מאוד נהנתי בהופעה של נורית גלרון בזמנו (3 פעמים)ונורא חבל שהיא לא מופיעה יותר. גם מהופעה של ריקי גל נהנתי מאוד (ראיתי לפחות 6,7הופעות שלה) כמובן שלוימה'לה (ארצי)ו... (לא להקיא) צביקה פיק... (אוהבת מאוד מאוד את המוסיקה שלו!!!) ממש ממש ממש נהניתי מהמופע האחרון שלו וראיתי אותו מס' פעמים פשוט חגיגה. הייתי מאוד רוצה לראות הופעה של ירמי קפלן כי שמעתי שהוא פשוט מופלא מבחינת זה שהוא ממש יודע להופיע על במה. אני לא ממש אשב ואאזין הלוך ושוב לדיסק שלו. מי שאני מאוד מחוברת למוסיקה שלו והייתי נורא רוצה לראות הופעה שלו זה אביב גפן אבל אין מצב עם כל ההערצה ההיסטרית אני כבר עברתי את הגיל הזה. אז אני נהנית לשמוע אותו בבית ולראות בטלויזיה.

שלמונזה

New member
שרית!!! ../images/Emo168.gif

ואי אני בשוק אני בהלם אני המומה...! תגידי מתי ואני סוחבת אותך להופעה של ירמי קפלן בכיף, הוא אומן מדהים!!! במיוחד על הבמה!!!!

hilali1

New member
אני ראיתי גם הופעות של ירמי

2 מהן עם חמי רודנר. הוא באמת מדהים.

hilali1

New member
זה מזכיר לי

פעם הנחיתי מופע שהשתתף בו אביב גפן. (מזל שהייתי מאחורי הקלעים אחרת היו רומסים אותי למוות) אחרי שהסתיים המופע וכמעט כולם הלכו באה אליי איזו מעריצה ואמרה יואו את ראיתי את אביב גפן מקרוב את דיברת איתו תני לגעת בך אני לא אשתוף את היד לעולם... אמאל'ה זה היה מפחיד בחיי. ועוד סיפור אחד שקשור באביב גפן.. חודש אחרי שחברה שלי נרצחה בפיגוע הכנו ערב לזיכרה בבית הספר. דוד של חברה שלי הוא משה לוי, מוזיקאי מקסים ואדם עוד יותר קסים. הוא ביקש מאביב גפן להגיע לערב הזה ולשיר לזיכרה את שיר עצוב שממש יצא כמה שבועות קודם לרדיו. אביב הגיע בלי, איפור , בלי בגדים ובלי פרובוקציות ושר את השיר ביחד עם משה לוי. זה היה הכי מרגש בעולם. עד היום, כמעט 3 שנים אחרי, אני תמיד בוכה כשאני שומעת את השיר הזה...

שרית7

New member
יש מעריצים "מופרעים"

אני מכירה (וגם מקרוב) מעריצים/ות של גלי לא הכי בריאים. ילדים ונוער עושים שטויות. גם אני עשיתי שטויות אבל עד גבול מסויים כשאני חושבת על זה פעם גלי חתמה לי ושמרתי את העט בניילון לא נתתי לאף אחד לגעת בו מחוץ לניילון כדי שזה ישמור כאילו את טביעות אצבעותיה אבל זה אחד הדברים הכי "מופרעים" שעשיתי חוץ מאולי לנשק את כל התמונות והפוסטרים שעל הקירות כל יום לילה טוב... אני יודעת על מישהי שהיתה מביאה תמיד לגלי בקבוק שתיה או פחית אחרי הופעה רק כדי לשתות אחרי גלי את השאריות שהיא השאירה. הייתי נוכחת בהתנהגות היסטרית ממש של מעריצים בהופעות. יש הופעות כאלה של אומנים במקומות פתוחים בקיץ. בתקופה שבה יצא צעד אחד לפני הנהר היתה לגלי הופעה אחת בחדרה ואני ועוד אחת מהמעריצות של גלי -שירי, חזרנו איתה הביתה בוואן (היינו אז בנות 15,16) ואז בפעם הראשונה בחיי ראיתי את ההיסטריה מנקודת המבט שלה. אני לא יכולה לתאר מה הלך שם. כל הרכב היה מוקף בילדים ונוער עד כדי טלטול ממש ואחרי שהוא התחיל לנסוע רצו אחרי האוטו עוד איזה קילומטר נסיעה. וצרחות שחבל על הזמן. אהבה שהיא מוגזמת (לא רק אהבה לאומן) זה כמו הליכה על חבל דק אפשר בקלות לאבד את הצפון והיא גם עלולה להיות מסוכנת. כל עוד אף אחד לא נפגע סה"כ זה מאוד מחמיא האהבה האינסופית הזו. אבל יש גם מקרים אחרים שלא אפרט פה. שההערצה הרחיקה לכת כמו במקרה של מישהי שהתנצלה בפני גלי בספר האורחים, למשל. (בלי להכנס ליותר מדי פרטים כדיו לא לפגוע בפרטיות שלה)

שרית7

New member
לא לצחוק ולא לבכות גיל ההתבגרות

יש אנשים שעושים דברים עוד יותר "גרועים" בגיל הזה

hilali1

New member
הזוי

אני שמחה שלגלי עטרי אין מעריצים מופרעים והיא מצליחה איכשהו לנהל חיים פרטיים

שרית7

New member
אני באמת לא יודעת מתי גלי תגיע לי-ם

צריך לברר זאת עם אסף דרעי היקר. את יכולה לנסות להתקשר למשרד אם בא לך ולשאול האם צפויה לגלי הופעה בירושליים. אני מבטיחה לעדכן אם אדע לפני.

שרית7

New member
אפרופו הופעות

ידיד שלי אמר לי שראה בלוח הופעות הופעה של גלי במרכז הירידים בת"א זה גני התערוכה. אין לימושג מתי וכו'. מישהו יודע על זה משהו? אם יש פרסום משמע ההופעה פתוחה לקהל הרחב.

עדי 345

New member
נשמע מעניין...

יש לי קרוב משפחה שעובד במרכז הירידים, אנסה לברר

למעלה