יום נפלא לכולם

שרית7

New member
יום נפלא לכולם

אני קצת התבעסתי ששמעתי שיהיו היום 21 מעלות בת"א. מה קרה? אנחנו הולכים לקראת החורף או לקראת האביב? לא שאני אבין? אמור להתקרר לא להתחמם. מילא כל שנה אותו הדבר...

hilali1

New member
אוהבת חורף שכמותך

שוה נהייתי חולה... לא כיף!! יום מצויין לכולם! נתראה מחר או מחורתיים!
הילה

שרית7

New member
תהיי בריאה

אנע נהיית חולה בקיץ... וירוסים וכיו"ב הקור עושה לי רק בריאות

שלמונזה

New member
חורף זה דבר מעולה ../images/Emo186.gif ../images/Emo168.gif

איי הגשם זה כזה כיף אחד גדול
ולהתכרבל מתחת לשמיכה עם כוס
חם והתנור פועל IT CANT GET BETTR THAN THAT! וחוץ מזה קיבלנו את אייקוני חנוכה/כריסמס

זהו??

יום אחד אני לא בפורום, הוא מתפגר?!?! טוב חיי הג'ובניק הם בהחלט קשים
להיות בבסיס ב-8 :00 בבוקר, ולחכות לשעה 18:00 עד שאתה יכול ללכת. וגם אז לחכות שעה לאוטובוס
קיצר, אני בכלא4
מקווה שיהיה טוב בעקרון יציאות זה שבת ל-5, וגם סוגרים יום אחד בשבוע... מה שכן אני חוזר ממש הרוג
בקשר לאייקנים של חנוכה, אני דווקא מאוד אוהב אותם, אבל מה כבר חנוכה???

10 הגרי

New member
כן,הוא מתפגר,כי אתה הרוח החיה פה...

אנחנו לא יכולים בלעדיך.

שרית7

New member
למה ב18 שלא נדע? מה קרה ל17?

כל כך הרבה דברים השתנו ב10 שנים האחרונות מאז שאני הייתי חיילת? אני יודעת שיום עבודה בצבא זה מ8 עד 17 זאת אומרת שב18 אתה אמור להיות בבית לא? תאמין לי תתרגל זה לא כל כך נורא וזו הכנה טובה לאזרחות. באיזו שעה אתה צריך לקום בבוקר? אני הייתי קמה ב5:45 זוהמה!!!! כדי לתפוס את ההסעה של אנשי הקבע לבסיס שהיתה עוברת לא רחוק מהבית שלי ב6:30 הייתי מגיעה הביתה בסביבות 18 דווקא תפקדתי לא רע. חוץ מפעמים בודדות שהייתי יוצאת (למשל במוצ"ש) וחוזרת ב4:30 לפנות בטקר היתה לי שעת שינה הייתי לובשת מדים במקום פז'מה ונכנסת למיטה עם האיפור ועם עדשות הראיה למחרת לא ידעתי איך קוראים לי והייתי צריכה לשים קיסמים בין בתוך העיניים להחזיק את העפעפיים פתוחים... כשהייתי חוזרת הביתה היתי הולכת לישון מ19 בערב עד הבוקר שלמחרת רצוף.

היום יצאתי משם ב-17:00

בד"כ יוצאים משם ב- 17:00, אבל לפעמים יש יותר מידי חולים אז זה מתעקב. למרות שלי אין ממש על מה לבכות, כי אני רק צריך לחכות לאוטובוס ותוך כמה דק אני בבית. אני קם ב-7, יוצא ב- 7:30 טוחן קצת לחכות לאוטובוס, ומגיע ב- 8... דווקא התפקיד מאוד נחמד
היום למשל חזרתי הביתה לא עייף, אחרי מקלחת בכלל כל העייפות עוברת

שרית7

New member
איך אני שמחה בשבילך!

שווה להלחם על עקרונות בסוף יוצאים מנצחים השגת מה שרצית ובדרכים המקובלות. אתה משרת קרוב לבית ובתור חובש

../images/Emo45.gif

סוף סוף, הגיע הזמן
חיכיתי המון זמן, ובסוף קיבלתי מה שרציתי, באמת בדרכים חוקיות...ואני עוד חשבתי על כלא לפני כמה חודשים

hilali1

New member
שרית,

גם אם זה בין 8-17, יש אנשים, נגיד אני, שהיה לוקח להם 3 שעות להגיע הביתה...

hilali1

New member
חזרתי...

לא מבינה למה הכוונה באומרך שהפורום התפגר. שלושה ימים לא הייתי כאן וככה זה מה שקורה? טוב חזרתי, והפעם מבייתי החדש אי שם בעיר הבירה
הילה

למעלה